Šta sve rade muškarci kad žene nema kući? Hodaju goli, plaču, pjevaju iz sveg glasa

Šta sve rade muškarci kad žene nema kući?  Hodaju goli, plaču, pjevaju iz sveg glasa

Muškarci i žene imaju potrebu da se posvete sebi i svojim interesovanjima, što je veoma zdravo. Svi imamo svoje male rituale koji nam pomažu da se opustimo, ali ženski rituali se dosta razlikuju od muških.

 

Muškarci otkrivaju šta rade kada žene nisu u blizini!

 

Slikovni rezultat za happy man

 

1. Hodaju goli
Ništa ne može da im zamijeni taj osjećaj slobode dok hodaju kućom goli kao od majke rođeni. Ne vole da se osjećaju sputano i jedva čekaju prvu priliku da sve skinu sa sebe.

 

 

 

2. Provode vrijeme u WC-u
Ni jednoj ženi još uvijek nije jasno zašto naše ‘jače polovine’ toliko vole svoje WC šolje i koja je to tajna veza između probave i čitanja. Nekada su muškarcima društvo u WC-u pravile novine, a danas to uglavnom rade tableti i mobilni telefoni.

 

 

 

3. Dovode svoju ekipu
Iako u trenucima paranoje muška druženja zamišljamo kao ludovanje uz velike količine alkohola i razgolićene žene, muškarci najviše vole da dovedu svoju ekipu kod kuće i igraju igrice uz pivo. Urbana legenda kaže da o ženama uglavnom ne pričaju i nikada se ne upuštaju u analize svojih veza.

 

 

 

4. Jedu čudne stvari
Ovo i nije velika tajna jer smo uglavnom navikle na sulude gastro kombinacije koje muškarci vole. Majonez uz sve i na svemu ili presecanje slatkog zalogaja teglom feferona nisu nikakva novost.

 

 

 

5. Pjevaju uz omiljenu muziku i gledaju omiljene serije
Ako vam se muzički ukusi ne podudaraju, velika je vjerovatnost da vaš partner koristi vaše odsustvo kako bi napokon glasno slušao muziku koju voli. Isto važi i za sve one serije koje vi ne podnosite.

 

 

 

6. Ispijaju pića sačuvana za posebne prilike
Naši buntovnici bez razloga potajno zaviruju u zalihe alkohola koje čuvamo za goste. Sada znate gde nestaju sva ona fina vina i domaće rakije. Na meti nisu samo slatki likeri jer ‘to nije alkohol, već voćni sok za žene’.

 

 

 

7. Isplaču se
Patrijarhalno društvo ih odmalena uvjerava da su suze rezervisane samo za ženski rod i zato uglavnom plaču samo kad su sami.

 1,501 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *