U NJEMAČKOJ OTVORILI ŠKOLU ZA DJECU RODITELJA KOJI NE ŽELE DA SE VAKCINIŠU ALI VLAST RADI SVE DA UGUŠI SLOBODE OVIH LJUDI

U NJEMAČKOJ OTVORILI ŠKOLU ZA DJECU RODITELJA KOJI NE ŽELE DA SE VAKCINIŠU ALI  VLAST RADI SVE DA UGUŠI SLOBODE OVIH LJUDI

Na samom ulazu stoji natpis „Slobodi je potrebna hrabrost“.

Ovu školu je pohađalo oko 50 učenika od 1. do 9. razreda, a reč je o deci čiji roditelji odbijaju da se testiraju testovima koji su obavezni u Nemačkoj, piše Br24.

 

 

 

 

Vlastima nikada nije zatražena dozvola za otvaranje ove škole, stoga je ona sada zatvorena. Navodi se da, čak i da su se prijavili, njihov rad verovatno ne bi bio odobren.

 

 

 

Prema rečima glasnogovornika Gornje Bavarske Volfanga Rupa, škola vlastima nije pružila nikakve informacije o sadržaju učenja i planu i programu, ali se pretpostavlja da ovde obrazovanje ide u smeru „lateralnih mislilaca“.

Osim što su u ovu školu išla deca roditelja koji ne žele da se povinuju tiraniji i onih koji ne žele testiranje, utvrđeno je i da se nisu pridržavali nikakvih epidemioloških mera koje su propisane u državi.

 

 

 

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

NultaTačka/Klix.ba

 907 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *