Veliki horoskop za ŠKORPIONA za drugi dio 2022. godine

Veliki horoskop za ŠKORPIONA za drugi dio 2022. godine

Škorpioni, planeti vam obećavaju dobre izglede za budućnost ako preuzmete inicijativu i sudbinu u svoje ruke. Ovo se odnosi kako na osobni tako i profesionalni život. Imate prilično pozitivnu energiju koja vam pomaže da povećate ne samo prihod i imovinu, već i vaše samopouzdanje! Otkrijte u tekstu što vam zvijezde “pripremaju” do kraja godine na polju ljubavi, karijere, zdravlja, kao i korisne savjete astrologa što je dobro raditi, a što izbjegavati.

Snažni i probojni, strastveni, ljubomorni i posesivni. Jakih su ljubavnih poriva. Sposobni su da na najmanji nagovještaj partnerove nevjere sve prekinu i odu. Škorpioni su pravi ljubavni virtuozi. Jako su posesivni, tako da kad jednom raskinu vezu – partnera i dalje ne ostavljaju na miru. Ne privlače ih osobe koje su zaljubljene u njih, oni tragaju za izazovom i rizikom kako bi njihov trijumf bio što impresivniji.

Tijekom ovog perioda imate prilično pozitivnu energiju koja vam pomaže da povećate ne samo prihod i imovinu, već i vaše samopouzdanje! Ovo vrijeme može biti stresno kada je u pitanju vaša karijera. Zbog utjecaja Saturna na vas, morat ćete naporno raditi i tek tada ćete imati dobru korist od Saturna.

Morate shvatiti vrijednost svog vremena i iskoristiti ga i fokusirati se samo na svoj posao, u protivnom ćete biti više iživcirani. Kada govorimo o ekonomskom životu, ovaj put on će biti bolji.

U ovom periodu ćete biti dobro plaćeni, ali u isto vrijeme će vam se povećati i troškovi. Morate naučiti štedjeti novac i pravilno ga uložiti. U suprotnom se kasnije možete suočiti s financijskom krizom. Govoreći o studentima i onima koji usavršavaju svoje znanje općenito, ove godine će imati pozitivne koristi u obrazovanju, ali zato morate raditi više nego ikad.

Za one u braku, moguće da ćete imati određene poteškoće u bračnom životu. Vi i vaš supružnik sporit ćete se zbog nekih bezveznih stvari, što će se negativno odraziti i na vaše zdravlje. U ovom trenutku, dobro je da nastavite svoju vezu bez isticanja sebe.

U ovom periodu možete mnogo zaraditi na poslu ili profesiji. Ipak, ne smijete imati razmišljanja koja vam mogu preokrenuti sreću, znači, uvijek pozitivno i optimistično. Planeti vas favoriziraju i morate pokušati to pravilno iskoristiti i mnogo toga možete postići bez ikakvih poteškoća. Ako niste u braku, velike su šanse da stupite u vezu s voljenom osobom.

Vaše strasti bit će obasjane svjetlostima reflektora na impozantan način. Vi ste ti koji pravite pravila za većinu ljudskih pokretačkih strasti, za senzualnost, za želje i istine.  S ovom snažnom energijom, možete očekivati da ćete imati uzbudljiva kretanja, neka važna otkrića i neke intenzivne i zanimljive susrete. Također, bavit ćete se stvarima u životu koje dolaze od drugih ljudi. To je, na primjer, novac od partnerstva, zajedničke financije i važna sredstva na koja na neki način vrlo utječu neke druge osobe.

Disciplina i samokontrola su zahtjevi koje ćete morati ispunjavati tijekom cijele godine. Morate znati kojim putem je najlakše ići i jednostavno, igrajte po pravilima.

Pomrčina Mjeseca događa se u vašem znaku u studenom/novembru i omogućava nove nevjerojatne početke. Još više razloga da obratite pažnju na svoje istine, želje i potrebe i na to kako ih obrađujete i slijedite ih.

Ključna područja gdje možete pokazati određenu zabrinutost mogu biti radne obaveze, vaše stručno usavršavanje ili neproduktivni financijski ugovori. Ali nakon stresa zbog svega toga i emocionalnog naprezanja, možete očekivati prilično vidan val obnovljene intimnosti i povjerenja između voljenih.

Neki Škorpioni također mogu doživjeti snažan val aktivnosti iz snova i bljeskove intuicije, a neki će iskusiti važnu emocionalnu mudrost i brz napredak u dugim kompliciranim vezama.

Dugoročne veze su sada u fokusu i vjerojatno će početi preuzimati jaču ulogu u vašem životu tijekom ljetnih mjeseci.

Ključna pitanja oko kuće, imovine i velikih kupovina također mogu biti osnovna tema među partnerima. Nakon 26. kolovoza/avgusta možda će biti potrebna trajna ili ozbiljna odluka u vezi, očekujte da romantični partneri ili bliski prijatelji sada od vas traže neke nove obaveze i dugoročne planove. Fokusirajte se na budućnost, a ne na prošlost.

Horoskop za retrogradni Merkur 10.9.2022. (Vaga) – 02. 10.2022.(Djevica)/29.12.2022. (Jarac) – 1.1.2023. (Jarac)

Riječ retrogradan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci s našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi se moglo usporediti kao kad pretječete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedini planet koji ide retrogradno, već svi planeti prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osjećati kao da potresa čitav vaš svijet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebale ići na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas prisiljava da stvari ponovo pregledamo i ponovo provjerimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vrijeme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osjećaj da bismo trebali usporiti i preštimavati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlja, do posla.

Znati što treba raditi i očekivati prije vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo s neizbježnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigurno se pitate kako i što napraviti da Merkur retrogradno radi za vas, a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Usprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi s retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak svijeta. Možda će vam biti neugodno da rješavate probleme skoro tri mjeseca svake godine, ali to je daleko od neizvodivog

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbjegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve provjeravajte. Ovdje ćemo vam dati kratke crtice što treba a što ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura

Što raditi:

Razmislite o svakom dostupnom rješenju problema s kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju biti ono pravo.

Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati izaći izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rješenje.

Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rješenje, veća je vjerojatnost da će ono uspjeti.

Budite u toku s kašnjenjima i otkazivanjima tijekom putovanja.

Pripazite na svoj automobil. Provjerite lampice upozorenja, zakažite servis.

Napravite rezervne kopije podataka na računalu i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vrijeme da se pozabavite tim i jednom zauvijek pokušate da ga riješite.

Nemojte raditi:

Ne gledajte vijesti ili nasilne TV emisije prije spavanja i sve ono što vas može uznemiriti.

Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu prije spavanja.

Ne planirajte razne ekstravagancije s jelom u kuhinji. U ovom period – što jednostavnije to bolje po vas.

Ne pijte kavu i bilo što s kofeinom što vam može otežati da zaspite.

Nikako ne padajte pod utjecaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbjeći.

Nemojte se osamiti kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da riješite problem. Ne možete sve sami!

Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi napuhavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

Ne planirajte neke velike prezentacije i ne izrađujte neke važne dokumente. Ako već ne možete izbjeći ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminirate velike greške.

Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbjegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu donijeti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tijekom retrogradnog Merkura razina stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po cijelu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo dogoditi i zašto ili što će se sutra ili za mjeseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrćenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rastreseni, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite.

Nekoliko korisnih savjeta kako održavati svoj um i tijelo u vrhunskoj formi tijekom perioda retrogradnog Merkura:

Obavezno uključite alarm prije spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gdje trebate. Tada morate žuriti, a žurba vam može donijeti nevolju.

Slušajte tihu glazbu, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmjeh na lice.

Planirajte se malo ‘otkačiti’ od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vrijeme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računalo i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

Prakticirajte vježbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primjer: udahnite zrak 4 sekunde, a izdahnite zrak 8 sekundi, ali polako.

Zdravlje:

Ovaj period ne donosi previše promjena u pogledu zdravlja niti alarmantnih vesti. To donosi promjenu u vašem stavu i pogledu načina na koji brinete o svom umu, tijelu i duši. To je vrlo dobra preorijentacija za vas, koja će vam donijeti koristi, posebno u sprječavanju bilo kakvih zdravstvenih stanja za koja biste mogli biti skloni.

Vaš kičmeni stup može biti osjetljiviji nego u drugim godinama, zato vam preporučujemo da isprobate kinezioterapijske metode ili programe medicinske gimnastike. Također, potrebna je pažnja u slučaju da patite od alergija, jer se one mogu pogoršati. Još jedan povoljan aspekt je povećana razina energije pa ćete se osjećati entuzijastičnije i uspješno ćete ostvariti svoje planove.

Obratite više pažnje na svoje zdravlje u studenom/novembru i prosincu/decembru. Kontrolirajte svoje živce i nasilne ispade i budite oprezni kod takozvanih prijatelja koji mogu stvoriti stres s negativnim ishodima po vaše zdravlje.

Preporučuje se Škorpionima da se podvrgnu dijagnostičkim pregledima, da se bave prevencijom bolesti i jačaju svoj imunološki sistem.

Pomno pratite vaše zdravlje, jer postoji rizik od problema izazvanih svakodnevnim brigama i stresom. Osim toga, potrebno je izbjegavati preopterećenje živaca, nositi se sa stresom i lošim navikama. Da biste održali zdravlje, savjetuje vam se da se više krećete, da češće izlazite na svjež zrak i ispravno se hranite.

Ako ne zanemarite jednostavna sigurnosna pravila, vjerojatnost bolesti možete smanjiti na minimum. U ljeto vam se preporučuje da izbjegavate kupanje u hladnoj vodi. Na jesen će respiratorni organi biti posebno ranjivi.

O vama:

Ovo ljeto će biti prilično miran period za Škorpione. Jesen će biti bogata, uspješna i za pamćenje. Očekuje vas sreća u ljubavi i poslu.

Financijska situacija će se promijeniti na bolje. Dugogodišnji sukobi i sporovi će biti riješeni. Do kraja godine ćete poželjeti napraviti pauzu i  usredotočiti se  na vaše vlastite interese i želje.

U drugoj polovini godine, Škorpioni će imati priliku da poprave dugo narušene odnose s voljenom osobom. Obnovit će se međusobna komunikacija, saznat će se dragocjene informacije i na temelju svega, bit ćete u prilici razumjeti uzroke vašeg sukoba. Neki predstavnici znaka će priznati svoje greške i uz pomoć drugih članova obitelji će težiti da ih isprave.

Na jesen, nekim Škorpionima će biti primamljivo razviti paralelne odnose, ali im se preporučuje da izbjegavaju takve želje, jer tajna veza im neće donijeti pozitivne emocije, već samo osjećaj krivnje i prekomjernu nervozu. Druga polovina 2022. pokazat će se plodonosnom i ispunjenom raznim zanimljivim događajima.

Neki Škorpioni će se ozbiljno baviti obrazovanjem, što će uskoro poboljšati njihov status u društvu. Planeti obećavaju dobre izglede za budućnost za one predstavnike znaka koji će se moći nositi s neodlučnošću i koji će preuzeti inicijativu i sudbinu u svoje ruke.

Ovo se odnosi kako na osobni tako i profesionalni život. Na jesen je važno da ne precijeniti sebe i neke svoje uspjehe i dostignuća, kako bi trezveno razumjeli trenutnu situaciju i u potpunosti iskoristili pružene mogućnosti.

Do kraja godine, mnogi muškarci Škorpioni će morati analizirati greške iz prošlosti kako bi mogli odrediti najbolju strategiju ponašanja za budućnost. Tako će biti moguće izbjeći negativan utjecaj drugih ljudi, da se brže razvijaju i djeluju i da odluke donose neovisno od drugih.

Bliski rođaci bit će spremni preuzeti neke od vaših problema i pružiti svu moguću pomoć kako biste se izborili s lošim raspoloženjem.

U ljeto 2022. godine neke dame moći će se opustiti u ugodnom društvu. Međutim, mnogi predstavnici znaka će samo sanjati o odmoru, jer dani će biti ispunjeni rutinom i brojnim svakodnevnim brigama. Sve će se promijeniti dolaskom jeseni, kada možete očekivati mnogo svijetlih trenutaka. Može se pojaviti neki vaš poštovalac, čije će pokroviteljstvo imati vrlo pozitivan utjecaj na vašu profesionalnu aktivnost. Vrlo je vjerojatno da će oni usamljeni predstavnici znaka dobiti dugo očekivani ljubavni prijedlog i one koje sanjaju o majčinstvu, mogu očekivati prinovu.

Imat ćete i priliku da se pomirite sa starim rivalima i da se sprijateljite s novim interesantnim ljudima. Do kraja godine, žene Škorpioni moći će obnoviti svoju garderobu, a neke će promijeniti svoj izgled do neprepoznatljivosti, izazivajući potpunu zavist u društvu i okolini.

Ne plašite se iskoristiti mogućnosti koje će vam se pojaviti. Imate fantastičnu sreću i ponekad nećete vjerovati da vam se događaju mnoge lijepe stvari i na sve ćete gledati pomalo sumnjičavo. Vrijeme je da stupite u kontakt s nekim starim prijateljima koje ste u posljednje vrijeme zanemarili. Mnogo se nepredvidljivih situacija može javiti u vašem romantičnom životu. Stabilna veza bit će dinamičnija, ljepša i romantičnija.

Ako ste slobodni, nećete ostati tako dugo vrijeme, jer je ovo savršen period za ljubav i romantiku. U vašoj karijeri imat ćete puno entuzijazma i strasti. Učinit ćete sve da budete zapaženi, ali budite oprezni, jer je moguće da ćete raditi previše i tako se iscrpljivati.

Savjet:

Ne dozvolite da vas lažni prijatelji iscrpljuju i koriste kao rame za plakanje. Napravite selekciju osoba s kojima ste stvarno prijatelji i s kojima ćete ozbiljno kontaktirati. Budite kreativni, ambiciozni i jaki. Vrijeme je da vaše ideje i planove sprovedete u djelo i da afirmirate vaše projekte. Gledajte da vaše akcije ne ostanu neprimijećene. Usmjerite vaše potencijale i energiju na dugoročne projekte. Argumentirano izlažite vaše stavove kako biste izbjegli neslaganje suradnika.

Nadvladajte greške iz ranijih perioda, a odnose s drugima gradite na toleranciji. Nemojte agresivnim ponašanjem rušiti vaš potencijal i mogućnosti koje su pred vama. Zračite šarmom da biste privukli suprotni spol. Budite razboriti, odbacite sve konfuzije i održavajte kondiciju.

Promijenite se na pozitivan način. Ostanite stalno prilagodljivi i otvorenog uma. Budite povjerljivi i budite spremni da isprobate nešto novo. Postanite svjesniji stalnog kretanja života i uvijek prisutne promjene koja ga prati i naučiti da živite s tim, umjesto da se tome opirete.

Promjena je dobra – neka vam to bude moto. Postoje novi načini rada s utjecajnim ljudima, postoje novi ciljevi kojima trebate težite. Postoje nove želje i po pitanjima srca, kao  i novi načini da izrazite svoju senzualnost.

Savjetuje vam se da je važno ne samo slušati svoje osjećaje i želje, već i da se uoče napori i djela drugih ljudi. Trebate zahvaliti vašim najmilijima na podršci, posvetiti im više pažnje i provesti više vrijeme sa svojom djecom. Nekim Škorpionima će koristiti rekreacija na otvorenom, odmor u prirodi u dobrom društvu uz dobar roštilj. U trenutcima živčanog preopterećenja bolje je isključiti se iz problema, pozvati prijatelje i otići iz grada. Dakle, bit ćete u mogućnosti da stabilizirate vaše raspoloženje i da se napunite pozitivnim emocijama.

Horoskop mjesec po mjesec:

Škorpion srpanj/jul 2022.: U ovom mjesecu trebate riješiti sve dugove i ne ostavljati za sljedeći mjesec nepodmirene račune i kredite. Suradnja s prijateljima će biti uspješna ako uspijete uskladiti stavove.

Škorpion kolovoz/avgust 2022.: Ovo je odličan mjesec za razvoj vaše veze ako želite podijeliti svoja prave osjećaje prema osobi koju volite. ne pretjerujte u aktivnostima, jer možete opteretiti organizam. Otiđite na odmor i zajedno uživajte.

Škorpion rujan/septembar 2022.: Sve dileme koje vas budu zaokupljale, uspješno ćete riješiti i donijeti ispravne odluke. U ovom mjesecu radite na tome da pronađete nove metode za poboljšanje razine vaše energije. Rekreacija je odličan način za to.

Škorpion listopad/oktobar 2022.: Očekuje vas uspjeh, ali nemojte da vas to ušuška i ulijeni. Također, period je dobar za uspostavljanje profesionalnijih veza. Napetost i umor najbolje ćete savladati boravkom u prirodi.

Škorpion studeni/novembar 2022.: Ovo je vaš mjesec i mnogi Škorpioni će krenuti s novom povećanom razinom energije, koju nisu osjetili već neko vrijeme. Razvijajte vaše mentalne sposobnosti. Plijenit ćete šarmom i izgledom i vašom magičnom privlačnošću.

Škorpion prosinac/decembar 2022.: I u ovom mjesecu osjetit ćete poboljšanje svoje razine energije. Gledajte da razdvojite suštinu od nebitnih svari. Bit ćete mnogo aktivniji i osjetit ćete veliki poticaj za sljedeću godinu.

 

 

 

 

 

conopljanews.net

atma.hr

 1,446 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *