U IZRAELU POBUNA PROTIV VAKCINALNIH PASOŠA NAKON ŠTO IM JE REČENO DA IM JE POTREBNO VIŠE DOZA (ČETIRI) DA BI SE SMATRALI „POTPUNO VAKCINISANIM“ (VIDEO)

U IZRAELU POBUNA PROTIV VAKCINALNIH PASOŠA NAKON ŠTO IM JE REČENO DA IM JE POTREBNO VIŠE DOZA (ČETIRI) DA BI SE SMATRALI „POTPUNO VAKCINISANIM“ (VIDEO)

Protesti su konačno izbili u Izraelu, jer je tamošnjim ljudima polako sinulo da vlada stalno pomera granice za vakcinalne pasoše.

Thousands of Africans protest Israel′s mass deportation plan | News | DW | 24.03.2018

Sada se očekuje objava da će biti potrebno najmanje ČETIRI vakcinacije da bi se osoba smatrala „potpuno vakcinisanom“ i sposobnom za uključivanje u društvo.


Tokom vikenda marširali su ulicama Tel Aviva protiv takozvanog „Zelenog pasoša“:

Očekivano, mediji su etiketirali demonstrante kao „desne ekstremiste“ i anti-vaksere:

Kao što smo nedavno primetili, uprkos tome što je više od 61 odsto populacije potpuno vakcinisano i primenilo sistem vakcinalnih pasoša, izraelsko ministarstvo zdravlja izrazilo je zabrinutost zbog činjenice da se nedavni trend smanjenja infekcija COVID-19 preokreće, potencijalno premašujući bilo koji nivo ranije viđen.

 


Izraelski ministar zdravlja Nitzan Horowitz uhvaćen je na “vrućem mikrofonu” priznajući da se vakcinalni pasoši prvenstveno odnose na prisiljavanje skeptičnih ljudi da dobiju vakcinu, a ne iz medicinskih razloga.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

 

 

 


Nulta Tačka/InfoWars

 2,234 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *