U AUSTRIJI JE POČEO LOV NA NEVAKCINISANE ! POLICIJA LOVI LJUDE U PRODAVNICAMA,NA AUTOPUTEVIMA….

U AUSTRIJI JE POČEO LOV NA NEVAKCINISANE ! POLICIJA LOVI LJUDE U PRODAVNICAMA,NA AUTOPUTEVIMA….

Nakon što je vlada stavila nevakcinisane ljude pod zaključavanje, video snimak iz Austrije prikazuje policiju kako patrolira prodavnicama i autoputevima i proverava status vakcinacije ljudi.

Austrian Police Patrol Shops, Highways Hunting for the Unvaccinated – Summit News

U potezu koji je potvrđen tokom vikenda, vlasti su sada nametnule blokadu koja pogađa samo one koji nisu vakcinisani, što znači da mogu da napuste svoje domove samo iz „bitnih razloga” kao što je kupovina hrane.

Ove mere, koje su prve takve vrste u svetu, utiču na otprilike 35 odsto Austrijanaca koji nisu primili obe doze vakcine.

Nova pravila su uvedena kao rezultat naglog porasta broja slučajeva COVID-a i porasta broja pacijenata na intenzivnoj nezi (jer vakcina tako dobro funkcioniše).

Na snimcima iz Austrije vidi se uniformisana policija koja patrolira tržnim centrima i proverava status vakcinacije ljudi u državnoj bazi podataka.

Drugi snimak pokazuje kako policajac zaustavlja vozilo na autoputu da bi proverio status vakcinacije.

Oni koji su uhvaćeni napolju bez dokaza o vakcinaciji suočavaju se sa kaznama do 1.500 evra.

Prošle nedelje, austrijski kancelar Aleksandar Šalenberg rekao je da su ograničenja osmišljena tako da nevakcinisani „pate“ kao što su to svi drugi činili tokom ranijih zaključavanja.

Da li će se ove drakonske patrole nastaviti, ostaje da se vidi.

Nakon što je Francuska uvela sistem Covid pasoša, video snimci pokazuju kako policajci patroliraju kafićima i barovima i proveravaju medicinske papire, iako se činilo da su ove patrole osmišljene da više zastraše nego da postanu rutinske, jer su uglavnom prestale odmah nakon toga.

Mnogi nevakcinisani zaposleni šalju se kući u Austriji jer nema dovoljno kapaciteta za testiranje da bi dobili negativan rezultat.

Vlada takođe mora da nadoknadi preduzećima koja gube do 35 odsto prihoda od nevakcinisanih kupaca kojima nije dozvoljeno da uđu u njihove prostorije.

 

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,112 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *