TEST: Izaberi anđela i pročitaj svoju poruku za kraj 2021. godine

TEST: Izaberi anđela i pročitaj svoju poruku za kraj 2021. godine

Naši anđeli su uvijek oko nas, usmjeravaju nas i daju nam božansku zaštitu. Ponekad nismo u potpunosti svjesni njihove prisutnosti, ali to ne znači da se ne možemo uskladiti s njihovom porukom, samo ako pokušamo. Pogledajte pažljivo ova tri anđela i odaberite onoga koji vas najviše privlači – on ima poruku za vas!

1.

ab

Pozvali ste anđela za pomoć i zaštitu. Znajte da vas je čuo, čak i ako ste sumnjali u vašu sposobnost da se obratite anđelima. On je uz vas kako bi vam pomogao da pobijedite osobne demone (nezdravih navika, straha, negativnosti i sumnje o sebi).

Možda ste si čak postavili pitanje jeste li dovoljno posebni da biste bili dostojni anđeoske pozornosti? Odgovor je, da jeste!

Ako imate sposobnost da budete ljubazni prema samo jednoj osobi (ili životinji), tada ste vrijedni anđeoske pozornosti. Glavni posao anđela na Zemlji je promovirati ono što je poznato kao učinak valova.

Svaki sićušni ‘val’ koji stvorite ljubaznošću koju prikazujete, pokreće drugi mali val, sve dok se ne napravi veliki val. Zemlja i čovječanstvo su u kritičnom vremenu u povijesti i trebaju vaše valove da prežive. Sada možete vidjeti koliko ste važni anđelima!

2.

angel 696720 960 720

Vaš anđeo kaže da se približava razdoblje mira, prihvaćanja i sreće. Ako ste se osjećali malo tužni ili ste bili frustrirani životom, vaš anđeo kaže da se opustite i uživate u budućem vremenu.

Osjetite sunce na licu, uživajte u životu. Ne morate ništa drugo nego prihvatiti mir koji dolazi k vama.

Sve će biti dobro, prosvjetljenje koje tražite dolazi.

3.

angel 696718 960 720

Ovaj anđeo ukazuje na to da prolazite kroz ‘buđenje’. To je kao osobno veliko čišćenje! Vaše tijelo, um i duh se ponovno energiziraju, prigrlite to.

Vaš anđeo traži od vas da napravite čišćenje dijela života u kojem imate neke poteškoće.

Kada to učinite, vrata za komunikaciju s anđelima bit će sasvim otvorena, jer je blokada uklonjena.

 

 

 

 

 

ATMA

 1,005 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *