Urnebesan video o lažima političara o efikasnosti PELCOVANJA! Svi redom ubodeni više puta a isto tako i više pozitivni, mada su tvrdili da pelcovanje štiti od PREHLADE!

Urnebesan video o lažima političara o efikasnosti PELCOVANJA!  Svi redom ubodeni više puta a isto tako i više pozitivni, mada su tvrdili da pelcovanje štiti od PREHLADE!

U ova sumorna vremena ponekad se dobro malo opustiti i nasmijati, a vjerujemo da će ovaj video uspjeti u tome. Radi se o kratkoj kompilaciji političara i tzv „stručnjaka“ koji su svi redom tvrdili da cjepivo protiv Covida štiti od zaraze. Video ih prikazuje kako se cijepe i govore kako su sada sigurni, da bi ti isti ljudi nakon toga objavili kako su zaraženi – Covidom. Neki su cijepljeni i po nekoliko puta, a imali su i Covid nekoliko puta.

 

 

 

U videu se redom pojavljuju: predsjednik Biden, njegov zloglasni pandemijski potrčko dr Fauci, kanadski premijer Justin Trudeau, zatim Dan Andrews premijer Viktorije koji je sprovodio sulude lockdowne u Melburnu, premijer Australije Anthony Albanese, i Bret Sutton glavni zdravstveni stručnjak pokrajine Viktorije.

 1,482 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *