Veliki mjesečni horoskop po znakovima za DECEMBAR 2018. – Vaga, Škorpion i Strijelac

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za DECEMBAR 2018. – Vaga, Škorpion i Strijelac

VAGA – mjesečni horoskop

Ljubav i veze

U ljubavnom životu Vaga bit će čitav niz raznih iznenađenja tijekom prosinca 2018. godine. Početkom mjeseca, raspoloženje voljene osobe bit će promjenjivo i promjene vas mogu iznenaditi na neugodan način.

U drugoj polovici mjeseca članovi obitelji će vas podržati i lakše ćete ostvariti balans u ljubavnom životu uz njihovu pomoć. Tako ćete lakše vidjeti trikove voljene osobe, ali to će vam pomoći da nađete konstruktivan pristup situaciji. Možda ste upravo vi omogućili dominantan pristup voljenoj osobi i preuzeli previše obaveza koje su trebale biti zajedničke, užasno sebe iscrpljujući. Savjetujemo da ponovno podijelite obaveze ili da ostavite sve i nađete nešto opuštajuće u čemu oboje možete uživati.

Ako ste nedavno dobili novog člana obitelji, vrijeme je da s voljenom osobom ponovno odredite prioritete.

U ovom periodu Vage koje nisu u vezi oklijevaju kada se pruži prilika, jer ne žele žrtvovati svoju slobodu i draže im je prijateljstvo nego ljubavni odnos. Ali, možda postoji određeni otpor, ali i potreba da se nešto mijenja u ljubavnom životu, potreba da se povežete na dubljem nivou.

Neki će upoznati osobu potpuno drugačiju od svih osoba koje ste do sada upoznali. To poznanstvo može se dogoditi kod kuće, usred priprema za blagdane!

 

Posao i novac

Tijekom prosinca 2018. godine više ste idealist, osobenjak. Istovremeno dajete previše kredita lažima koje su vam rečene od strane radnih kolega i suradnika. Često je korisno kada pustite maštu da vas vodi ili sanjarite tijekom dana o trenucima slave i postignućima na poslu. Iz ovog misterioznog procesa zaista mogu osvanuti sjajne ideje. Ali, kako bi ih pretvorili u djelo, potrebna su vam materijalna sredstva, a upravo tu se mogu pojaviti razni problemi. Nemojte požurivati i tražiti pozajmice. Oslonite se na sredstva s kojima sada raspolažete i na redovni priljev novca.

Tijekom prosinca 2018. godine, Venera, planeta koja vlada Vagom, smještena je u kući zarađenog novca. Venera vlada i 8. kućom Vage (novcem bolje polovice, zajedničkim sredstvima, porezom, pozajmicama). Bilo bi dobro da odredite prioritete pri otplati zaostataka i dugova. Nemojte pretjerati s troškovima tijekom blagdana, na primjer na luksuzne predmete i skupocjene darove.

Pun Mjesec 22. prosinca 2018. godine događa se na osi karijere/profesionalnog ugleda/doma i obitelji. To može biti trenutak spoznaje, donošenja zaključaka i odabira projekata kako bi se krenulo nekim novim smjerom.

Moral i zdravlje

Tijekom prosinca na umu će vam biti blagdani, zabava i dobar provod u mislima. Dosađivat ćete se i osjećati pritisak zbog obaveza na poslu i svakodnevnih obaveza kod kuće. Izbjegavajte preaktivan i zahtjevan društveni život, potražite društvo uz koje se možete opustiti i posvetiti svojim hobijima ili okruženje koje vama odgovara. To je način na koji možete naći ponovno unutarnju ravnotežu i možete nahraniti svoju dušu radije nego da se iscrpljujete zabavom i neprospavanim noćima.

Savjet

Budite oprezni pri potpisivanju novih dokumenata i kada se radi o novim suradnjama! Stvari nisu onakve kakvima se čine na prvi dojam.

ŠKORPION – mjesečni horoskop

Ljubav i veze

Tijekom prosinca 2018. godine, moć zavođenja koju dobivate od Venere, koja prolazi vašom kućom veza i koja je vladar vaše kuće veza, osigurava uspjeh u vašim ljubavnim vezama. Bilo da ste slobodni, u vezi ili braku, strast se vraća u vaš život i prepustit ćete se romantici, poeziji i gorućim strastima koje pojačava Mars – Neptun konjunkcija iz kuće ljubavi.

Na sreću, sredinom mjeseca osjetit ćete snažan utjecaj Saturna na emocije, koji će vam pomoći da ostanete prizemljeni i da ne izgubite glavu.

Drugi dio prosinca 2018. godine je povoljan za Škorpione koji žele zavesti i potvrditi svoje osjećaje ili osvojiti srce nepristupačnoj osobi.

Tranziti u ovom periodu donose sreću Škorpionima koji su u braku. Dobar odnos i razumijevanje s voljenom osobom donosi vam mirnoću uma. Shvatit ćete da voljena osoba ima hrabrosti i da želi surađivati s vama, te shvaća da ste dobronamjerni.

Uživajte u blagdanima. Shvatit ćete da vas drugi razumiju i vole, što će rezultirati vašom otvorenosti.

Zadnji tjedni mjeseca donose posebne prilike za Škorpione koji su sami. Mogli bi imati spoj svog života, doživjeti ljubav koja će promijeniti vaš život.

 

 

Posao i novac

Kuća zarađenog novca je podržana planetima tijekom prosinca 2018. godine, što govori o sjajnom priljevu novca, ali i iskušenjima, posebno kada se radi o trošenju novca. Merkur se pridružuje Suncu i Jupiteru u kući novca Škorpiona. Ovaj puta Merkur je u direktnom hodu i sada možete popraviti pogreške koje ste napravili u prošlosti. Možete na kreativan i mudar način promotriti kako upravljate sredstvima i dugovima.

U zadnjem tjednu prosinca mogli bi primiti krive informacije ili proći kroz razna iskušenja. Morate biti na oprezu, jer ste u ovom periodu skloni padanju pod kušnje, financijska nagađanja, kockanje ili kupovinu skupocjenih predmeta za djecu (ako ih imate) ili bolju polovicu.

Na profesionalnom polju stvari će se promijeniti na bolje. Na momente će vam se činiti da vas uznemiruju ili da su vaše aktivnosti uništene. Na kraju ćete zaključiti da se vaš priljev novca poboljšava i da drugi doprinose vašem društveno – profesionalnom ugledu. Pokušajte ostaviti iza sebe stare obrasce i iznenadite radne kolege i nadređene osobe svojim razmišljanjem van okvira, inovativnim idejama i novim radnim metodama.

Ako imate svoj posao, ne bi škodilo da poboljšate svoje komunikacijske vještine.

Zdravlje i moral

Sami ćete pronalaziti razloge za stres, ponajprije kroz loše upravljanje ili koncentriranje samo na priljev novca. U prosincu 2018. godine odredite što vam je uistinu važno i što vam treba. U suprotnom ćete raditi previše ili se brinuti oko zarade. Razmislite i odredite novčane prioritete i uspostavit ćete unutarnju ravnotežu i mir.

Savjet

Pozdravite neočekivane promjene u svom životu, jer će vam pomoći u privatnom i poslovnom životu!

STRIJELAC – mjesečni horoskop

Ljubav i veze

Godina prilazi kraju i Venera (planeta ljubavi) prolazi kroz 12. kuću Strijelca, pa bi trebali razmisliti o vašem ljubavnom životu i analizirati vaše želje. Strijelci u vezi će dobivati puno pažnje od voljene osobe. Voljena osoba će vas razmaziti, iznenaditi i dokazati koliko vas voli. To može postati očito nakon 13. prosinca kada Merkur prolazi kroz Strijelca. Merkur vlada kućom partnerstva i braka, a krajem mjeseca je u konjunkciji s Jupiterom (vladarem Strijelca). Za vas i voljenu osobu sve je moguće. Na istoj ste valnoj duljini i možete poboljšati vaš odnos ili ga možete popraviti, ako ste se zadnjih mjeseci svađali.

Ima i Strijelaca koji će biti dominantni i koji će pokušati nametnuti svoje stavove voljenoj osobi i postavljati se kao guru u vezi. Onda kada je voljena osoba otvorena i spremna za ostvarenje kompromisa, nije dobra ideja da se postavljate tako. Ako ste slobodni ili ste tek ušli u vezu, skloni ste idealiziranju i vaša nadanja mogu biti prevelika. Mogle bi vas privući površne osobe ili osobe koje nisu takve kakvima ste ih vidjeli na početku, samo zbog želje da se skrasite, želje koja vas je vodila. Budite oprezni.

Strijelci koji su tek ušli u vezu mogli bi započeti zajednički život. Nemojte žuriti s donošenjem važnih odluka. Pokušajte shvatiti što bolje možete i spoznati s kakvom osobom imate posla, te što vi uistinu želite, kakav odnos.

 

 

 

 

Posao i novac

Na profesionalnom polju bit će nestabilnosti tijekom prosinca 2018. godine. Tijekom prvog tjedna već bi mogli napustiti projekt zato što prolazite kroz težu fazu ili zato što niste na prvom mjestu.

Nakon 6. prosinca donesite konačnu odluku, jer tada Merkur (vlada kućom karijere Strijelca) kreće direktnim hodom.

Merkur 13. prosinca ulazi u vaš znak, što znači da bi se mogli poistovjetiti s vašom karijerom ili da sve ovisi o vašoj inicijativi više nego inače ili dojmu koji ostavljate. Dokažite da ste vrijedni povjerenja i nemojte se prikazivati savršenim. Novčana situacija tijekom prosinca je odlična i možete očekivati veći priljev novca ili pomoć ili značajnu svotu novca u pravo vrijeme. Članovi obitelji mogu odigrati glavnu ulogu, ali ni vi nećete sjediti besposleni. Kada svi drugi budu razmišljali o odmoru i blagdanima, vi ćete imati možda najbolju priliku do sada da se istaknete.

Zdravlje i moral

U dobroj ste formi tijekom prosinca 2018. godine. Puni ste energije, optimistični i ugodno ste društvo. Ipak, kako bi napunili svoje baterije trebat će vam puno sati kvalitetnog sna i odmora. Blagdani su dobar period za ponovno povezivanje s duhovnosti ili za predivne trenutke provedene s članovima obitelji.

Savjet

Budite oprezni s novcem, tražite savjet stručne osobe ako treba i ako ne znate raspolagati s novcem!

tarot-horoskop.com

 1,237 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *