ŠTA JE OVO U AUSTRIJI! Policija nasumično zaustavlja Austrijance i primorava ih da dokažu da su vakcinisani!

ŠTA JE OVO U AUSTRIJI! Policija nasumično zaustavlja Austrijance i primorava ih da dokažu da su vakcinisani!

Nakon što je Austrija postala prva evropska zemlja koja je uvela obaveznu vakcinaciju protiv COVID-a za CELO svoje stanovništvo, pojavili su se detalji o tome kako vlada planira da sprovede tu meru.

U izveštajima se navodi da će građani biti nasumično zaustavljani na ulici i zaustavljani u svojim vozilima i primorani da se pridržavaju provere statusa vakcinacije od strane „vlasti“.

Ako se, ne daj Bože, nađe da je neko nevakcinisan, biće kažnjen na licu mesta, uz povećanje kazne za svaki sledeći prekršaj.

Prvi „prekršaj“ će značiti kaznu od 600 evra, sa naknadnim prekršajima do 3.400 evra.

Austrijska vlada će proveriti vakcinalni status građana u odnosu na njihov registar vakcina. Svako za koga se utvrdi da nema dve vakcine plus dopunsku “buster” vakcinu biće kažnjen shodno tome.

Razvoj događaja potvrđuje prethodne izveštaje da će austrijska vlada angažovati ljude da „love one koji odbijaju vakcinu“.

Zaista, ovo je samo zvanična potvrda onoga što se već dešava u zemlji. Nakon što je vlada stavila nevakcinisane pod blokadu bez presedana, pojavili su se snimci na kojima se vidi kako policija patrolira prodavnicama i autoputevima i proverava status vakcinacije ljudi.

Nekoliko dana nakon uvođenja karantina za nevakcinisane, Austrija je zabeležila novi rekord slučajeva COVID-a.

Osim toga, austrijska vlada je skratila period u kome vakcinacije ostaju važeće, što znači da građani moraju da prime sledeću dozu 90 dana ranije nego što su primali pre.

SchengenVisaInfo News izveštava da „Od 1. februara 2022. vakcinacije sa dve doze važe samo 180 dana u Austriji (izuzetak: 210 dana za mlađe od 18 godina). Međutim, za ULAZAK ostaje na snazi 270 dana. Dopunska vakcinacija važi 270 dana u oba scenarija“, objasnile su austrijske vlasti.

Vlada će ukinuti zakon januara… 2024., što znači da se Austrijanci suočavaju sa još najmanje dve godine COVID tiranije.

Kako smo ranije javili, izmenom zakona mogli bi da budu zatvoreni i oni koji odbijaju da plate kazne zbog nevakcinisanja.

Amandman takođe nalaže ljudima koji su u zatvoru da sami plate zatvorsku kaznu.

„Ukoliko pritvor sprovode sudovi, povezane troškove sudovi će nadoknaditi od obveznika u skladu sa postojećim odredbama za naplatu troškova izvršenja sudskih kazni“, navodi se.

Niko neće biti „prisilno doveden” u centar za vakcinaciju da bude izboden protiv svoje volje, iako budite uvereni da će biti „prisilno” smešten iza rešetaka ako nastavi da odbija da primi vakcinu.

Ostaje da se vidi da li će i druge evropske zemlje slediti taj primer. Nekoliko zemalja je počelo da ukida ograničenja, uključujući vakcinalne pasoše. Međutim, EU želi da zadrži propusnice još godinu dana.

 

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I DR SEMIR OSMANAGIĆ

Nulta Tačka/InfoWars

 894 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *