Totalno ludilo u Kini – na kovid testiraju čak i ribe uhvaćene u okeanu!

Totalno ludilo u Kini – na kovid testiraju čak i ribe uhvaćene u okeanu!

Covid ludilu u Kini čini se kao da nema kraja. Nakon svih bizarnih prizora koje smo tamo vidjeli, ovaj bi mogao biti najbizarniji. Kineske vlasti uvele su pravilo da svi ribari moraju biti cijepljeni prije nego isplove, a dok su na moru moraju biti testirani svaki dan. A kao da to nije dovoljno ludo, pri povratku u luku moraju biti ponovno testirani svi ribari i sva riba i rakovi koju donesu!

 

 

U ovom slučaju možemo postaviti nekoliko logičnih pitanja. Prvo, ako je cjepivo učinkovito, zašto se ribari moraju testirati svaki dan? A drugo, ako znamo da je Covid respiratorna (plućna) bolest, zašto se pobogu testiraju ribe i rakovi – životinje koje nemaju pluća?

 

Kinezi testiraju ribu na Covid

 

Molimo sve domaće stručnjake i epidemiologe, te također i „velike znanstvenike“ koji su jako glasni u medijima, da nam odgovore na ova pitanja. Ali nažalost znamo da odgovora nema, jer u pandemiji Covida sa logikom smo se odavno pozdravili, kao i sa zdravim razumom.

 

 

 

Pogledajte ovaj potpuno bizaran video iz Kine u kojem zdravstveni radnici u izolacijskim odijelima testiraju živu ribu koja je netom uhvaćena u oceanu. Guraju im štapiće u usta, a rakovima trljaju oklope sa njima.

Nažalost ovo ludilo već daje „rezultate“, otok Hainan je nedavno otišao u potpuni lockdown, nakon što su vlasti objavile da su našli Covid na ribi. Hainan ima 9.2 milijuna stanovnika i poznato je turističko odredište.

 

www.logicno.com

 1,544 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *