SVI SE RAZBOLILI A DVA ILI TRI PUTA VAKCINISANI: TEMPERATURA 40 J..BEM MU MATER – NAŠI VAKSERI HISTERIŠU PO TVITERU

SVI SE RAZBOLILI A DVA ILI TRI PUTA VAKCINISANI: TEMPERATURA 40 J..BEM MU MATER – NAŠI VAKSERI HISTERIŠU PO TVITERU

Pored toga što su spremni da čekaju 6. sati u redu za testiranje više puta nedeljno i pored toga što su se pridržavali svih mogućih mera ali i vakcinisali tri puta, domaći provakseri sa Tvitera koji su u prvih godinu dana učestvovali u širenju panike i tako „sahranili sve svoje prijatelje i rodbinu“ zbog virusa i onih koji nisu vakcinisani dotakli su „dno života“ i sad veruju u sudbinu.

 

DOMAĆI PROVAKSERI HISTERIŠU PO TVITERU! PORAZBOLJEVALI SE A UREDNO VAKCINISANI: TEMPERATURA 40 J..BEM MU MATER

 

Da li zaista veruju?

Naravno da ne veruju, oni veruju stručnjacima koji ih drže u redu onoliko sati koliko traje jedan radni dan prosečnog Norvežana i koji im kažu da su zahvaljujući vakcinaciji imali ili imaju blažu kliničku sliku.

Bez obzira na njihovu veru treba im odati priznanje jer su počeli da pišu svoja loša iskustva sa kovidom koji ih je „zakačio“ uprkos svim mogućim vakcinama, maskama, distanci i gluposti.

Tako je najnovije provaks/histerično svedočenje započela jedna od najglasnijih provakserski sa društvenih mreža, takozvana „Prvorođena“ koja je od samog početka kovid histerija, radila šta? Pa histerisala.

„Za Novu Godinu 40⁰C temperatura. Tri dana gorela. Posle se danima mučila. Grlo, nos, kašalj. Jedva preživeh. Danas 37.4. Masku ne skidam. Tri vakcine primila. Pa dal je moguće jebemmumater?!“- tvitovala je prvorođena nakon čega su se mnogi provakseri otvorili sa svojim postvakcinalnim kovid iskustvima. U nastavku teksta, donosimo vam najbolje ispovesti onih koji „veruju u sudbinu“.

 

 

 

POSLAGALA KORONU KO MUSAKU 

A PRIČA SE DA PRVI PUT NAJVIŠE BOLI 

ZABRANJENO OPUŠTANJE U KUĆI 

LJUDI UMIRU A VAKCINISANI? 

Ovaj niz se nastavlja u nedogled i svakodnevno na društvenim mrežama možemo da vidimo svedočenja, složićete se sa nama da je ovo neprocenjiv materijal.

 

 

 

NultaTačka

 1,970 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *