Veliki horoskop za DJEVICU za drugi dio 2022. godine

Veliki horoskop za DJEVICU za drugi dio 2022. godine

Djevice, intuicija i osjećaji bit će vaši najbolji alati za ostvarivanje ciljeva. Ako znate što želite i ako znate da ste za to sposobni i da imate potrebne vještine, znanje i snagu da stvorite vaše ciljeve, onda ovo može biti period koji obećava. U obiteljskim odnosima važno je održavati ravnotežu između radnih obaveza i brige o voljenoj osobi, u svakoj prilici da slobodno vrijeme provodite s voljenima. Tako ćete moći živjeti u harmoniji i ljubavi. Obratite veću pažnju prema vašem vlastitom tijelu i razumijevanju raznih signala koje vam ono šalje. Otkrijte u tekstu što vam zvijezde “pripremaju” do kraja godine na polju ljubavi, karijere, zdravlja, kao i korisne savjete astrologa što je dobro raditi, a što izbjegavati.

Analitične, uredne, kritički nastrojene i sujetne… Djevica je perfekcionist, metodična je i analitična. Ona teži savršenstvu, kako u sebi tako i van sebe. Zbog toga ona pažljivo razmatra sve činjenice, ne ispušta detalje i nikada ne kreće u akciju ako prethodno nije ocijenila moguće posljedice. Ponekada iz straha od greške propusti dobru priliku, ali Djevica lakše podnosi propuste nego greške.

U poslovnoj sferi, vrijeme će biti pomalo povoljno. Onim Djevicama kojima um neće biti fokusiran na posao, mogući su usponi i padovi u poslovnoj sferi. To će možda biti razlog što posao nećete završavati na vrijeme. Budite pažljivi prilikom investiranja, jer u suprotnom mogu nastati neželjeni gubitci. Imat ćete velike mogućnosti za preseljenje na neko novo radno mjesto.

Rujan/septembar može biti najpovoljniji za vaše financije jer tijekom tog vremena dobivate nove mogućnosti povezane s novcem i možete zaraditi priličan novac od vaših novih poslovnih kontakata. U ostalim mjesecima budite pažljivi da ne biste upali u neku financijsku krizu.

Posebnu pažnju trebaju obratiti studenti na fakultetu, pošto vrijeme neće biti pogodno za sve studente. Najbolje će proći studenti koji se bave političkim znanostima, socijalnim pitanjima i tehnologijama.

U kolovozu/augustu su moguće povoljne vijesti za one koji žele studirati negdje u inozemstvu. Uspjeh će postići samo oni koji budu još vrjednije radili nego do sada, tako da ne odustajte od svog rada i ciljeva ni iz kojeg razloga, jer u suprotnom bit ćete na gubitku. Naporan rad i učenje su jedina solucija za studente Djevice.

U obiteljskom životu kraj godine će biti najpovoljniji i donijet će vedrinu i sreću u obitelj. Do rujna/septembra, mogu se javljati neka pitanja u bračnom životu, a nepovoljna financijska situacija može dovesti do spora između vas i vašeg bračnog partnera. Ako dođe do takve situacije, potrebno je da spriječite bilo kakvu svađu, potrebno je da jedno drugom date podršku i tako ćete mnogo bolje funkcionirati.

Ljubav:

Vaš ljubavni život će biti sjajan. Ako nekoga volite, bit ćete dobro nagrađeni, jer vam planeti mogu donijeti ogroman uspjeh u ljubavi, pojačavajući je i na kraju možda ćete odlučiti da s voljenom osobom stupite u brak. Neke Djevice bit će u prilici da upoznaju nekoga posebnog u svom životu, što čak može dovesti do braka u periodu od rujna/septembra i studenog/novembra.

Oni koji su u braku imat ćete mnogo prilika da provedu predivne trenutke s voljenom osobom. Ako je vaš bračni partner zaposlen, to može značajno ojačati vašu financijsku situaciju i tako donijeti dodatnu čvrstinu u vašu vezu.

Ovaj period bit će dobar za vaše zdravlje. Osjetit ćete dolazak nove energije, koja će vam pomoći u svim segmentima života. Čak i ako budete osjetili neke male probleme, oni će biti lako rješivi. Ovo ne znači da se trebate opustiti, već da i pored toga budete budni kada je zdravlje u pitanju. S vremena na vrijeme, posavjetujte se s vašim liječnikom, kako biste izbjegli eventualne kasnije probleme.

U zimskim mjesecima očekuju se susreti s prijateljima, nova poznanstva i zanimljivi događaji.

Horoskop za retrogradni Merkur 10.9.2022. (Vaga) – 02. 10.2022.(Djevica)/29.12.2022. (Jarac) – 1.1.2023. (Jarac)

Riječ retrogradan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci s našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi se moglo usporediti kao kad pretječete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedini planet koji ide retrogradno, već svi planeti prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osjećati kao da potresa čitav vaš svijet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebale ići na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas prisiljava da stvari ponovo pregledamo i ponovo provjerimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vrijeme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osjećaj da bismo trebali usporiti i preštimavati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlja, do posla.

Znati što treba raditi i očekivati prije vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo s neizbježnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigurno se pitate kako i što napraviti da Merkur retrogradno radi za vas, a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Usprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi s retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak svijeta. Možda će vam biti neugodno da rješavate probleme skoro tri mjeseca svake godine, ali to je daleko od neizvodivog.

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbjegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.

Idite polako kroz ovaj period i sve provjeravajte. Ovdje ćemo vam dati kratke crtice što treba a što ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

September 2021 new moon has huge changes in store for Virgos

Što raditi:

Razmislite o svakom dostupnom rješenju problema s kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju biti ono pravo.

Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati izaći izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rješenje.

Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rješenje, veća je vjerojatnost da će ono uspjeti.

Budite u toku s kašnjenjima i otkazivanjima tijekom putovanja.

Pripazite na svoj automobil. Provjerite lampice upozorenja, zakažite servis.

Napravite rezervne kopije podataka na računalu i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.

Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vrijeme da se pozabavite tim i jednom zauvijek pokušate da ga riješite.

Nemojte raditi:

Ne gledajte vijesti ili nasilne TV emisije prije spavanja i sve ono što vas može uznemiriti.

Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu prije spavanja.

Ne planirajte razne ekstravagancije s jelom u kuhinji. U ovom period – što jednostavnije to bolje po vas.

Ne pijte kavu i bilo što s kofeinom što vam može otežati da zaspite.

Nikako ne padajte pod utjecaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbjeći.

Nemojte se osamiti kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da riješite problem. Ne možete sve sami!

Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi napuhavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.

Ne planirajte neke velike prezentacije i ne izrađujte neke važne dokumente. Ako već ne možete izbjeći ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.

Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.

Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminirate velike greške.

Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbjegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu donijeti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tijekom retrogradnog Merkura razina stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po cijelu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo dogoditi i zašto ili što će se sutra ili za mjeseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrćenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rastreseni, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite.

Nekoliko korisnih savjeta kako održavati svoj um i tijelo u vrhunskoj formi tijekom perioda retrogradnog Merkura:

Obavezno uključite alarm prije spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gdje trebate. Tada morate žuriti, a žurba vam može donijeti nevolju.

Slušajte tihu glazbu, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmjeh na lice.

Planirajte se malo ‘otkačiti’ od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vrijeme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računalo i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.

Prakticirajte vježbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primjer: udahnite zrak 4 sekunde, a izdahnite zrak 8 sekundi, ali polako.

Zdravlje:

U ovom periodu se očekuje da vaše zdravlje bude dobro. Planeti će povećati vašu hrabrost, pružajući vam veliku okretnost i živahnost koja će vas gurati naprijed u život. Što se tiče vašeg zdravlja, možda ćete morati paziti na crijeva, to jest, kako će vaše tijelo efikasno apsorbirati hranljive tvari.

Pazite na koljena, kosti, zube i kožu, a posebno ne dozvolite da vas uhvati malodušnost i depresija. Gledajte pozitivno, a ovo će biti pravo vrijeme da napravite novi plan za vježbanje i očuvanje vašeg zdravlja.

Posebna osjetljivost se javlja u digestivnom sistemu i jetri, zato se preporučuje dodatna pažnja u vezi s vašom prehranom. Izbjegavajte masne proizvode i prženu hranu, prerađene žitarice i, općenito, visokokaloričnu hranu. Ni teški obroci neće vam biti od pomoći. Postoji rizik od bolova u stomaku, blagih probavnih smetnji ili visokog kolesterola ili čak masne jetre.

Pored toga, možete imati povremene bolove, mogućnost poremećaja probave, kao i problem s kiselinom u želudcu. Osim ovoga, zdravlje će uglavnom biti dobro, ali ipak ćete morati biti svjesniji svog zdravlja. Vrlo bitno je da se izbjegavate svaku vrstu stresne situacije koje posebno mogu negativno utjecati na zdravlje.

Trebate aktivno pojačati vaš imunološki sistem, jesti ispravno, više spavati i baviti se sportom. Međutim, dok ste na svježem zraku, potrebno je da se čuvate ugriza svakakvih insekata.

Obratite pažnju na stanje vašeg mišićno-koštanog sistema i na rješavanje problema sa zubima. Brojni kućni poslovi koji će biti intenzivirani u ljeto, ne bi trebali odvlačiti pažnju od briga oko vašeg tijela. Važno je da često izlazite u prirodu, da budete na suncu, da plivate i što više hodate i budete u pokretu.

Pored toga, važno je dinamične energične aktivnosti kombinirate s periodima redovnog spavanja i odmorom. U rujnu/septembru obratite više pažnje na vaše zdravlje. Posebnu pažnju trebate obratiti na kontroliranje šećera u krvi kao i na eventualne probleme vezane za mokraćni sistem.

Posebno se inzistira na pravilnoj prehrani. Najbolje vrijeme za oporavak tijela je u srpnju/julu i kolovozu/avgustu. Ako želite preventivno djelovati, osjećati se dobro, imati snažan imunološki sistem i puno energije, možete isprobati SPA tretmane ili neke alternativne terapije.

Radite na poboljšanju životnog stila i obratite veću pažnju na vaše vlastito tijelo.

Zodiac ~ Virgo, daria ridel, fantasy, virgo, rose, girl, flower, zodiac,  face, HD wallpaper | Peakpx

O vama:

Vi ćete u ovom periodu biti u centru pažnje prijatelja i kolega s posla. Imat ćete želju da redovno sudjelujete u raznim događajima, zabavama, kao i u okupljanjima s bliskim prijateljima. Novac, ljudi, obitelj i vaša karijera bit će u centru pažnje. Planiranje budućnosti i zacrtan financijski put, bit će najmudriji izbor u vezi novčanih pitanja.

Vašu pažnju privući će i usavršavanje znanja i putovanja, a ako možete sebi priuštiti financijski, vrijeme je da odete na odmor gdje ćete moći usavršiti i znanje koje može unaprijediti vašu karijeru.

Bio bi to odmor o kojem ste sanjali. Vaše misli mogu također biti okrenute filozofiji i duhovnom smislu života. Imate više načina da to postignete, od čitanja do izučavanja religije i drugih kultura, njihovih tradicija i vjerovanja. Neka dostignuća i pobjede volite prepuštati drugima, dok se vi sami više volite nametnuti vašom diskretnom vjernošću i predanošću.

Jupiter može donijeti sreću u vašu karijeru. Ovaj utjecaj, koji se javlja samo jednom u dvanaest godina, može donijeti divne mogućnosti za uspjeh i napredak. Prva od njih mogla bi doći u srpnju/julu, ali iskoristite vašu moć zapažanja i vaš zdrav razum kada budete birali koju priliku ćete iskoristiti.

Također, posebno budite oprezni, da na sebe preuzmete točno onoliko stvari i obaveza koliko možete ispuniti u određenom vremenu. Nemojte doći u situaciju da ne možete ispuniti zahtjeve i ciljeve, jer ste preforsirali svoje moći. Ako se bavite privatnim biznisom, neki utjecajni ljudi će podržati vaše napore.

Saturn je planet koji vas može motivirati da uštedite, prije nego da trošite bez potrebe i tako izbjegnete eventualni dugove. Ako tako radite, poruka Saturna je da održavate vaše dobre navike ili da ih usvojite za vaše dobro. Utjecaj Saturna vam donosi dosta mogućnosti. Pored povećanog fokusa na svakodnevne aktivnosti, uključujući vaše osnovne poslove i komunikaciju, Saturn će kod vas izazvati želju za učenjem i usavršavanjem već postojećeg znanja.

To bi vas moglo motivirati da nastavite ranije započete studije, da završite i diplomirate ako ste na samom kraju ili biste mogli odabrati neki tečaj, čisto za svoju dušu. Ako ste ikada željeli pisati i izraziti se kao pisac, sada je možda pravi trenutak za tako nešto. Saturn vas također potiče da ispitate što je ono što najviše cijenite i podsjeća vas da ste vi sami ono najvrjednije što imate. Razmislite što vam je najvažnije u životu, što je zaista važno za vas, a zatim napravite svoje prioritete u životu. Raščistite sve ono što vam ne treba.

Uran je planet neočekivanog, tako da može donijeti dodatne troškove na vaš račun, pogotovo ti troškovi mogu biti povezani s djecom, ako ih imate. Ovo nije vrijeme kada trebate ulagati u neke rizične poslove. Vrijeme je da poslušate Saturn i da štedite što više možete, da se oduprete nagonu da trošite bez ikakvog razloga, pogotovo na stvari koje će vam djelovati prilično primamljivo.

Vaši, kao i prihodi vašeg bračnog partnera – ako ste u braku, mogu varirati, tako da obratite posebnu pažnju na to. Ako ugovarate neku vrstu osiguranja, onda pažljivo pročitajte dijelove napisane malim slovima, da poslije ne biste bili iznenađeni po nekim pitanjima vezanim za ugovor koji ste potpisali. Postoji mogućnost nasljedstva, ali mala, a isto se odnosi i na dobitak na lutriji pa se zato nemojte previše pouzdavati u te stvari i trošiti novac na srećke. Umjesto toga, gledajte se istaknuti u firmi u kojoj radite, ne biste li tako dobili neke dodatne bonuse u vidu povišice.

Kada je planet Neptun u pitanju, sigurno ste već iskusili sve uspone i padove koji su povezani s ovom planetom i vašim poslom. Kada je posao u pitanju, Neptun vas je sigurno dosta inspirirao, ali je donio i razne poteškoće i razočaranja. Neke osobe su vam poboljšale život, a neke su vas pokušale usmjeriti na pogrešan put.

Na vama je da analizirate sve i da shvatite razliku i da ne idealizirate one koji dolaze u vaš život. Nemojte očekivati da će drugi ljudi ispunjavati vaše ideale i ciljeve, to morate sami činiti. Neptun je dobar za romantične veze pa ako ste u jednoj takvoj, iskoristite ga. Sigurno ćete pamtiti one lijepe stvari koje vam je Neptun donio.

Pluton je planet koji vas potiče da stupite u kontakt sa svojom kreativnošću. Dobar način za početak je da naučite neki novi i praktičan hobi. To mogu biti vještine oko uređenja kuće i vrta, izrada namještaja ili slično. Također, pokušajte početi pisati. Vremenom ćete steći potrebno samopouzdanje, koje će ovaj vaš hobi možda pretvoriti u posao koji vam može donijeti neku dodatnu zaradu.

Ako ste roditelj, više ćete biti uključeni u živote svoje djece. Oni će također obogatiti vaš život na načine koje tek trebate otkriti, a roditeljstvo će vam donijeti poseban motiv u životu. Ali, morate biti pažljivi s djecom, da ih previše ne pritišćete i ne stavljate u kalup svojih želja. Morate svojoj djeci dati slobodu da istražuju i ostvaruju svoje interese i talente, da se izražavaju na način koji je najbliži njihovoj duši.

Mogli biste produbiti svoje odnose s rodbinom, posebno s braćom i sestrama i možete s njima uspješno riješiti bilo kakve dugotrajne probleme iz prošlosti. Možda ćete se sresti s onim rođacima koje niste vidjeli dosta godina. Mogli biste postati uključeni i u razne aktivnosti zajednice u kojoj živite, a možda čak preuzmete vodeću ulogu u nekim područjima.

Do rujna/septembra su mogući problemi, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom s nekim poslovnim partnerom, kao i uvećani troškovi, što može ugroziti vašu financijsku situaciju. Ako poslujete sami, najvjerojatnije ćete izbjeći moguće probleme. Situacija će se postepeno poboljšavati, dolazi povoljnije vrijeme, a vi ćete imati mogućnost zarade nekim posebnim metodama, što će omogućiti da vaše financijsko stanje ojača.

Ako ste u fazi usavršavanja znanja i nekog dodatnog učenja, bit ćete vrlo aktivni u vezi sa svojim obrazovanjem i sve vaše želje po ovom pitanju bit će ispunjene. U ovom će periodu doći do velikog povećanja vašeg znanja.

Ako ste u braku, postoji mogućnost da imate problema s rodbinom vašeg bračnog partnera, što kod vas može izazvati stres. U skladu sa situacijom, trebalo bi poboljšati odnos s familijom vašeg partnera da biste izbjegli uznemiravanje i da se suzdržite od neprimjerenih riječi. Kraj godine je povoljan za ljubav i u tom periodu možete planirati neko zajedničko putovanje. U prosincu/decembru će vam vaše obiteljske veze pomoći u rješavanju važnog pitanja.

Savjet:

Da biste zadržali kontrolu nad svojim životom, trebate da imate strog osjećaj pristojnosti i znati kada trebate držati distancu. Ostvarite svoje definirane ciljeve i ne odstupajte prije vremena. Vjerujte u pozitivan ishod događaja. Iskoristite prilike za nove poslove koji vam mnogu riješiti životna pitanja. Budite spremni, racionalni i hladnokrvni ako bude trebalo da se suočite s nekim iznenadnim promjenama. Pokušajte ne komplicirati situacije.

Ne posuđujte novac i ne uzimajte kredite. Očekujte i tražite pomoć ako vam treba samo od provjerenih i odanih prijatelja. Sa suprotnim spolom pokušajte izgraditi prijateljske i neobavezujuće odnose. Odvojite dovoljno vremena za opuštanje. Umjereno konzumirajte hranu i izbjegavajte nervozu.

Smireno donosite odluke, spoznajte vašu istinu i na temeljima starog izgradite novo. Više se družite, jer je to jedan od najboljih načina da prebrodite eventualne teškoće.

Također, savjetuje vam se ne samo da vjerujete svojoj intuiciji, već i da slušate preporuke svojih bliskih rođaka i provjerenih prijatelja. U nekim situacijama vrijedi razmisliti je li nešto vrijedno trošenja novca, već tu sumu ostaviti u štednju.

Ako osjetite interes za proučavanje duhovnih praksi, psihologije i religije, savjetuje vam se da može biti opasno da se bavite okultnim radnjama. Velika je mogućnost da možete naletjeti na prevarante koji rade u ovom području i tako pretrpjeti velike financijske gubitke, a možda i emocionalne.

Intuicija i osjećaji bit će vaši najbolji alati za ostvarivanje ciljeva. Ako znate što želite i ako znate da ste za to sposobni i da imate potrebne vještine, znanje i snagu da stvorite vaše ciljeve, onda ova godina može biti period koji obećava. Savjetuje da se usredotočite na odnose s najbližim osobama, pogotovo u obitelji.

Naporne radne aktivnosti, brojni sastanci s prijateljima neće omogućiti posvećivanje dovoljno pažnje članovima obitelji, što može dovesti do nekih nesuglasica. U obiteljskim odnosima važno je održavati ravnotežu između radnih obaveza i brige o voljenoj osobi, u svakoj prilici da slobodno vrijeme provodite s voljenima. Tako ćete moći živjeti u harmoniji i ljubavi.

Horoskop mjesec po mjesec:

Djevica srpanj/jul 2022: U vaš posao ćete uključiti sve vaše intelektualne potencijale. Analizirat ćete vaše odnose s pretpostavljenima na poslu i vašim kolegama i kako to utiče na vas i vaš posao, kao i lično, koliko se dobro slažete s njima.

Djevica kolovoz/avgust 2022: Vaše emocije mogu biti dosta intenzivnije tijekom većeg dela ovog mjeseca, a oni koji su još sami mogli bi da pronađu svoju veliku ljubav. Također, bit ćete inspirirani idejama za unapređenje vaših profesionalnih vještina.

Djevica rujan/septembar 2022: Dobro pazite da ne budete lakovjerni u odnosu na vašu okolinu, jer bi tako nešto moglo da dovede do razočaranja, i poslovnog i ličnog. Uz pomoć rođaka i prijatelja bit ćete inspirirani i pokušat ćete da zaradite nešto dodatnog novca preko nekog zajedničkog posla.

Djevica listopad/oktobar 2022: Uspjet ćete da preispitate vaš odnos s okolinom i savladate zastoj u komunikaciji. Iskoristite vaše slobodno vrijeme za maksimalno opuštanje i odmor. Uzmite odmor da biste napunili baterije i da biste se okružili optimizmom.

Djevica studeni/novembar 2022: Popustit će napetost an emotivnom planu. Ovo je mjesec kada ćete morat ćete da vodite više računa o svom fizičkom zdravlju. Izbjegavajte velike i dugačke napore, ali također nemojte i previše da se ulijenite. Pokušajte da napravite najbolju ravnotežu između ovih stvari.

Djevica prosinac/decembar 2022: U ovom periodu budite posebno obazrivi kada je vaš budžet u pitanju. Ne pozajmljujte novac niti ga trošite previše na zabave. Ključni fokus treba da vam bude na financijama.

 

 

conopljanews.net

atma.hr

 1,657 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *