USA: Narudžbe kovčega za djecu su porasle 500%! Zbog čega je to tako?

USA: Narudžbe kovčega za djecu su porasle 500%! Zbog čega je to tako?

Insajder koji se bavi proizvodnjom kovčega potvrdio je da je po prvi put ikad primio velike narudžbine za kovčege za decu, za šta veruje da dolazi kao posledica vakcinacije.

 

U razgovoru sa radio voditeljem Stjuom Petersom u ponedeljak, korisnik Tvitera @highesthalfling otkrio je svoj identitet kao Mick Haddock, prodavac sanduka čija porodična firma proizvodi kovčege koji se zatim isporučuju prodavcima kao što je Costco.

„Moj porodični posao je proizvodnja sanduka u Severnoj Americi. Primili smo 2 velike porudžbine za jedinice ispod 1,5 metar (dečje veličine) za manje od 6 meseci. Nikada za više od 30 godina poslovanja nismo prodali kovčege veličine za decu na veliko“, napisao je @highesthalfling na Tviteru prošlog ponedeljka.

„Vakcine ubijaju decu. Ako ne, šta je?” dodao je prošlog meseca.

Haddock, čiji su alarmantni tvitovi bili predmet izveštaja slobodnih medija prošle sedmice, rekao je Petersu da je iznenađen kada je vidio masovne narudžbe kovčega malih dimenzija.

„Porudžbine manjih veličina nikada nisu bile tako popularne“, rekao je Haddock Petersu, dodajući: „Želeo bih da napomenem da je sva prodaja kovčega dramatično porasla u poslednje dve godine.

Upitan šta veruje da bi moglo da podstakne masovne narudžbine, Haddock je rekao da su vakcine protiv Covida najverovatniji uzrok.

„Zovite to kako hoćete, magijom ili vakcinom, ali dogodilo se nešto što uzrokuje neviđenu količinu smrtnih slučajeva“, rekao je.

Izlažući Hadokovu „magičnu” primedbu, Peters je objasnio da postoji mračna satanistička strana magije koja uživa u stvaranju svega ovoga.

„ Magija je demonska i satanska i to je sve što vidimo da se dešava u ovom trenutku… Dakle, da, to je magija. Ali to je takođe namerna magija. Moje mišljenje je da je ovo namerna zavera za ubijanje ljudi, a sada posebno dece. To je namerna zavera da se žene učini neplodnim, a muškarci sterilni i da utiče na generacije i generacije u budućnosti – baš kao što znaju da je ova mRNA tehnologija štetno uticala na kolonije pacova četiri generacije.

„Ono što ovde vidimo su predviđene posledice“, dodao je on.

Svedočenje pogrebnika: Narudžbine kovčega za decu su porasle 500%, ako nije zbog vakcine zbog čega onda? (VIDEO)

Proizvođač kovčega je rekao da su narudžbine kovčega veličine dece porasle za 500% u poslednjih sedam meseci.

„Prošli smo u proseku, recimo, 50, 60 [dečjih sanduka] godišnje. Poslednja porudžbina je bila 200, a sledeća porudžbina je bila 250. Sada smo u suštini prodali zalihe od 5 godina za 7 meseci“, priznao je Haddock.

Velike narudžbe dolaze pošto je američka vlada prošlog meseca postala prva nacija koja je odobrila vakcine protiv Covida za bebe od šest meseci, dok kanadska vlada nastoji da odobri injekcije za starosnu grupu kasnije ovog meseca.

 

 

 

 

NultaTačka/Infowars

 1,062 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *