VELIKA VIJEST: Advokat Reiner Fuellmich je sazvao prvo ročište za procesuiranje ZLOČINA PROTIV ČOVJEČNOSTI (VIDEO)

VELIKA VIJEST: Advokat Reiner Fuellmich  je sazvao prvo ročište za procesuiranje ZLOČINA PROTIV ČOVJEČNOSTI (VIDEO)

Međunarodna koalicija advokata i sudija sazvala je ročište za procesuiranje “zločina protiv čovečnosti” koje su počinile vlade koje su koristile pandemiju COVID-19 kao izgovor.

Grupa, nazvana Narodni sud, okupila se u subotu u Nemačkoj kako bi detaljno opisala mnoga kršenja ljudskih prava koje su političari širom sveta naneli tokom pandemije COVID-a prema direktivi Svetskog ekonomskog foruma (WEF).

“Ovaj slučaj, koji uključuje najgnusnije zločine protiv čovečnosti počinjene pod maskom pandemije korone, samo na prvi pogled izgleda komplikovano”, rekao je nemački advokat dr. Reiner Fuellmich u uvodnoj reči.

Fuellmich je detaljno razradio kako je establišment osmislio pandemiju COVID-a da uvede čovečanstvo u tehnokratski sistem pod njihovom kontrolom.

“Prvo, ne postoji pandemija korone, već samo ‘plandemija’ PCR testa podstaknuta razrađenom psihološkom operacijom osmišljenom da stvori konstantno stanje panike među svetskom populacijom,” objasnio je Fuellmich. “Ova agenda je dugo planirana.”

“Njegova krajnje neuspešna preteča bila je pandemija svinjskog gripa pre nekih 12 godina, a osmislila ga je grupa super bogatih psihopata i sociopata koji mrze i boje se ljudi u isto vreme, nemaju empatiju i vođeni su željom da steknu potpunu kontrolu nad svima nama, ljudima u svetu”, nastavio je, dodajući da oni koriste “vlade i glavne medije” za širenje “panične propagande 24/7”.

Fuellmich je napomenuo da se koronavirus može lečiti vitaminom C i D, cinkom, ivermektinom i hidroksihlorokinom – svim supstancama koje su glavni mediji i medicinski establišment odbacivali i demonizovali od početka pandemije kako bi sproveli svoj konačni plan a to je upotreba „smrtonosne eksperimentalne injekcije“.

POČELO JE! Advokat Reiner Fuellmich sazvao prvo ročište za procesuiranje ZLOČINA PROTIV ČOVEČNOSTI (VIDEO)

Fuellmich je potom istakao kako je Svetski Ekonomski Forum zarobio svetske vlade kroz svoj program “Mladi globalni lideri” da sprovedu svoju agendu Velikog Reseta.

“Naše vlade više nisu naše vlade, već ih je preuzela druga strana preko svoje glavne platforme, Svetskog ekonomskog foruma, koji je počeo da stvara svoje globalne lidere kroz svoj program ‘Mladi globalni lideri’ još 1992. “, rekao je Fuellmich, navodeći Billa Gatesa i bivšu nemačku kancelarku Angelu Merkel kao prve diplomce.

Poslednji delovi slagalice COVID-a uključuju „kontrolu stanovništva“ i raspad nacionalnog suvereniteta kako bi se stvorila jedna svetska vlada.

„Ovo uključuje kontrolu populacije koja kao i masovno smanjenje populacije i manipulaciju DNK preostale populacije uz pomoć – na primer – eksperimentalnih mRNA vakcina.

“Ali to takođe zahteva namerno uništavanje demokratije, vladavine prava i naših ustava kroz haos kako bismo na kraju pristali na gubitak naših nacionalnih i kulturnih identiteta i umesto toga prihvatili Jedinstvenu svetsku vladu pod UN – koja je sada pod potpunom kontrolom njih i njihovog Svetskog ekonomskog foruma – digitalnog pasoša preko kojeg se prati i kontroliše svaki potez i jedne digitalne valute koju ćemo moći dobiti samo od jedne Svetske banke – njihove, naravno, “ dodao je.

Fuellmich je tada preporučio optužnice za šest glavnih figura:

Nemačkog virusologa Christiana Drostena
Direktora američkog NIAID-a dr. Anthony Fauci
Generalnog direktora Svetske zdravstvene organizacije Tedrosa Adhanom Ghebreyesusa
milijardera Billa Gatesa
investicijske korporacije BlackRock
farmaceutskog giganta Pfizer-a

Narodni sud navodi da će njihova istraga „poslužiti kao model pravnog postupka da se poroti (koju čine građani sveta) predoče svi dostupni dokazi o zločinima protiv čovečnosti COVID-19 do danas protiv „vođa, organizatora“. , podstrekači i saučesnici koji su pomagali, podržavali ili aktivno učestvovali u formulisanju i izvršenju zajedničkog plana za pandemiju.”

POGLEDAJTE CELO SASLUŠANJE

 

 2,585 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *