Vlada u Britaniji je počela sa isplatom nadoknade žrtvama nuspojava eksperimentalne vakcine, dok mediji nastavljaju da insistiraju da su vakcine „sigurne i efikasne“.

Vlada u Britaniji je počela sa isplatom nadoknade žrtvama nuspojava eksperimentalne vakcine, dok mediji nastavljaju da insistiraju da su vakcine „sigurne i efikasne“.

Britanska vlada pokrenula je novi program finansijske kompenzacije za pojedince i porodice onih koji su oštećeni eksperimentalnim injekcijama COVID-19, dok mejnstrim mediji nastavljaju da insistiraju da su vakcine „bezbedne i efikasne“.

Prve isplate iz Šeme plaćanja za nanetu štetu od vakcine (VDPS), koje iznose skoro 150.000 dolara, već su izvršene članovima porodica onih koji su osakaćeni ili ubijeni vakcinom protiv COVID-a.

Kao što smo izvestili u julu, Viki Spit je prva primila isplatu VDPS-a nakon što je vlada utvrdila da je njen verenik britanski rokera Zion umro od posledica vakcine AstraZeneca.

VDPS će nadoknaditi britanskim građanima neoporezivu isplatu do 120.000 funti (141.000 dolara) ako se utvrdi da su postali invalidi ili su povređeni kao rezultat uzimanja vakcine protiv koronavirusa.

Britanska vlada počela sa isplatom nadoknade žrtvama nuspojava vakcine protiv COVID-a 19

Vakcine za oko 20 bolesti ispunjavaju uslove za plaćanje u okviru programa, a virus korona je dodat na veb stranicu britanske vlade između novembra 2020. i jula 2021. godine – na vrhuncu uvođenja mRNA vakcine.

Da bi primila isplatu, vlada mora da utvrdi da je osoba najmanje 60% invalidna kao rezultat eksperimentalne vakcinacije.

„Ovo može biti mentalni ili fizički invaliditet i biće zasnovano na medicinskim dokazima lekara ili bolnica uključenih u vaše lečenje“, objašnjavaju smernice za prijavu.

Članovi porodice se takođe mogu prijaviti u ime povređenih pojedinaca, uključujući decu koja imaju najmanje 2 godine.

„Možete se prijaviti i za ovu isplatu u ime nekoga ko je preminuo nakon vakcinacije”.

Uprava za poslovne usluge Nacionalne zdravstvene službe (NHS) primila je 1.681 prijavu u vezi sa vakcinama protiv COVID -a 19 do maja 2022.

Britanska vlada nije jedina koja je počela da obeštećuje građane koji trpe posledice vakcine.

Kanadska vlada je već podelila federalne beneficije građanima koji trpe nuspojava vakcine protiv COVID-a u okviru sopstvenog programa podrške programa obeštećenja.

 

Japansko ministarstvo zdravlja, prema svom nacionalnom zakonu o imunizaciji, takođe je prošlog meseca dodelilo odštetu porodici 90-godišnje žene koja je pretrpela akutnu alergijsku reakciju i srčani udar nakon što je primila vakcinu protiv COVID-a.

Ovo dolazi pošto je vlada Ujedinjenog Kraljevstva objavila alarmantne brojke koje pokazuju da je 9 od 10 smrtnih slučajeva od COVID-a 19 u Engleskoj tokom prošle godine bilo kod vakcinisanih osoba.

Ipak, u Srbiji statistika ne postoje a glavni učesnici korona histerije se kriju dok država ne planira da preispita “iznenadne” smrtne slučajeve.

 

 

 

 

NultaTačka

 1,212 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *