TEST: Odaberite kartu i otkrijte što vam donosi budućnost!

TEST: Odaberite kartu i otkrijte što vam donosi budućnost!

Opustite se, smirite um, razmislite o nadolazećim danima i odaberite jednu od pet karata. Ona otkriva što vas čeka u narednih 7 dana.

orig 1 500x486 1

1

Ne slušajte nikoga! Ne dozvolite nikome da manipulira vama. Radite sve što ste planirali mirno i dosljedno. Znate da dobro vino sazrijeva godinama.

Zato ne zaboravite na svoje dugoročne planove, a vinograd uzgajajte strpljivo i marljivo kako bi jedan lijepi dan dao bogatu žetvu.

Moguće je da ćete sresti žensku osobu dobrog srca, a taj će sastanak imati vrlo važnu ulogu u vašoj sudbini. Poslušajte njezin savjet.

2

Ako ste odabrali ovu kartu, tada će skorašnji događaji nevjerojatno brzo proći pored vas, noseći gomilu emocija i okolnosti. Ova karta nosi značenje brzine i ubrzanja. Ponekad ova karta nosi značenje smirenosti i pozitivan ishod bilo kojeg posla.

Ova karta govori da su svi ciljevi u sljedećih 7 dana dostižni i možda ćete realizirati svoj plan još brže nego što ste očekivali. Može predstavljati novi odnos ili neku neočekivanu, ali ugodnu promjenu okolnosti. Važno je shvatiti da su vaši ciljevi ostvarivi i prilika za provedbu vašeg plana vrlo velika.

Osjećaji bi vas mogli brzo nadvladati i nećete imati vremena da se osvrnete kad iznenada shvatite da ste duboko zaljubljeni. Sve će se promijeniti na bolje. S ovom kartom u vaš život ulaze neočekivani događaji, ugodna iznenađenja i preokreti događaja.

3

Pripremi se! Ugodno iznenađenje vas očekuje! Primit ćete pismo s dobrim vijestima ili će vas čekati poruka na poslu.

Ako niste računali ni na što slično, pomozite sretnoj prigodi i krenite u potragu za srećom. Učinite nešto za što se dugo niste odlučili, napravite nešto novo ili barem kupite kartu za lutriju.

Definitivno ćete u tom razdoblju pronaći uspjeh u poslu. Vjerujte u svoju sreću, ali radost se mora sačuvati. Ovo može biti povećanje plaće ili uspješan početak nove veze.

4

Sada okolnosti za vas nisu povoljne. Pripremite se! Možda vas očekuje kritika, vaši prijedlozi mogu biti odbijeni. Samo budite spremni na to i ne pokušavajte ući u sukob.

Ova kritika bi mogla biti vrijedna, poslušajte je i tada će vam, možda, mnogo toga postati jasno.

Ali morate prihvatiti činjenicu da je ono što dobijete apsolutno zasluženo i logično.

5

Svaki poduhvat, bilo kakav impuls, kao i prvi koraci u novom poslu za nekoga počinju s ovom kartom. Ona istovremeno uključuje nekoliko važnih čimbenika: ideju, kao početnu iskru te energiju za njenu realizaciju.

Ponekad nosi obavijest da postoji određena prilika, nova ideja ili neki bitno drugačiji smjer u kojem se vrijedi razvijati. Upravo ta karta može ukazivati na nove profesije, neke atraktivne poslovne ideje ili vam može otvoriti put za rješavanje složenog problema.

Što se tiče odnosa, može ukazivati i na novo poznanstvo, koje će za vas biti nešto bitno drugačije od postojećeg, a može značiti i da će se neke promjene dogoditi u odnosima u kojima ste sada.

Postoji mogućnost kreativnog razmišljanja, prilika da se sagleda situacija i vidi što se u njoj može učiniti kako bi situacija bila što plodonosnija i pozitivnija.

Ponekad ova karta može nositi nalet kreativnosti, sposobnost otkrivanja nečega što prije nekog vremena nije ni imalo smisla.

Pomoću ove karte možete iznenada otkriti kreativni talent ili sposobnost da nešto promijenite u sebi, međutim, početni impuls vam ne garantira jednostavan i lagan put u budućnosti.

 

 

 

 

zen.yandex.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

 1,767 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *