ZDRAV DJEČAK JE PREMINUO U TOKU ONLINE NASTAVE NAKON ŠTO JE PRIMIO DRUGU DOZU PFIZER VAKCINE

ZDRAV DJEČAK JE PREMINUO U TOKU ONLINE NASTAVE NAKON ŠTO JE PRIMIO DRUGU DOZU PFIZER VAKCINE

Šesnaestogodišnji dečak iz Kalifornije koji je umro u aprilu dok je bio na on-line času matematike preko Zoom-a, posle 27 dana nakon što je primio drugu dozu vakcine protiv covid-a kompanije Pfizer prema podacima VAERS-a objavljeno 1. oktobra 2021. godine.

 

 

 

 

Dečakova majka je 13. jula podnela izveštaj Američkom Sistemu za prijavljivanje neželjenih događaja od vakcina (VAERS), kojim upravljaju FDA i Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), ukazujući na to da joj je sin umro 27 dana nakon primljene druge doze Pfizerove eksperimentalne vakcine protiv COVID-19 u aprilu.

“Moj sin je umro dok je išao na časove matematike preko Zoom-a. Čekamo obdukciju jer doktori nisu našli ništa ”, napisala je majka. “Bio je zdrav dečak, dobar učenik, želeo je da postane građevinski inženjer. On je bio nešto najbolje u mom životu. ”

U delu “Dijagnostički laboratorijski podaci” u unosu VAERS-a majka je napisala: “Nije imao prethodne simptome. Bila sam sa njim pre sat vremena i moj pomoćnik ga je video 20 minuta pre i nije pokazao nikakve zdravstvene tegobe. ”
Prema izveštaju, drugu dozu dete je primilo 3. aprila, a umro je 30. aprila.

Unos svih podataka takođe ukazuje na to da detetu nisu dijagnostifikovane alergije, niti već postojeća stanja, bolesti, invalidnost ili urođene mane, da nije uzimalo nikakve lekove pre smrti.Kako se navodi on je bio u bolnici osam dana, a nije jasno kako je pohađao nastavu preko Zoom-a, niti da li je ranije pušten sa bolničkog lečenja.

Ovo su podaci iz Američkog Nacionalnog informacionog centra za vakcine VAERS ID 1466009 od objavljivanja podataka VAERS od 1.10.2021:

 

 

 

 

Nulta Tačka/TheGatewayPundit

 1,316 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *