Šta to uzrokuje teški autoimuni hepatitis kod djece u zadnjih par mjeseci ? Odgovor je jednostavan..

Šta to uzrokuje teški autoimuni hepatitis kod djece u zadnjih par mjeseci ? Odgovor je jednostavan..

Journal of Hepatology objavio je novu studiju koja potvrđuje da “cjepiva” protiv koronavirusa (Covid-19) zapravo izazivaju teški autoimuni hepatitis kod djece.

Faucijeva cjepiva protiv gripe izazivaju izraziti imunološki posredovan hepatitis s dominantnim T stanicama, također poznat kao upala jetre, kroz jedinstveni patomehanizam povezan s ubodom izazvanim, antigen-specifičnim, tkivnim imunitetom koji zahtijeva sistemsku imunosupresiju.

Pod nazivom “Cijepljenje protiv SARS-CoV-2 može izazvati hepatitis dominantni CD8 T-stanica”, studija je objavljena samo nekoliko dana nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) izdala “globalno upozorenje” o izbijanju hepatitisa u djece.

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva također je objavila da pokreće hitnu istragu o izbijanju hepatitisa kod britanske djece. Dužnosnici kažu da bolest nije povezana ni s jednim od uobičajenih virusa koji inače uzrokuju upalu jetre, što zapravo ostavlja samo jedno drugo objašnjenje: cjepiva protiv Covida.

“Dana 15. travnja 2022. Svjetska zdravstvena organizacija izdala je globalno upozorenje o novom obliku teškog akutnog hepatitisa s nepoznatom etiologijom (uzrokom) koji je utjecao na prethodno zdravu djecu u Ujedinjenom Kraljevstvu tijekom prošlog mjeseca”, izvijestio je Daily Exposé.

“Slučajevi su također prijavljeni u Španjolskoj i Irskoj. Testovi su isključili sve ranije poznate viruse hepatitisa.”

Od 25. travnja, isti tip infekcija hepatitisom kod djece sada je identificiran u najmanje 12 različitih zemalja, a većina slučajeva se dogodila u Velikoj Britaniji.

“Do ovog datuma prijavljeno je najmanje 169 slučajeva, a 17 djece je zahtijevalo transplantaciju jetre”, otkrio je Exposé. “Nažalost, od 25. travnja jedno dijete je izgubilo život.

 

 

 

Cijepljenje djece protiv Covida je oblik zlostavljanja djece

Postoji mnogo razloga zašto nastaje hepatitis, uključujući nekoliko virusnih infekcija uobičajenih u djece. Ali svi ti drugi razlozi su isključeni, što samo ostavlja “cjepivo” kao krivca. Ranija studija također je potvrdila da Pfizer-BioNTech injekcija zapravo uzrokuje hepatitis. To dodatno pokazuje da su izbijanja posljedica cjepiva, a ne nečeg drugog.

Da ova djeca nikada nisu dobila injekciju ili “pojačana”, sada ne bi imala hepatitis, drugim riječima. Njihovi loši zdravstveni rezultati izravna su posljedica uboda, za koje je roditeljima rečeno da će ih zaštititi od bolesti.

Suprotno onome što su “stručnjaci” dugo tvrdili, sadržaj injekcija ne ostaje lokaliziran na mjestu uboda. Šire se na sve dijelove tijela najmanje 48 sati, a vjerojatno i dulje, uzrokujući neopisiva oštećenja tjelesnim sustavima.

Najveća koncentracija Pfizerove injekcije Covid-a primijećena je u jetri, gdje je 16 posto primijenjene doze ostalo tamo nakon dva puna dana.

“Kod životinja koje su primile injekciju BNT162b2, primijećeni su reverzibilni učinci na jetru, uključujući povećanu jetru, vakuolizaciju, povećane razine gama-glutamil transferaze (GT) i povećane razine aspartat transaminaze (AST) i alkalne fosfataze”, dalje otkriva Exposé o Pfizerovom mRNK (”messenger RNK) cjepivu.

“Prema istraživačkim prijelaznim jetrenim učincima induciranim sustavima za isporuku LNP-a već su prijavljeni.”

U novoj studiji, 52-godišnji muškarac kojemu je ubrizgan Pfizer pokazao je bimodalne epizode akutnog hepatitisa, od kojih se svaka javlja 2-3 tjedna nakon injekcije. Slikovna masovna citometrija za posebno imunološko profiliranje provedena je na tkivu biopsije jetre, a protočna citometrija izvedena je za seciranje fenotipova CD8 T stanica kako bi se uzdužno identificirale Covid-specifične i EBV-specifične T stanice.

“Riječima laika, ono što su znanstvenici otkrili jest da se upala jetre (hepatitis) može pojaviti kod nekih osoba nakon cijepljenja i dijeli neke tipične značajke s autoimunom bolešću jetre”, objašnjava Exposé.

“Ovo je uzrokovano visoko aktiviranim T-stanicama (koji se također nazivaju T limfociti, vrsta leukocita bijelih krvnih stanica koji su bitan dio imunološkog sustava) koji se nakupljaju u različitim područjima jetre.”

 

 

 

 

 1,251 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *