VUČIĆ PONIŽAVA NAROD KOJI NE ŽELI DA SE PELCUJE! SMJESTIO VEĆI DIO SRBIJE U 16 VIJEK!

VUČIĆ PONIŽAVA NAROD KOJI NE ŽELI DA SE PELCUJE! SMJESTIO VEĆI DIO SRBIJE U 16 VIJEK!

Neka neko obavesti ustavokršitelja da u 16. veku nisu postojali ni čipovi ni vakcine kao i da to nema veze sa realnošću jer ono o čemu se priča i piše a što sa namerom mediji preskaču da objave jesu stotine studija sa referencama, objavljene u naučnim magazinima koji govore o tome da nije sve tako kako se predstavlja da jeste.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne može da veruje da su ljudi poverovali u priče o čipovima u vakcinama protiv koronavirusa.

„Ne mogu da verujem da neko može u to da poveruje. Je l’ moguće da, ljudi, dotle idemo u 21. veku, kao da slušam priče iz 16. veka?“, rekao je on.

Pozvao je ljude da se vakcinišu i budu odgovorni prema svojoj okolini.

 

„Dajte, budite odgovorni, ako niste prema sebi, budite prema svojoj okolini, posebno prema najslabijima, a to su najstariji. Sve lekove imamo, želite, dobićete, šta god poželite, šta god hoćete, sve što postoji najbolje u svetu od lekova dobićete, samo nam recite šta još da uradimo“, rekao je on.

 

 

 

Dodao je da je smrt svakoga od korone veliki udarac za zemlju, te da nijedan ljudski život ne može da se nadoknadi.

„Izgubili smo mnogo dobrih ljudi“, kazao je on.

Rekao je da ne zna kakve će mere biti donete, jer moramo da živimo i da radimo.

„Posao je države da obezbedi lečenje i važno je kako da se sačuva ekonomija, jer moramo da platimo lekare, medicinske sestre, a iz čega ako nam ne radi ništa“, upitao je on.

Vučić je to govorio na primopredaji 26 specijalizovanih vozila za prevoz vakcina i medicinskog osoblja.

On se tokom predaje zahvalio na vozilima, istakavši da to logistički rešava probleme.

„Nama je ovo važno, rešava nam logističke probleme. Važno je da svi dobiju svoje vozilo, i da mogu brzo da podele vakcine“, objasnio je predsednik Srbije.

NultaTačka/B92/SrbinInfo

 1,066 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *