Udruženje igrača NFL-a : Treba izvršiti pregled srca NFL igrača zbog neželjenih efekata BOCKANJA!

Udruženje igrača NFL-a : Treba izvršiti pregled srca NFL igrača zbog neželjenih efekata BOCKANJA!

Udruženje NFL igrača je ponudilo igračima pregled srca u svetlu sve veće zabrinutosti zbog vakcina protiv COVID-19 koje izazivaju upalu srca.

Fond za odbranu slobode zdravlja pozvao je udruženje u nedavnom pismu da sprovede skrining jer vakcine mogu izazvati miokarditis, oblik zapaljenja srca. Mladi muškarci su najugroženiji.

Većina NFL igrača primila je vakcinu protiv COVID-19 pod pritiskom timova i lige.

„Sigurnosni signali ilustruju da su bliski i dugoročni zdravstveni ishodi vakcina protiv COVID-19 i dalje neizvesni“, rekla je Lesli Manukjan, predsednica i osnivač fonda, DeMoris Smit, izvršni direktor udruženja (NFLPA), u pismu.

„Mnogo neželjenih reakcija na ove injekcije, uključujući miokarditis, ima širok opseg i potvrđeno je, i kao takav, oprez nalaže da NFLPA istraži u kojoj meri su vakcine protiv COVID-19 mogle da dovedu do povreda, ugroženog zdravlja ili smrti igrača“, rekla je Manukjan.

Ona je istakla da je Damar Hamlin, igrač Bafalo Bilsa, doživeo zastoj srca na terenu tokom fudbalske utakmice u ponedeljak uveče u januaru. Razlog incidenta ostaje nepoznat; Hamlin je odbio da prenese šta su mu doktori rekli tokom nedavnog televizijskog intervjua. Bivši igrači NFL-a su takođe pretrpeli srčane i moždane udare nakon vakcinacije.

 Udruženje NFL igrača: Treba izvršiti pregled srca igrača zbog neželjenih efekata vakcine

NFLPA bi trebalo da uvede „program testiranja i skrininga kako bi se utvrdilo da li su igrači pogođeni nuspojavama injekcija i da razvije skup funkcionalnih medicinskih protokola i tretmana kako bi se time pozabavili i izlečili svi štetni efekti vakcina“, rekla je Manukjan.

NFLPA je odbila da komentariše za The Epoch Times.

Udruženje nije odgovorilo na pismo koje je poslato imejlom i običnom poštom, rekla je Manukjan za Epoh tajms.

Bivši igrač NFL-a Ken Rojtgers, koji je pokrenuo podkast Glasovi za medicinsku slobodu, prethodno je upozorio saradnika koji radi za NFLPA na srčane probleme nakon vakcinacije i ponudio da poveže grupu sa lekarima koji poznaju probleme.

Saradnik se zahvalio Rojtgersu, ali nije prihvatio ponudu, rekao je Rojtgers za The Epoch Times.

„Izazov je to što je to skoro kao pilot borbenog aviona koji kaže „ne želim da budem testiran, jer ako budem pozitivan, ne želim da budem prizemljen“, rekao je Rojtgers.

 

 

 

Nulta Tačka/ZeroHedge

 1,577 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *