U OVOM KANADSKOM GRADU NEVAKCINISANI PAROVI SE NE MOGU VJENČATI!

U OVOM KANADSKOM GRADU NEVAKCINISANI PAROVI SE NE MOGU VJENČATI!

Nakon što je liberalna vlada kanadskog premijera Justina Trudeau-a naredila obaveznu vakcinaciju protiv covid-a, koju Kanadu ubraja u jedne od najrestriktivnijih država na celom svetu. Jedan kanadski grad podigao je medicinsku tiraniju na viši nivo odbijajući da dozvoli venčanja parovima koji nisu u potpunosti ili uopšte nisu vakcinisani protiv covid-a.

Grad Oakville, Ontario, grad sa više od 200.000 stanovnika, neće dozvoliti parovima da se prijave za dozvolu za sklapanje braka osim ako oboje ne pokažu dokaz o potpunoj vakcinaciji protiv covid-a.

U saopštenju, grad priznaje da ovaj zahtev premašuje zahteve okruga Ontario, ali novi zahtev je nastojanje “pružiti dodatnu zaštitu našoj zajednici i osoblju zaposlenom u gradskim ustanovama od COVID-19”.

Ali to nije samo brak: nevakcinisani u Oakville-u biće efektivno zabranjeni za brojne javne usluge navedene u donjoj izjavi:

Korišćenje zatvorenih prostora za rekreaciju i kulturu, uključujući sportske arene, društvene centre, bazene, centre namenjene za starija lica, Oakville Centar za scenske umetnosti i Oakville Muzej, ServiceOakville šalter u gradskoj skupštini..

Bilo koje novo imenovanje za dozvole za venčanja i ceremonije. (Za zakazivanje bračnih dozvola i ceremonije koje su već unapred rezervisane nije potreban dokaz o potpunoj vakcinaciji.) Ceremonije će se održati u gradskoj skupštinskoj sali od 4. novembra 2021. godine.

Oakville nije sam u pokušaju da natera više ljudi da se vakcinišu. Predsednik Trudeau usvojio je jedan od najrestriktivnijih obaveza delomično kako bi pokušao prisiliti ljude na vakcinaciju protiv covd-a. Trudeau i njegova vlada zahtevaju da se svi javni službenici ili vakcinišu ili se suoče sa neplaćenim odsustvom. Ovo uključuje sve savezne radnike “u jezgri javne uprave” i Kraljevsku kanadsku policiju. Federalni izvođači, uključujući osoblje za čišćenje, moraju biti vakcinisani kako bi dobili pristup vladinim zgradama. Vlada takođe traži od svih zaposlenih u državnim reguliranim sektorima avio, železničkog i pomorskog saobraćaja da moraju uspostaviti politiku vakcinacije za svoje zaposlene.

Za nevakcinisane nije važno rade li od kuće ili ne. Biće stavljeni na neplaćeno odsustvo čak i ako svoj posao rade od kuće.

To je samo poslednji podsetnik da se ovde ne radi o “sigurnosti” – već o potpunoj kontroli ljudi.

 

 

 

 

Nulta Tačka/ZeroHedge

 815 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *