Tragovi visokih znanja – Fantastične vimane

Tragovi visokih znanja – Fantastične vimane

Slikovni rezultat za vimana

 

 

Iz jednog prastarog sanskritskog zapisa o aeronautici, čiji korjeni se 5000 godina u prošlost, koji se danas čuva na Sveučilištu Misuri (SAD) može se razabrati da su vimane, svemirske letjelice o kojima opširno govore vede posjedovale fantastične mogućnosti.

 

 

Istovremeno, jedan drugi zapis iz vedskog vremena Maharašija Baradvaje ovako opisuje vimanu

 

Naprava što se svojom snagom kreće kao ptica, bilo na zemlji, bilo u vodi ili u zraku, zove se vimana.. koja se može kretati nebom, od mjesta do mjesta. od zemlje do zemlje, od svijeta to svijeta..

 

Slikovni rezultat za vimana

 

 

Prozvaše je vimanom Svećenici znanosti..

 

 

Tajna gradenja letećih naprava.

Tajna stvaranja letećih naprava nevidljvima Tajna prisluškivanja zvukova i razgovora u neprijateljskim letećim  napravama.. Tajna dobijanja slike iz unutrašnjosti neprijateljskih letjelica.

 

Tajna utvrdivanja smjera leta neprijateljskih letjelica Tajna onesvještavanja bića u neprijateljskim letjelicama i uništavanje neprijáteljskih letećih naprava…« 31 dio od kojih su načinjene vimane, a onda jos nesto sto nas zbunjuje 16 vrsta različitih kovina koje se koriste za izgradnju letjelice.

 

Povezana slika

 

 

U daljnjem tekstu se  se opisuju drevni piloti, a ono što nas ostavlja bez daha i riječi jeste da od svih tih kovina danas poznajemo – samo tri!

 2,737 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *