STRUČNJAK ZA PREHLADU IZ IZRAELA: VJEROVATNO NAS ČEKA PETA, ŠESTA, SEDMA I OSMA BUSTER DOZA

STRUČNJAK ZA PREHLADU IZ IZRAELA: VJEROVATNO NAS ČEKA PETA, ŠESTA, SEDMA I OSMA BUSTER DOZA

Deda Mraz stiže ranije ove godine i to sa nekoliko doza vakcina protiv Covid-a. Šalimo se naravno ali moramo da potvrdimo ono o čemu smo pisali odavno, nekoliko puta te je to označeno kao “strašna teorija zavere” dok je sada već službeno potvrđeno od izraelskih korona “stručnjaka” kao i šefa Biontech-a Ugura Sahina. Vakcinacija protiv covid-a biće sprovođena ili jednom godišnje ili čak svaka četiri meseca.

VAKCINACIJU PROTIV KORONE TREBA IZJEDNAČITI SA VAKCINACIJOM PROTIV GRIPE

Na primer, profesor Arnon Afek, zamenik direktora bolnice Schiba u blizini Tel Aviva, pokušava da opravda “uspjeh” izraelske korona strategije s dopunskim vakcinacijama. Pošto je jasno da učinak vakcine opada i to već nakon nekoliko meseci pokrenuta je promena narativa kako bi se gripa izjednačila sa vakcinacijom protiv korone. Afek Arnon kaže:

“Verovatno ćemo imati šestu, sedmu i osmu buster vakcinu.”

OSNIVAČ BIONTECHA: ZAŠTITA OD VAKCINACIJE PADA NAKON ČETIRI MESECA

Slične izjave trenutno se čuju i od osnivača Biontecha Ugura Sahina, koji je, kako je poznato, sredinom godine tvrdio da će njegova vakcina zaštititi ljude od infekcije! Očekuje “najmanje jednu vakcinu protiv korone godišnje – slično kao protiv gripe”. Sahin je takođe naglasio da smanjenje zaštite koju “pruža” vakcina počinje “od četvrtog meseca”. Studije iz Švedske pokazuju da je Biontech / Pfizer vakcina učinkovita samo 23 posto nakon sedam meseci.

Stoga bi trebalo biti jasno da će „vakciniši se i budi slobodan“ trajati samo do sledeće vakcine, a to će se ubuduće davati verovatno kvartalno.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I KATARINA MARIĆ O ONOME O ČEMU SE MNOGI PLAŠE DA GOVORE!

NultaTačka/Logično/Unser

 1,456 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *