Zašto najviši zvaničnici koji su se zalagali za vakcinaciju iznenada NESTAJU ILI PODNOSE OSTAVKE?

Zašto najviši zvaničnici koji su se zalagali za vakcinaciju iznenada NESTAJU ILI PODNOSE OSTAVKE?

Pre godinu dana, dvojica najviših zvaničnika koji su se bavili vakcinama u FDA i koji su decenijama bili na svojim pozicijama iznenada su objavili da će podneti ostavke. S obzirom na važnost njihovih pozicija, ove ostavke su bile politički potres kada su se dogodile.

Zvaničnici su naveli neprikladnu umešanost CDC-a u proces odobravanja vakcine i da ih je Bajdenova administracija snažno naoružala da odobre bustere i to je bila osnova za njihovu ostavku. Međutim, mnogi su spekulisali da je to bilo zato što su bili potpuno svesni koliko su pogubna njihova odobrenja za vakcinu protiv COVID-a i njihova odluka da prestanu da obavljaju taj posao je bila motivisana željom da se zaštite od pravne odgovornosti zbog svoje odluke da odobre vakcine.

Od tada su se pojavili različiti znakovi (uključujući izjave upućene medijima) da je rukovodstvo CDC-a, NIH-a i FDA izgubilo podršku svoje radne snage koja je postala demoralizovana nenaučnom i štetnom politikom koja im se nameće. Na primer, Kongresna nezavisna nadzorna grupa, GAO, dokumentovala je da su mnogi članovi ovih odeljenja primetili korumpirano političko mešanje koje je dovelo do ignorisanja naučnih dokaza prilikom kreiranja politika koje su odlučivale o odgovorima na pandemiju COVID-19. Ovo „političko mešanje“ je bilo osnovni uzrok zašto smo imali tako nefunkcionalan odgovor na pandemiju, i napravljena je serija od tri dela koja potkrepljuje ovaj argument u nadi da bi donekle mogli pomoći u sprečavanju sličnih grešaka u budućnosti.

Domine počinju da padaju

Niotkuda, 22. jula, Debora Birks (pojedinac za koga sam tvrdio da je najodgovorniji za katastrofalan odgovor na COVID-19 fanatičnim guranjem karantina i vakcina) priznala je da su vakcine prevara.

Nedugo zatim (pre jedanaest dana), CDC je iznenada preokrenuo svoju dugogodišnju svetu politiku pandemije (tj. diskriminišući nevakcinisane ili zahtevajući socijalno distanciranje) za koje su naše institucije zabranile sve kritike, uključujući i neke koje se graniče sa apsurdom poput nošenja maski i socijalnog distanciranja pri vođenju intimnih fizičkih odnosa. Treba napomenuti da je CDC preporučivao slične besmislene smernice za druge zarazne bolesti u prošlosti (na koje se obično nije obraćala pažnja) ali koliko ja znam, ti nedavni događaji su obeležili prvi put da je CDC ukinuo sopstvene smernice.

U članku koji sam napisao odmah nakon objave, zbog mog razumevanja nacionalnog PR aparata, predvideo sam da jednoobrazne medijske poruke koje stoje iza toga u mejnstrim medijima (uključujući iznenadnu spremnost da kritikuju CDC) znači da politika na najvišem nivou sugeriše odluku da se kritikuje odgovor na pandemiju.

 

Šest dana kasnije, CDC je dao formalnije saopštenje o ovoj temi (gde je takođe otkriveno da su veoma uticajni članovi Više izvršne službe, veoma uticajna divizija izvršnih direktora u saveznoj vladi nedavno završili oštar interni pregled agencije).

Entoni Fauči

Ako se posmatra Faučijeva karijera, vrlo je jasno da je on uložio ogromnu količinu rada da se pozicionira kao jedan od najmoćnijih ljudi u Americi, a to je učinio tako što je preuzeo kontrolu nad našim javnim naučnim aparatom i prodao ga farmaceutskim kompanijama (i biotehnološkim) industrijama. Moć izaziva zavisnost, i po svemu sudeći, Fauči nije imao nameru da je ikada pusti (ovo je razlog zašto neprestano laže).

Pošto je Fauči bio direktno odgovoran za većinu onoga što se dogodilo sa COVID-19, postojao je pokret za njegovo otpuštanje koji je predvodio Rend Pol.

Mejnstrim mediji su zauzvrat neumorno radili na odbrani Faučija od optužbi za loše postupanje.

Za sve to vreme, Fauči je ostao nepokolebljiv da nikada neće napustiti svoju poziciju („apsolutno, nedvosmisleno“).

Onda je iz vedra neba prošlog meseca nagovestio da bi mogao da promeni pozicije 2024. na kraju Bajdenovog mandata.

Onda je juče… dao otkaz.

 

 

 

Šta ovo znači?

Pretpostavljam da se dešava barem jedan od tri sledeća scenarija:

  • Savezna vlada (i duboka država) iznenada su odlučile da moraju da okončaju COVID-19 i u potpunosti menjaju ovu politiku. Imajte na umu da narativ u mnogim novinskim člancima koje sam pregledao (kao što je Faučijeva izjava od 14.11.2021.) tvrdi da se ove akcije preduzimaju zbog proizvoljne odluke da je pandemija „gotova“.
  • Anketa je utvrdila da trenutni odgovor na pandemiju više nije održiv (bilo zbog ekonomskih troškova, javnog neodobravanja politike ili nedostatka podrške poslovne zajednice i radne snage).
  • Ključni zvaničnici uključeni u odgovor na pandemiju sada su ozbiljno zabrinuti zbog krivične odgovornosti sa kojom će se suočiti za svoje saučesništvo u odgovoru na pandemiju i guranje vakcina javnosti, i sprovode strategiju podnošenja ostavke tako da kada bes javnosti eksplodira, fokus javnosti (i sagledavanje krivične odgovornosti) neće biti usmeren na njih jer više ne zauzimaju ove funkcije.

Zauzvrat, pretpostavljam da sledeće izaziva pojavu ovih scenarija:

  • Kako vreme bude odmicalo, problemi sa vakcinama će postati očigledniji i teže ih je ignorisati. Ovo je delom zbog toga što su efektivno dizajnirane da ne uspevaju (tako da će, kako vreme prolazi, postajati sve manje efikasne dok vakcinisani ne budu imali veći rizik od COVID-19 od nevakcinisanih), a delom zbog toksičnosti vakcine (i rizik od iznenadne smrti) koji se vremenom povećava zbog stalne sinteze šiljastog proteina iz veštačke iRNK koja se neprestano opire metabolizaciji u telu.
  • Potez za podizanje krivičnih optužnica protiv počinilaca kao što je Fauči izgleda da dobija maha. Pravni pristupi za sprečavanje ovih zločina u budućnosti su od ključnog značaja za razumevanje i bili su u fokusu nedavnog članka. Zvaničnici koji su javnosti promovisali politiku pandemije i vakcine protiv COVID-a više puta su upozoreni da se mogu suočiti sa krivičnom odgovornošću za svoje postupke. Sada se nadam da se plima dovoljno pomerila i da su sada veoma zabrinuti zbog ove mogućnosti.
  • Sve što je trebalo da se uradi sa pandemijom (kao što je vakcinacija dovoljnog dela populacije) je sada postignuto.
  • Politički establišment očekuje da će ovog novembra biti izabrani populisti koji će ozbiljno istražiti odgovorne za COVID-19.

 

 

 

Šta dalje treba uraditi?

U ovom trenutku, od ključne je važnosti da ne postanete samozadovoljni ustupcima savezne vlade; ako to uradimo, ustupci će verovatno nestati i sve će biti gore nego što je bilo ranije (to je plan koji oni slede). Umesto toga, ovi ustupci pokazuju da posao koji radimo ima veliki uticaj i pošto su ove agencije konačno priznale da su lagale, pojavio se mali prostor koji će mnogo raditi na okončanju pandemijskog industrijskog kompleksa i zatrpavanju javnosti. Sada je vreme da razgovarate sa svojim krugom poznanika o tome šta se desilo u poslednje dve godine; uložili smo mnogo posla da kreiramo ovaj prostor i moramo da ga na najbolji način iskoristimo dok ga imamo.

Pored toga, jedna od najvažnijih stvari koja se može učiniti u ovom trenutku je podizanje krivičnih optužnica protiv zvaničnika poput Faučija koji su bili odgovorni za odgovor na pandemiju i naloge za vakcinaciju. Ako ti pojedinci ne budu odgovorni, neizbežno je da će i drugi krenuti njihovim stopama u budućnosti, a ako nešto ne preduzmemo sada, to se može ponoviti u vrlo bliskoj budućnosti.

Na kraju, verujem da je zlo trajni aspekt ljudske prirode i da iako su pojedinci poput Faučija direktno odgovorni za mnoga pitanja sa kojima smo se suočili, oni su takođe zamenljivi. Dakle, čak i ako sadašnji počinioci budu uklonjeni sa vlasti, dok god postoji sadašnja struktura koju imamo, drugi će moći da popune tu poziciju i vrše iste zločine kao i oni. Za one koji su zainteresovani, Robert Maloun je napisao odličan rezime problema koji muče HHS koji se neće završiti samo zato što Fauči odlazi.

Da bi se krenulo napred ka pozitivnijoj budućnosti, moraćemo se pozabaviti sistemskom korupcijom i bezobzirnim zanemarivanjem slobode pojedinca unutar savezne vlade. Promene poput ovih se mogu desiti, ali zahtevaju političku volju da se sprovedu (koja počinje da izlazi iz široko rasprostranjenog nezadovoljstva prema politici pandemije) i jasno razumevanje institucionalnih struktura koje su nas dovele do ove tačke.

Nadam se da anatomija korupcije koju sam izneo u medicinskim granama naše vlade čini svoj deo da pomogne u podizanju svesti o ovim dugotrajnim pitanjima, i što je još važnije, da smo konačno dostigli tačku u kojoj stvari koje su decenijama morale da se menjaju, sada mogu da se promene.

Prebacimo se malo na našu zemlju

Najodgovorniji za sva dešavanja u poslednje tri godine, čovek koji je zaslužan za sprovođenje mera segregacije i koji je podstakao da deo društva maltretira drugi dreo društva, “stručnjak” zbog kojeg su mnogi propatili, Predrag Kon je “nestao”. Ne pojavljuje se više u medijima.

Kako je Mario ZNA otkrio u nejgovoj emisiji uživo, on je čuo u kraju da je Predrag Kon bolestan ali je ujedno naglasio da nije moguće potvrditi tu informaciju no bez obzira na to bio on bolesta ili ne, da li to nulira njegovu odgovornost?

MARIO ZNA UŽIVO- Ovo je zabranjeno ali MORAM da vam kažem- Velika otkrića drmaju globalnu “ELITU”

Nulta Tačka/AmidWesternDoctor

 1,017 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *