Tri jedinice u nizu: ŠTA VAM DONOSI MAGIČNI NIZ BROJEVA 111?

Tri jedinice u nizu: ŠTA VAM DONOSI MAGIČNI NIZ BROJEVA 111?

Otvaranje energetskog prolaza 11. 1. – evo šta treba da uradite kako bi vam magičan niz brojeva 111 danas donio sreću!

Danas je 11.1.2019. godine, a tri jedinice u nizu ukazuju da nas u toku dana prati moćna svjetla energija, piše Lovesensa.

Vjeruje se da Univerzum daje određene poruke, smjernice i upozorenja ako često viđate niz istih brojeva, na primjer, na satu, tablicama od automobila, računima itd.

Svaki niz brojeva ima svoje značenje i predstavlja poruku koju svemir šalje, a najmoćniji je niz jedinica. Vjeruje se da 111 ili 11:11 predstavljaju anđeoski niz brojeva i da njihovo pojavljivanje simbolizuje otvaranje energetskog prolaza.

 

 

 

Ovaj niz brojeva danas budi magične energetske vibracije i konekcije između našeg srca i svemira. Ako danas otvorite srce i prepustite se igri života, vaše misli počeće brzo da se pretvaraju u stvarnost.

Zaboravite na strah, ograničenja i brige, jer danas imate veliku moć da vizualizujete i ostvarite najveće želje.

Anđeli sa nama najčešće komuniciraju preko brojeva ili muzike, a numeričkim nizom brojeva 111 poručuju da su pojačane energetske vibracije i da ćemo pozitivnim stavom uspjeti da promijenimo sopstvenu realnost.

Ukratko, ovaj brojčani niz poručuje: “Neka vaše misli budu pozitivne, jer se one instant manifestuju u formu. Fokusirajte se na svoje želje umjesto na strahove; dakle, na mogućnosti umjesto na prepreke. “

 

 

 

aura.ba

 2,216 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *