VAKCINISAN ILI …? TRIATLONAC(38) JE PREMINUO OD SRČANOG UDARA TOKOM PLIVANJA NA TAKMIČENJU! (video)

VAKCINISAN ILI …? TRIATLONAC(38) JE PREMINUO OD SRČANOG UDARA TOKOM PLIVANJA NA TAKMIČENJU! (video)

Otvaranje Ironman sezone 2022. na Ironman 70.3 Puconu u Čileu rezultiralo je tragičnom smrću 38-godišnjeg sportiste. Prema izveštajima, sportista je doživeo srčani udar dok je bio u vodi.

Trka je morala da se zaustavi nakon što je jedan od takmičara upozorio osoblje obezbeđenja u vezi sa pretećom situacijom jednog od sportista. Sportisti je hitno ukazana medicinska pomoć i prebačen je u obližnju bolnicu.

Identitet sportiste još nije objavljen u javnosti.

Tokom današnjeg plivačkog kruga IRONMAN triatlona 70.3 Pukon triatlona, jedan sportista je odmah dobio medicinsku pomoć i prebačen je u obližnju bolnicu gde je nastavio da se leči.

Sa žaljenjem objavljujemo da je sportista preminuo i izražavamo najdublje saučešće porodici i prijateljima sportiste. i prijatelji sportiste. Pored toga, nastavićemo da podržavamo i poštujemo njihovu privatnost dok prolaze kroz ovo teško vreme.

Želeli bismo da se zahvalimo sportisti koji je pomogao osoblju obezbeđenja događaja i onima koji su prvi reagovali koji su brzo radili na pružanju medicinske podrške sportisti.

Uprkos nesreći, sezona Ironman-a 2022. uspešno je završena u nedelju na Ironman 70.3 Puconu, proglasivši Španca Havijera Gomeza i Luizu Baptistu za pobednike.

 

VAKCINISAN? TRIATLONAC TRAGIČNO PREMINUO OD SRČANOG UDARA TOKOM PLIVANJA NA TAKMIČENJU

 

 

Nulta Tačka/TheGatewayPundit

 1,007 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *