Veliki horoskop za LAVA za drugi dio 2022. godine

Veliki horoskop za LAVA za drugi dio 2022. godine

Lavovi, energije oko vas nagovještavaju neku prekretnicu u vašem životu, pogotovo kada su vaše veze u pitanju kao i zdravlje. Imat ćete mogućnost napredovanja na radnom mjestu, jer ćete biti dominantni u odnosu na vaše suradnike, a vaši nadređeni će biti vrlo zadovoljni vašim radom. Moguća su i neka putovanja vezana za vaš posao. Otkrijte u tekstu što vam zvijezde “pripremaju” do kraja godine na polju ljubavi, karijere, zdravlja, kao i korisne savjete astrologa što je dobro raditi, a što izbjegavati.

Dinamični, moćni, impresivni, posesivni… Pošten i plemenit, poduzetan u pitanjima ljubavi i emocija. Lavovi su dosta erotični i imaju dovoljno ljubavnog iskustva. Lav se stalno trudi da ispuni partnerove najskrivenije želje, uvijek i iznova pokazuje i iskazuje svoju ljubav. Lavovi su vatreni, i u ljubavi, i u svađi. Mana im je posesivnost.

Drugi dio godine možda neće biti povoljan kao prvi. Moguće je preseljenje vašeg radnog mjesta ili neko daljnje poslovno putovanje.

Ovaj period može biti izazovan za trgovce. Budite pažljivi u baratanju s vašim ekonomijama da ne biste imali gubitke. Sigurno ne želite ići prema nekoj financijskom krizi. Zbog eventualnog povećanja troškova, gledajte da uštedite što više novca, za svaki slučaj, ako vam zatreba.

Oni koji se bave učenjem i usavršavanjem svog znanja morat će posebno naporno raditi da bi postigli uspjeh na ispitima, pogotovo oni koji to žele raditi u inozemstvu. Gledajte da vam nešto ne odvraća pažnju s vašeg cilja i fokusirajte se samo na ispite i učenje.

Imat ćete porast kreativne energije pa je iskoristite na najbolji način, na primjer, renoviranjem kuće. Oni koji su u braku trebaju izbjegavati bilo kakvu konfliktnu situaciju sa svojim bračnim partnerom, jer je moguće neslaganje u nekim periodima. Kao i u bilo kojoj drugoj vezi, može doći do nesuglasica i diskusija u vezi raznih stvari, ali iskoristite svoju zrelost da ih savladate.

Ako imate djecu, posebnu pažnju usmjerite na njihovo učenje, jer okolina može utjecati na njihov nedostatak pažnje prema učenju. Vaše je da ih pravilno usmjerite i da ih fokusirate prema željenom cilju. Što se tiče zdravlja, morat ćete paziti, jer su mogući problemi sa zglobovima što može utjecati na vaš profesionalni život.

Horoskop za retrogradni Merkur 10.9.2022. (Vaga) – 02. 10.2022.(Djevica)/29.12.2022. (Jarac) – 1.1.2023. (Jarac)

Riječ retrogradan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci s našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi se moglo usporediti kao kad pretječete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedini planet koji ide retrogradno, već svi planeti prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osjećati kao da potresa čitav vaš svijet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebale ići na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas prisiljava da stvari ponovo pregledamo i ponovo provjerimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vrijeme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osjećaj da bismo trebali usporiti i preštimavati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlja, do posla.

Znati što treba raditi i očekivati prije vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo s neizbježnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigurno se pitate kako i što napraviti da Merkur retrogradno radi za vas, a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Usprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi s retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak svijeta. Možda će vam biti neugodno da rješavate probleme skoro tri mjeseca svake godine, ali to je daleko od neizvedivog.

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbjegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve provjeravajte. Ovdje ćemo vam dati kratke crtice što treba a što ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

Leo Traits ♌

Što raditi:

Razmislite o svakom dostupnom rješenju problema s kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju biti ono pravo.

Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati izaći izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rješenje.

Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rješenje, veća je vjerojatnost da će ono uspjeti.

Budite u toku s kašnjenjima i otkazivanjima tijekom putovanja.

Pripazite na svoj automobil. Provjerite lampice upozorenja, zakažite servis.

Napravite rezervne kopije podataka na računalu i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vrijeme da se pozabavite tim i jednom zauvijek pokušate da ga riješite.

Nemojte raditi:

Ne gledajte vijesti ili nasilne TV emisije prije spavanja i sve ono što vas može uznemiriti.

Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu prije spavanja.

Ne planirajte razne ekstravagancije s jelom u kuhinji. U ovom period – što jednostavnije to bolje po vas.

Ne pijte kavu i bilo što s kofeinom što vam može otežati da zaspite.

Nikako ne padajte pod utjecaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbjeći.

Nemojte se osamiti kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da riješite problem. Ne možete sve sami!

Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi napuhavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

Ne planirajte neke velike prezentacije i ne izrađujte neke važne dokumente. Ako već ne možete izbjeći ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminirate velike greške.

Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbjegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu donijeti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tijekom retrogradnog Merkura razina stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po cijelu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo dogoditi i zašto ili što će se sutra ili za mjeseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrćenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rastreseni, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite.

Nekoliko korisnih savjeta kako održavati svoj um i tijelo u vrhunskoj formi tijekom perioda retrogradnog Merkura:

Obavezno uključite alarm prije spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gdje trebate. Tada morate žuriti, a žurba vam može donijeti nevolju.

Slušajte tihu glazbu, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmjeh na lice.

Planirajte se malo ‘otkačiti’ od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vrijeme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računalo i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

Prakticirajte vježbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primjer: udahnite zrak 4 sekunde, a izdahnite zrak 8 sekundi, ali polako.

Zdravlje:

Ovaj period može biti izazovan za vas po pitanju zdravlja. Usvojite zdrav način života. Tako ćete spriječiti eventualne probleme. Obratite pažnju na ruke, stomak i bubrege da biste izbjegli probleme s njima. Također, pazite na pluća i zglobove. A osobe koje imaju problema s dijabetesom, trebaju povesti računa da se ne poveća.

Možete se osjećati vrlo napeto zbog poslova koje morate dovršiti, zato je potrebno da nađete neki ispušni ventil preko kojeg ćete izbaciti svu napetost i stres. Vi najbolje znate što je to što vam najviše odgovara u takvim situacijama. To će vam pomoći i u vezi nekih mentalnih previranja koja mogu nastati kao rezultat napetih situacija.

S obzirom na brzi ritam života koji prakticirate, nemojte zanemariti svoje tijelo. Gledajte da sebi stvorite jedan uravnotežen način života, gdje će vaše aktivnosti biti praćene s dovoljno odmora, manje živciranja, kao i dovoljno spavanja. Nemojte koristiti alkohol preko mjere, da ne dođete u neželjene situacije.

Nemojte zanemariti alternativne metode kao što su razne masaže ili akupresura, koje vam mogu pomoći u relaksaciji i uklanjanju stresa. Nekoliko dana provedenih na moru, planini ili negdje u prirodi, omogućit će vam punjenje baterija s pozitivnim emocijama i odličnim zdravljem. Ako osjetite neku emocionalnu nestabilnost ili napetost, probajte s biljnim čajevima kao što su kantarion, matičnjak, kamilica ili menta.

O vama:

Posebnu pažnju trebaju obratiti oni koji se bave trgovinom i imaju privatni biznis, kako bi izbjegli svaku mogućnost gubitka. Također, oni koji se bave ugostiteljstvom morat će obratiti posebnu pažnju i uložiti mnogo truda. Morat ćete pravilno iskoristiti ovo vrijeme, a suradnja s poslovnim partnerima bit će vam od velike koristi.

Imat ćete mogućnost napredovanja na radnom mjestu, jer ćete biti dominantni u odnosu na vaše suradnike, a vaši nadređeni će biti vrlo zadovoljni vašim radom. Bit ćete vrlo zauzeti poslom, a moguća su i neka putovanja vezana za vaš posao. Sve ovo može dovesti do toga da ćete manje vremena provoditi s vašom obitelji.

Krajem ljeta društveni život bit će vam dinamičan, upoznat ćete dosta novih osoba. Neće vas privlačiti druženje s prijateljima u kući i zatvorenim prostorima, vi ćete htjeti u prirodu, na vožnju biciklom, šetnju prirodom… To su stvari koje će vam donijeti potreban mir.

Mogući su troškovi povezani s bračnim životom. Gledajte da riješite sve eventualne probleme s rođacima, što će vam pomoći da vaše misli rasteretite od toga i da ih fokusirate na druge stvari koje traže rješavanje.

Možda ćete proći neke izazovne lekcije koje će vam na kraju dati snagu i energičnost. Razmislite o usavršavanju znanja, čitajte knjige koje vam mogu pomoći da shvatite što stvarno želite od života.

Od rujna/septembra do kraja studenog/novembra ponovo kreće povoljniji period za sve koji se bave učenjem. Jedno je sigurno, uložite trud i on će sigurno dati rezultate. Oni studenti koji žele ići u inozemstvo, trebaju biti pažljivi i strpljivi, jer su mogući problemi. Možda neće moći dobiti studije koje su imali na umu.

Zbog tranzita Neptuna trebate biti mudri i oprezni u novčanim stvarima gdje su uključeni drugi ljudi. Dobro čitajte sitna slova na ugovorima.

Misija Plutona je promjena i on će vam dati dovoljnu snagu volje da biste se izborili sa promjenama. Ovo je planet transformacije koji je povezan s globalnim događajima koji imaju utjecaj i na osobni život pojedinca. Možete iskoristiti Pluton da, na primjer, prihvatite promjenu u vašem životu, da usvojite jedan zdraviji način prehrane.

Energije oko vas nagovještavaju neku prekretnicu u vašem životu, a situacije oko vas tražit će od vas da preuzmete veću odgovornost u životu, pogotovo kada su vaše veze u pitanju kao i zdravlje. Napravite procjenu vaših želja, kao i listu prioriteta i vodite se njome, može vam učiniti dosta toga dobrog. Barem ćete biti organiziraniji.

Djeca Lavovi imat će uspjeha u svemu, što će posebno razveseliti roditelje koji imaju djecu u ovom znaku.

Savjet:

Ako ste odlučili uspjeti, onda odlučno krenite prema savladavanju vaših problema. Znajte točno što je to što želite i potrudite se da ostvarite vaše planove što je moguće brže. Nemojte događaje prepuštati slučaju. Preuzmite inicijativu i vođenje poslova, a ako vam je potrebna pomoć, nemojte se ustručavati da je tražite od kolega s posla i prijatelja.

Pravilno iskoristite sve prednosti koje vam se nude, ali nemojte biti egocentrični šef, jer to nitko ne voli. Znajte da popularnost zna goditi, ali isto tako može biti vrlo kratkog daha. Trebate istaknuti vaše prave vrijednosti. Opustite se i nemojte biti ranjivi zbog svake sitnice. Ne pretjerujte s aktivnostima, koliko god vam godile.

Pokrenite dobre utjecaje i ne dozvolite da strast gospodari nad vama. Pružajte ljubav svojoj okolini kad god možete. Ne uzimajte sve zdravo za gotovo. Trebate razmisliti o svojim postupcima da vas ne bi doveli u situaciju da svi misle za vas da ste neodgovorni i bezosjećajni.

Horoskop mjesec po mjesec:

Lav srpanj/jul 2022.: Izbjegnite donošenje ključnih emocionalnih odluka u ovom periodu, a također, izbjegnite nervozu u komunikaciji s okolinom, jer vas može dovesti u nezgodnu situaciju. Moguć neočekivani priljev novca, možda preko nasljedstva ili će vam neko vratiti stari dug.

Lav kolovoz/avgust 2022.: Pazite da vas pretjerana želja za uspjehom ne dovede u neke nelagodne situacije. Neki Lavovi mogu stupiti u novu romantičnu vezu, a oni koji su već dugo u vezi mogu se odlučiti za brak. Oni koji su već u braku, svoju vezu mogu podići na jednu višu harmoničnu razinu, koja će još više učvrstiti njihov odnos.

Lav rujan/septembar 2022.: Rješavajte imovinska pitanja, kao i eventualne financijske probleme, da bi na kraju mogli zadovoljno odahnuti. Izbjegavate špekulativne i nelegalne, kao i rizične poslove. Smanjite tempo, jer malo koji partner može da vas prati.

Lav listopad/oktobar 2022.: Obnovite energiju i gledajte da budete usklađeni s vašom okolinom. Ako se osjećate iskorištenim na sadašnjem radnom mjestu, možda ćete potražiti novi posao, a možda razmišljate i o nekom privatnom biznisu.

Lav studeni/novembar 2022.: Situacija se poboljšava na svim planovima. Ako imate problema s težinom, ovo je pravo vrijeme da počnete da je regulirate s nekom dijetom i da počnete s vježbanjem. Voljenoj osobi je potrebno vaše razumijevanje.

Lav prosinac/decembar 2022.: Ovaj mjesec vam donosi duboke i snažne veze, obilje osjećaja, kao i nove kreativne mogućnosti. Gledate da savladate vlastite slabosti. Jasnije ćete izražavati vaše želje i emocionalne potrebe. Promijenite se na pozitivan način.

 

 

 

conopljanews.net

atma.hr

 1,555 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *