SVJETSKA VIJEST! UMRO BI DA MU NISI DALI IVERMEKTIN! JOŠ JEDNO USPJEŠNO IZLJEČENJE SA ZABRANJENIM LIJEKOM! (VIDEO)

SVJETSKA VIJEST! UMRO BI DA MU NISI DALI IVERMEKTIN! JOŠ JEDNO USPJEŠNO IZLJEČENJE SA ZABRANJENIM LIJEKOM! (VIDEO)

Pacijent bolnice Edward koji je nakon tužbe, primio terapiju ivermektin-om sada diše bez pomoći, preneli su advokati, preneo je Daily Herald. Advokati bolnice tvrde da se Ng popravljao i pre lečenja.

Početkom novembra, sudija Paul Fullerton naredio je bolnici da dozvoli dr. Alanu Bainu, koji nije vakcinisan protiv korona virusa, da dođe u bolnicu kako bi pružio tretmane ivermektinom Sun Ng, 71, stanovniku Hong Kong-a, koji je hospitalizovan sa korona virusa 14. oktobra.

Ng je stavljen na respirator četiri dana kasnije.

Ng-ova kćerka, dr. Man Kwan Ng, tužila je Edward-Elmhurst Health nakon što je bolnica odbila njen zahtev da dozvoli njenom ocu da prima ivermektin, navodi se u saopštenju advokata dr. Ng.

Libertyville hospital that was ordered to let COVID-19 patient receive  ivermectin says controversial medication is putting her at risk - Chicago  Tribune

Bolnica Edward, koja se nalazi u blizini Čikaga, ponudila je tri argumenta zašto 71-godišnjem Sun Ng ne treba davati ivermektin:

1) Može doći do neželjenih efekata.

2) Naručivanje ivermektina bi prekršilo njegovu politiku.

3) Forsiranje ovog pitanja predstavljalo bi “izvanredno” sudsko prekoračenje.

Po svakom argumentu, sudija Okružnog suda DuPage, Paul Fullerton, se nije složio.

“Ne mogu se setiti neobičnije situacije nego kada govorimo o životu čoveka”, rekao je on u odluci od 5. novembra.

 

„Ne prisiljavam ovu bolnicu ni na šta drugo osim da se povuče,“ nastavio je na saslušanju preko Zoom-a. “Samo tražim, ili ne tražim, naređujem putem ovlašćenja Suda da dozvoli dr. Bainu da ima privilegije za hitne slučajeve i da daje ovaj lek.”

Bolnica se na kraju povukla. Dr Alan Bain, internista, dao je petodnevni kuru od 24 miligrama ivermektina, od 8. do 12. novembra.

Prema Daily Heraldu, advokati porodice rekli su da je Sun Ng dobijao ivermektin pet dana. Nakon tretmana, advokati su rekli da mu je Ng uklonio cev za disanje i da je prebačen sa intenzivne nege.

Joseph Monahan, advokat koji zastupa bolnicu Edward, usprotivio se da je Ng pokazao poboljšanje pre nego što je primio ivermektin. “Monahan je takođe rekao da bolnica nije mogla potvrditi sadržaj leka jer ga je doktor nabavio putem interneta iz Indije”, prenosi Daily Herald.

Advokati bolnice Ng i Edward nisu odmah odgovorili na Patch-ov zahtev za više informacija i komentar.

 

 

 

 

Nulta Tačka/Patch

 1,405 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *