UZ OVAJ RECEPT METASTAZA SE POVLAČI

UZ OVAJ RECEPT METASTAZA SE POVLAČI

 

 

Napitak eliminiše iz organizma i teške metale i radionukleide, kao i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.

Posebno se preporučuje stanovnicima oblasti koje su bile pogođene radioaktivnim zračenjem. Nemojte misliti da će korištenje samo ovog recepta izlečiti teže oblike raka, ali može da pomogne kod početnog stadijuma ukoliko se otkrije na vrijeme.

 

 

 

Potrebno vam je: čaša suhog ili svježeg lišća rosopasa, čaša šećera, 3 litra kozje surutke, i jedna kašičica svježe kisele pavlake, velika tegla, gaza i jedan kamen.

 

 

 

http://aura.ba//wp-content/uploads/2016/01/3.jpg

 

 

Od gaze sašijte kesicu i sipajte u nju rosopas i kamen pa stavite kesicu na dno velike tegle. Kamen stavljamo da kesica ne bi isplivala na površinu. Zatim sipajte surutku, kiselu pavlaku i šećer. Teglu pokrijte sa nekoliko slojeva gaze i vežite gumicom, da ne bi ulazili insekti. Neka tegla ostane na tamnom, toplom mjestu, tokom dvije sedmice.

 

 

 

Poslije dvije sedmice kvas je gotov, a on čisti i regeneriše cijeli organizam. Pijte pola sata prije jela po pola čaše ovog kvasa koji će u potpunosti regenerisati epitel vaših organa za varenje. On eliminiše iz organizma i teške metale i radionukleide. Takođe eliminiše i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.

 

 

 

 

 

(dnevni.rs)

 1,518 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *