Spatifilum – ženska sreća: BILJKA KOJA ŽENAMA DONOSI VELIKU SREĆU, LJUBAV, BRAK, POTOMSTVO

Spatifilum – ženska sreća: BILJKA KOJA ŽENAMA DONOSI VELIKU SREĆU, LJUBAV, BRAK, POTOMSTVO

 

 

 

Postoje takve sobne biljke, koje su prisutne gotovo u svakoj kući. Ali, mnogi ne znaju, čak, ni kako se zovu, a da ne pominjemo njihovu pravilnu njegu.

 

 

613714-111

 

 

 

Spatifilum – je jedna od takvih priča. Postoji vjerovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici.

U čemu se krije ženska sreća? Naravno, to je prije svega harmonija u kući, a može li biti harmonije tamo gdje nema jakog muškog ramena i malih trčećih koraka.

 

 

 

Vjeruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

Ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dijete.

U stvari, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspjeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

Pokušajmo da otkrijemo.

Magična moć spatifiluma:

Od davnina su žene  počele da primjećuju da je postojanje ove lijepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promjene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Djevojke su pronalazile svog izabranika, djevojke u vezi – ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene – su živjele srećni bračni život.

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane viješću o  dugoočekivanom radosnom događaju.

Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

 

 

 

 

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživjele magićnu moć ove biljke. Danas je „ženska sreća“ jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši pol.

Uprkos činjenici, da mnogi ne vjeruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu svjedoče mnoge objave na forumima gde žene dele priče o «ženskoj sreći»  i u pravom, i prenesenom smislu.

Sve to govori o tome, da ova biljka i vjerovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar dio istine.

 

 

 

 

Ako želite da ova sobna biljka promijeni vaš zivot, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je, prihranjujte, liječite ako je to potrebno – nek ona ojseti vašu ljubav, da otkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uvjeriti da je „ženska sreća“ i verovanja u nju – zaista  istinito!

 

 

 

 

 

(uspesna zena)

 2,259 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *