TIPOVI TOKSIČNIH osoba kojih se morate pod hitno riješiti iz svoje okoline

TIPOVI TOKSIČNIH osoba kojih se morate pod hitno riješiti iz svoje okoline

Zbog manjka slobodnog vremena i konstantnog stresa uzrokovanog poslom, financijama, obitelji i brojnim drugim faktorima, imamo sve manje vremena i energije za ljude koji nam u život unose negativnost i dramu.

Život je prekratak da biste ga trošili na one koji vam odmažu, pa si postavitr pitanje – utječu li osobe iz vašeg okruženja pozitivno ili negativno na vas? Ako je odgovor negativan, vrijeme je za čišćenje, a ovo su četiri tipa toksičnih osoba koje svakako ne želite imati u svom životu.

 

 

Slikovni rezultat za toksicne osobe

 

 

 

Ljubomorna osoba

Zelenilo od zavisti ne samo da nije zdravo za dotičnu osobu, nego i za vas.iako ljubomora na bilo koji aspekt vašega života puno više govori o osobi koja je ljubomorna. Kada se zbog nje vi počinjete osjećati loše zbog svojih postignuća, vrijeme je da krenete dalje. Dobar prijatelj nas potiče na stvari koje nas čine sretnima, a bez obzira na to je li riječ o ljubomori financijske ili nematerijalne prirode, nitko nema pravo uskraćivati vam ponos na vlastita postignuća.

 

 

 

Uvijek negativna osoba

Negativnost može biti zarazna i što ste više njome okruženi, to ćete više početi usvajati takvo ponašanje, a da najčešće toga niste ni svjesni! Postoji velika razlika između realističnosti i pesimizma, a negativnost i sami crnjaci nikome ne trebaju.

 

 

Iznimno dramatična osoba

Svi znamo onu jednu osobu koja živi za dramu. Iako ponekad zna biti zabavno, puno češće je iznimno naporno i iscrpljujuće. Bez obzira na to koliko tu i tamo volite čuti sočan trač, kraljeve i kraljice drame izbjegavajte u širokom luku.

 

 

Osoba koja sve i svakoga uvijek osuđuje

Što god i kako god dobro nešto napravila, dotična osoba će uvijek naći nešto što u tom procesu nije dobro, uvijek će naglasiti kako bi suprotni učinak bio bolji i kako to baš i nije bila najbolja opcija. Nebitno radi li se o odabiru okusa sladoleda ili pronalaženja novog posla, nikada ništa ne prolazi bez osude. Konstantno kritiziranje najčešće je posljedica vlastitih nesigurnosti koje takve osobe projiciraju na sve oko sebe. Hvala, ‘đenja!

 

 

 

 

 

Izvor:ljepotaizdravlje.hr

 1,128 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *