U SIJETLU SLIJEDI OTPUŠTANJE 40% POLICIJSKIH SNAGA ZBOG TOGA ŠTO NISU PRIMILI BOCKU PROTIV PREHLADE

U SIJETLU SLIJEDI OTPUŠTANJE 40% POLICIJSKIH SNAGA ZBOG TOGA ŠTO NISU PRIMILI BOCKU PROTIV PREHLADE

Grad Sijetl razmatra otpuštanje 40% svojih policajaca jer nisu primili injekciju protiv COVID-19 do isteka roka, 18. oktobra.

Policijske snage od 1.000 ljudi, koje su već pretrpele masovna otpuštanja posle nereda na protestima zbog Džordža Flojda 2020. godine, možda će videti otpuštanje dodatnih 403 policajca iz policije.

„Okruženje je bilo prilično otrovno i negativno“, rekao je neimenovani policajac za Fox 13 News. „Ne samo od ovog naloga, već i pre toga. Nisam siguran da bi ovo bilo dobro za mene da dugoročno radim na ovom mestu zbog mog mentalnog zdravlja. Bilo je veoma stresno”.

 


 

Drugi neimenovani patrolni oficir rekla je da se nada da će Sijetl ukinuti drakonske naloge, dodajući da se prijavila za versko izuzeće, ali ne veruje da će to biti odobreno.

„Gubitak čak 50 do 75 oficira u jednom danu, dovodi do toga da će se vreme odziva policajaca grada drastično povećati“, rekao je policajac.

„Nastaviću da radim do dana kada me otpuste i to je sve što mogu da uradim“, dodao je.

Policijska uprava u Sijetlu već je izgubila oko 300 policajaca otkako je nakon Flojdove smrti započeo krstaški rat “smanjite sredstva policije” pokreta Black Lives Matters.

Gradonačelnica Jenny Durkan branila je ove nedelje naloge za vakcinaciju u e-poruci u kojoj je pozvala policijske snage koje se nisu vakcinisale da dobiju injekciju protiv COVID-a, pre isteka roka.

Seattle May Fire 40% of Police Force Over COVID Vaccine Mandate - [your]NEWS

 

 

 

 

„Cenimo svakog od vas i ne želimo da vas izgubimo kao zaposlene“, rekla je Durkan u poruci. “Ali ljudi koji najviše računaju na vas su oni kojima je potrebna vaša vakcinacija”.

Kao odgovor na skoru krizu sprovođenja zakona u gradu, privremeni šef policije Adrian Diaz savetovao je svoje odeljenje da pređe u „fazu 3 mobilizacije“ počev od 13. oktobra, koja zahteva da svo osoblje koje je dalo zakletvu bude u pripravnosti da odgovori na pozive 911, prema navodima Fox 13 News.

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 916 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *