SRČANI BOLESNICI OBAVEZNO PROČITAJTE: U sekundi spriječite srčani udar!

SRČANI BOLESNICI OBAVEZNO PROČITAJTE: U sekundi spriječite srčani udar!

Slikovni rezultat za srcani udar cayenne

 

 

 

Postoji jedan snažan sastojak koji može u jednom trenu da spriječi nastanak srčanog udara. U pitanju je ”Cayenne” papričica ili čili paprika. Kada saznate koliko je korisna i ljekovita, odmah ćete početi sa njenom upotrebom!

 

 

Mnogi stručnjaci u cijelom svijetu istraživali su djelotvornost ove papričice. Oni su ostali zadivljeni rezultatima koje su dobili.

 

 

Doktor Christopher nije mogao sakriti svoje oduševljenje i rekao je: ” Hvala dragom Bogu kada nam je stvorio crvenu papričicu. Niti jedan moj pacijent nije umro zbog srčanih oboljenja, upravo iz razloga što sam koristio crvenu papričicu. I mogu samo reći hvala joj.”

 

Veoma lako možete da pronađete i kupite sebi cayenne papar. U svim radnjama koje se bave prodajom zdrave hrane, postoji ova papričica. Ako osoba koja ima predznake srčanog udara je idalje pri svijesti, onda razmutite kašiku crvene paprike u čaši vode i dajte mu da popije. Međutim, ukoliko je već pao u nesvjest onda je jedino rješenje da uzmete nekoliko kapi ove mješavine i stavite mu pod jezik.

 

Uz pomoć ove mješavine brže ćete se oporaviti od srčanog udara, zatim ona može da zaustavi krvarenje, te ima hemostatički učinak na tijelo.

 

 

Izvor: megagiga

 1,388 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *