ŠTA LI JE TO IZAZVALO? VAKCINISANI AMERIČKI SENATOR ZAVRŠIO NA OPERACIJI POSLIJE MOŽDANOG UDARA

ŠTA LI JE TO IZAZVALO? VAKCINISANI AMERIČKI SENATOR ZAVRŠIO NA OPERACIJI POSLIJE MOŽDANOG UDARA

49-godišnji američki senator iz Novog Meksika navodno se oporavlja nakon što je pretrpio moždani udar prošle nedelje, kako je objavila njegova kancelarija u saopštenju u utorak.

U četvrtak ujutro, senator Ben Ray Luján je navodno „počeo da oseća vrtoglavicu i umor“, navodi se u saopštenju.

„On se prijavio u regionalnu bolnicu Christus St. Vincent u Santa Feu“.

“Potom je prebačen u bolnicu UNM u Alburkerkiju na dalju evaluaciju. Utvrđeno je da je senator Luján doživeo moždani udar u malom mozgu, što je uticalo na njegovu ravnotežu. Kao deo svog plana lečenja, naknadno je podvrgnut dekompresivnoj operaciji kako bi se ublažio otok.”

 

VAKCINISANI AMERIČKI SENATOR ZAVRŠIO NA OPERACIJI POSLE MOŽDANOG UDARA

Lider većine senatora Chuck Schumer u utorak je izdao saopštenje o Lujanovom moždanom udaru.

Mnogi na društvenim mrežama postavljaju pitanje da li je moždani udar možda izazvan nedavnom primljenom vakcinom protiv Covid-19.

 

Lujanovi profili na društvenim mrežama pokazuju da je on bio žestoki zagovornik vakcine protiv Covid-19 u poslednje dve godine.

Na fotografiji iz decembra 2020., Luján je dokumentirao da je primio svoj prvi ubod Covida

“Kao prvi stanovnik Novog Meksika koji prima vakcinu protiv koronavirusa, imam odgovornost da svojim primerom pokažem svojim biračima da je ova vakcina sigurna i efikasna”, napisao je on na objavu fotografije.

„Nema razloga da se plašite da se vakcinišete da biste se zaštitili od ove smrtonosne bolesti“, dodao je.

Nejasno je da li je senator primio dodatne doze vakcine ili koja kompanija je proizvela početnu vakcinu koju je primio, ali spregledom njegovog Twitter naloga pokazuje da je snažno promovisao da treba biti „potpuno vakcinisan“.

On je takođe promovisao i dodatne doze još u decembru prošle godine.

Senator Luján je takođe podržao zakon sa senatorom Amy Klobuchar  za suzbijanje slobode govora na društvenim mrežama pozivanjem Big Tech kompanija na odgovornost za navodne Covid “dezinformacije”.

Luján je takođe bio zagovornik vakcine mnogo pre pandemije Covid-a; tvit iz 2019. pokazuje da je promovisao vakcinaciju mladih tokom Svetske nedelje imunizacije Svetske zdravstvene organizacije.

Prema Kristinn Taylor iz The Gateway Pundit-a, odsustvo senatora Lujána moglo bi poremetiti Bajdenove napore da potvrdi zamenu za odlazećeg SCOTUS-ovog sudiju Stephen Breyer-a.

Luján (49) je u svom prvom mandatu u Senatu, budući da je izabran 2020. godine nakon što je bio u Domu od 2009. do 2021. godine. Lujanovo odsustvo dok se oporavlja moglo bi staviti u neizvesnost demokratsku agendu i kontroverzne kandidate, zavisno o tome koliko dugo traje njegov oporavak. Bajden bi trebao imenovati kandidata za Vrhovni sud koji će zameniti penzionisanog sudiju Stephen Breyer-a.

Nulta Tačka/InfoWars

 2,176 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *