STRAŠNO: 94% vakcinisanih pacijenata ima abnormalnu krv

STRAŠNO: 94% vakcinisanih pacijenata ima abnormalnu krv

Lekari u Italiji proučavali su krv pacijenata kojima je ubrizgana mRNA vakcina protiv COVID-19 i otkrili su stranu materiju dugo nakon vakcinacije, pokazuje nova studija.

Tri doktora, od kojih su svi hirurzi — dr Franko Đovanini, dr Rikardo Benci Čipeli i dr Đampaolo Pizano — pregledali su sveže izvađenu krv više od hiljadu pacijenata koristeći direktno posmatranje pod mikroskopom kako bi videli šta se dešava u krvi.

Njihovi rezultati objavljeni su u Međunarodnom časopisu za teoriju, praksu i istraživanje vakcina u avgustu 2022.

Za ovu studiju italijanski lekari su koristili optičku mikroskopiju, odnosno obične svetlosne mikroskope, za ispitivanje krvi. Krvne ćelije su lako vidljive pod mikroskopom. Njihov oblik, tip, i kako i ako su agregirani – skupljeni zajedno – mogu pomoći veštom lekaru da bolje razume zdravlje pacijenta.

U svojoj recenziranoj studiji na 60 stranica, italijanski istraživači su izneli studije slučaja iz svojih zapažanja. Iako nisu mogli da objasne šta su primetili, u studiji su primetili da je ono što su videli bilo toliko čudno da su osetili potrebu da upozore medicinsku zajednicu.

 

Recenzirana studija: 94% vakcinisanih pacijenata sa kasnijim zdravstvenim problemima ima abnormalnu krv

 

 

Mikroskopija tamnog polja

Svetlosni ili optički mikroskop koristi vidljivu svetlost i niz sočiva za uvećanje malih slika.

Za razliku od elektronske mikroskopije, svetlosna mikroskopija daje direktnu sliku onoga što se nalazi ispod sočiva. Sa svetlosnom mikroskopijom, naučnici mogu ili da koriste svetlu belu pozadinu iza ćelija, sa svetlom koje sija iza dijapozitiva, ili mogu da koriste tamnu pozadinu.

Ova tehnika, koja se naziva mikroskopija tamnog polja ili tamnog tla, funkcioniše tako što blokira pozadinsko osvetljenje i odbija svetlost sa strane kako bi se slajd izdvojio iz tamne pozadine. Mikroskopija tamnog polja koristi poseban otvor za fokusiranje svetlosti tako da pozadina ostane tamna. Svetlost neće proći direktno kroz uzorak i nije potrebno bojenje, tako da žive ćelije ne moraju da se ubijaju da bi se proučavale. Za ovo istraživanje, lekari su koristili mikroskopiju tamnog polja.

 

 

 

Abnormalna krv

Od 1006 pacijenata, 426 su bili muškarci a 580 žene. Sto četrdeset i jedan primio je samo jednu dozu mRNA vakcine, 453 je dobilo dve doze, a 412 ukupno je primilo tri doze. Pacijenti su bili u dobi od 15 do 85 godina. Prosečna starost pacijenata je bila 49 godina. Svih 1.006 pacijenata je tražilo zdravstvenu negu jer se nisu osećali dobro: sa širokim spektrom zdravstvenih problema.

U proseku, pacijenti čija je krv bila pregledana bili su vakcinisani oko mesec dana ranije.

Od 1.006 pacijenata, nakon vakcinacije, samo oko 5 procenata — samo 58 ljudi — imalo je krv koja je izgledala normalno.

Lekari su mogli da pregledaju krv 12 pacijenata pre nego što su primili bilo kakvu vakcinu. U to vreme, pre vakcinacije, svih 12 pacijenata je imalo normalnu, zdravu krv, prema istraživačima.

 

 

 

Nulta Tačka/Technocracy

Studija-https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47

 1,814 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *