U Engleskoj je zabilježen skok smrtnosti za 30% a to nema veze sa KOVID-om! Vakcina će vas spasiti?!

U Engleskoj je zabilježen skok smrtnosti za 30% a to nema veze sa KOVID-om! Vakcina će vas spasiti?!

U Engleskoj i Velsu zabeležen je ogroman skok broja umrlih ali ne od COVID-a što je uzbunilo stručnu javnost koja zahteva odgovore povodom skoka mortaliteta od čak 30%.

 

Najnoviji podaci Kancelarije za nacionalnu statistiku pokazuju da je u nedelji koja se završila 24. juna bilo 1.540 viška smrtnih slučajeva, ali samo 10 odsto njih je bilo zbog COVID-a 19.

 

 

Vakcina će vas spasiti?! U Engleskoj zabeležen skok mortaliteta za 30% a to nema veze sa COVID-om

 

Pre kraja marta, smrtni slučajevi u Engleskoj i Velsu ove godine su bili niži nego inače, uprkos stotinama ljudi koji su umrli od COVID-a 19. Ipak, u poslednja tri meseca, situacija se preokrenula, sa ukupnim brojem smrtnih slučajeva koji su u porastu iako broj smrtnih slučajeva od COVID-a 19 opada.

Zbunjeni zdravstveni ‘stručnjaci’ pozvali su na hitnu istragu o tome šta stoji iza viška mortaliteta.

MARIO ZNA UŽIVO- LUDILOOO histerije- Prešli su granicu gluposti i komedije- Morate ovo da čujete

 

 

Dr Čarls Levinson, izvršni direktor privatne lekarske kompanije DoctorCall, takođe je pozvao na vladinu istragu o tome šta je uzrokovalo toliko smrtnih slučajeva kod kuće. ONS je prijavio 752 viška smrtnih slučajeva u kući u poslednjoj sedmici, 30% više nego obično i više nego u bolnicama i domovima zajedno.

„Upravo je to razlog zašto je potrebna odgovarajuća vladina istraga“, rekao je dr Levinson. “Ovo nije samo raseljavanje iz bolnica… Ne razumem kako se o tome ne razgovara kako treba.”

Da li je vakcina počela da radi?

 

 

 

NultaTačka

 1,022 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *