VAŽNA PORUKA ZA CEO SVET STIŽE IZ FRANCUSKE – OBAVEZNO PROČITATI I RAZMISLITI O OVOME ŠTO SE DEŠAVA

VAŽNA PORUKA ZA CEO SVET STIŽE IZ FRANCUSKE – OBAVEZNO PROČITATI I RAZMISLITI O OVOME ŠTO SE DEŠAVA

Autor „Hardscrabble Farmer“ putem The Burning Platform

Ovde u Francuskoj je otišlo do kraja sa ,,ZDRAVSTVENOM PROPUSNICOM”.

Prošle nedelje, SVI restorani, barovi, kafići i sve aktivnosti u slobodno vreme poput sportskih događaja, pozorišta, bioskopa, muzeja bili su zatvoreni za svakoga bez “propusnice”, a svom osoblju na ovim mestima stoji obaveza da prime vakcinu da bi zadržali posao.

Sada je kazna zatvora od 6 meseci ako vas uhvate na bilo kom od ovih mesta bez covid-pasoša (čovek koji je udario predsednika u lice dobio je samo 3 meseca zatvora). Vlasnici preduzeća će dobiti kaznu od 45.000 eura i kaznu zatvora u trajanju od jedne godine ako ne poštuju upotrebu „covid-pasoša“ i prisile sve svoje zaposlene da prime vakcinu. (Ako poznajete Francusku, možete počiniti ubistvo i imati manju kaznu)

Paris cafes reopen as France eases Covid-19 lockdown restrictions

Dakle rezultat? Svi nisko plaćeni radnici su dali otkaz, ovde mogu zaraditi više na socijalnoj pomoći (za sada). Tehnički još uvek možemo “uzeti hranu za poneti”, ali upravo sam sinoć pokušao i svaki restoran u našem gradu zatvorio je svoja vrata zbog nedostatka osoblja.

Od prošle nedelje SVI doktori, medicinske sestre i radnici u zdravstvu dobili su obaveštenje o obaveznoj vakcini protiv covid-a ili će izgubiti licencu, praksu, posao, posao itd.

Budući da zdravstveni sistem vodi država i finansira ih. Svi dobri doktori napustili su Francusku pre 5 godina, sve bolnice izgledaju kao bolnice trećeg sveta jer nema novca za njihovo popravljanje, polovina opreme ne radi i nije svaka bolnica opremljena zalihama potrebnim za dnevne potrebe ( maske, gelovi, haljine za jednokratnu upotrebu itd.).

Pet godina medicinske sestre nemaju dovoljno osoblja i rade dvostruko više jer je zdravstveni sistem skoro u stečaju … Zato kada se na sve ovo doda obavezna vakcina.

Dakle rezultat? Pa milioni su izašli na ulice i sada su sve bolnice izgubile još 50% osoblja.

Od 1. augusta SVE velike trgovačke centre, maloprodajne objekte i vlasnike trgovina prehrambenim proizvodima i njihovo osoblje potrebno je da su primili vakcine, a za zaposlene i kupce je potrebna zdravstvena propusnica. To bi bilo ekvivalent zatvaranju SVIH meta, Walmarta, Costco, Home Depoa i svih većih trgovina (u osnovi svaka zgrada preko 20.000 kvadratnih metara) za one koji nemaju “zdravstvenu propusnicu”.

France: Over 200,000 people protest against coronavirus health pass | News  | DW | 15.08.2021

Rezultat. ?? 15. avgusta kamiondžije su stupili u štrajk širom zemlje; Blokiranjem svih pristupnih puteva ka Parizu.

Preključe je zatvoren celi aerodrom u severnoj Francuskoj zbog napuštanja većine osoblja.

Od 15. septembra sve javne površine i pristupi njima biće zabranjeni.

Nema poljoprivrednih pijaca, nema parkova, nema nacionalnih parkova, jezera, reka, plaža, rekreativnih područja, kampova itd. I nema okupljanja preko 100 ljudi, nema crkava, nema venčanja itd.

Od 1. oktobra SVE male prodavnice, poput delikatesa, kamiona za pizzu, sendvičara, mesara, pekara, štandova za povrće itd.

Tako da ću od 1. oktobra moći kupovati hranu putem interneta i preuzimati je (ako je dozvoljeno).
Nestašica hrane, štrajkovi kamiondžija, bolnice i aerodromi zatvaraju se zbog davanja otkaza. Bit će to veoma neravna vožnja ljudi.

Jesam li to ja ili se sve ovo čini pomalo ekstremno za “prelaz” koji ne funkcionira baš?

Svete, probudi se, na korak smo od toga da je već kasno.

 

 

 

 

Autor „Hardscrabble Farmer“ putem The Burning Platform

Nulta Tačka/ZeroHedge

 19,712 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *