ZVANIČNICI JOHNSON I JOHNSON – “DJECA NE BI SMJELA DA PRIME VAKCINU PROTIV COV-A” ZBOG “NEPOZNATIH POSLJEDICA”

ZVANIČNICI JOHNSON I JOHNSON – “DJECA NE BI SMJELA DA PRIME VAKCINU PROTIV COV-A” ZBOG “NEPOZNATIH POSLJEDICA”

Dva zvaničnika Johnson i Johnson-a priznali su Projektu Veritas u videu da deca ne bi trebala ni delomično da prime vakcinu protiv COVID-a zbog njegovih potencijalnih dugoročnih nuspojava.

U trećem delu svoje serije #CovidVaxExposed, Projekat Veritas objavio je snimak naučnika Justina Durranta i regionalnog poslovnog direktora J&J-a Brandona Schadta koji objašnjavaju da deca ne moraju da prime vakcinu.

“To je dete, samo to ne radite, znate? Nije to nešto što je toliko poznato u smislu posledica koje se mogu desiti, znate? ” Schadt je rekao novinaru PV-a.

 

„To je dete, to je je*#$# dete, znaš? Ne bi trebali da prime jeb*#$ COVID vakcinu, znaš? ”

Naučnik Durrant je takođe priznao da “ne bi bila velika razlika” u smislu ublažavanja pandemije ako su deca nevakcinisana protiv COVID -a.

Durrant je čak dodao da niko ne bi trebao da primi vakcinu protiv covid-a pogotovo od njegovog poslodavca.

“Nemojte uzimati Johnson & Johnson (vakcinu protiv COVID -a), nisam vam rekao”, rekao je.

Ali, Durrant je tada sa zadovoljstvom opisao neugodne nevakcinisane Amerikance ako odbiju ispoštovati mandate koji su im nametnuti.

“Neugodnost (namerno nameštena za nevakcinisane) do te mere da je kao:” Mogu to učiniti jeb*$# (samo ako primim vakcinu protiv COVID-a) “, znate šta govorim?” objasnio je.

“Gotovo je kao, gotovi ste kao građanin drugog reda, ako niste vakcinisani… ne možete učiniti ništa što normalan građanin može učiniti.”

“Ako ne možete raditi, osećam da je to dovoljna kazna”, nastavio je Durrant. „Jedini način na koji se ljudi zaista ponašaju i pridržavaju se je ako to utiče na njihov džep, na primer ako radite za veliku kompaniju i izgubićete posao, verujte da ćete biti prvi u redu (koji će stati da primi vakcinu protiv COVID-a) … To radimo. ”

Ove šokantne primedbe upućene iz J&J-a dolaze usled toga što Bajdenova administracija radi na tome da deca mlađa od 12 godina ispune uslove za primanje vakcine protiv COVID-a, zajedno sa naknadnim dozama iste.

Upoznajte se sa ovom serijom “CovidVaxExposed” projekta Project Veritas:

Prvi deo
Drugi deo
Project Veritas

Nulta Tačka/InfoWars

 1,564 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *