Šokantna studija podataka iz 145 zemalja – Pelcovanje povećava brojeve zaraze i tragicnih ishoda!

Šokantna studija podataka iz 145 zemalja – Pelcovanje povećava brojeve zaraze i tragicnih ishoda!

Umjesto da prekine ovu pandemiju kao što je obećano, široko rasprostranjeno uvođenje eksperimentalnih cjepiva zapravo je izazvalo nagli porast slučajeva Covida-19 i smrtnih slučajeva diljem svijeta, prema nedavno objavljenoj studiji koja je proučavala podatke iz 145. najviše cijepljenih zemalja na svijetu.

Studija na 99 stranica pod naslovom “Svjetska Bayesova analiza uzročnog utjecaja primjene cjepiva na smrti i slučajeve povezane s COVIDOM-19: Analiza velikih podataka u 145 zemalja” pokazala je da je u SAD-u cjepivo prouzročilo nevjerojatnih 38 % više slučajeva Covida na milijun– i još nevjerojatnije povećanje broja umrlih na milijun od 31 %.

 

Ukupno, istraživači su otkrili da je gotovo 90 % (89,84 %) od 145 zemalja iskusilo ovaj negativni učinak od cjepiva nakon što su postala dostupna.

Iz studije:

Density Plot 1: Effect of Vaccines on Total Deaths Per Million grouped by Continent

“Rezultati pokazuju da liječenje (davanje cjepiva) ima snažnu i statistički značajnu sklonost kauzalnom povećanju vrijednosti bilo u y1 [varijabla odabrana za broj umrlih na milijun] ili y2 [varijabla odabrana za slučajeve na milijun] iznad onoga što bi bilo očekivano bez liječenja.

y1 je pokazao omjer porasta/padanja od (+115/-13), što znači da je 89,84 % statistički značajnih zemalja pokazalo povećanje ukupnog broja umrlih na milijun povezanih s COVID-19 zbog izravnog uzročnog utjecaja početka liječenja [cjepiva].

y2 je pokazao omjer porasta/spadanja od (+105/-16), što znači da je 86,78 % statistički značajnih zemalja pokazalo povećanje ukupnog broja slučajeva na milijun COVID-19 zbog izravnog uzročnog utjecaja početka liječenja.”

Istraživači su izvršili uzročnu analizu uspoređujući razdoblja prije i nakon liječenja kako bi došli do razlike u slučajevima i smrti od implementacije cjepiva analizirajući javno dostupne podatke o COVIDU-19 kako bi utvrdili učinak njihovog široko rasprostranjenog uvođenja. Nakon eliminacije svih rezultata iz zemalja s niskom stopom cijepljenja ili nepotpunim podacima, postojalo je 128 zemalja s dovoljno podataka o smrtnim slučajevima (y1) i 103 zemlje za ispitivanje ukupnih slučajeva (y2), što se sastojalo od ukupno 145 jedinstvenih zemalja.

Možda je najizrazitiji dio rezultata studije da su zemlje koje su zabilježile najmanji broj smrtnih slučajeva od Covida 2020. godine doživjele najveći porast slučajeva i smrti nakon uvođenja cjepiva, a neke od njih bilježe porast čak i od tisuću posto.

“Čini se da su zemlje s malo smrtnih slučajeva od COVIDA-19 u 2020. godini prošle najgore od svih zemalja nakon primjene cjepiva (npr. Tajland, Vijetnam, Mongolija, Tajvan, Sejšeli, Kambodža, itd.).

 

Causal Impact of Vaccine Deployment on Total Cases per Million associated with COVID-19

 

 

Uzročno-posljedični učinak koji je rezultat primjene cjepiva uočen u tim zemljama [je] stotine ili tisuće postotaka povećanja ukupnog broja smrtnih slučajeva i slučajeva na milijun.

Možemo biti statistički najpouzdaniji zbog izravnog povećanja smrtnih slučajeva povezanih s COVIDOM-19 i slučajeva nakon primjene cjepiva, gdje ih je prije primjene cjepiva bilo malo ili nimalo.”

U zaključku studije, znanstvenici su upozorili da bi značajan porast smrtnih slučajeva i slučajeva trebao biti “vrlo zabrinjavajući” za kreatore politike diljem svijeta koji promiču eksperimentalna cjepiva kao “ključ za vraćanje naših sloboda”.

“Statistički značajan i nadmoćno pozitivan uzročni učinak nakon primjene cjepiva na ovisne varijable ukupnih smrtnih slučajeva i ukupnog broja slučajeva na milijun trebao bi biti vrlo zabrinjavajući za kreatore politike. Oni ukazuju na značajan porast i slučajeva povezanih s COVIDOM-19 i smrti zbog izravnog uvođenja cjepiva koje je prvotno prodano javnosti kao ”ključ za povratak naših sloboda”. Učinak cjepiva na ukupan broj slučajeva na milijun i njegov nizak učinak. Pozitivna povezanost s ukupnim cijepljenjem na sto znači ograničeni utjecaj cjepiva na smanjenje slučajeva povezanih s COVIDOM-19.

Ovi rezultati trebali bi potaknuti lokalne kreatore politike da donose političke odluke na temelju podataka, a ne naracije, i na temelju lokalnih uvjeta, a ne globalnih ili nacionalnih mandata. Ovi rezultati također bi trebali potaknuti kreatore politike da počnu tražiti druge puteve izlaska iz pandemije osim kampanja masovnog cijepljenja.”

Ukratko, ovo je samo najnoviji dokaz da su nas lagali tijekom cijele proizvedene pandemije.

Ova eksperimentalna, brza cjepiva nisu učinila ništa osim što su pogoršala stvari i samo su potaknula prijenos novih varijanti koje su spriječile svijet da ovaj virus stavi pod kontrolu.

Nekoliko studija došlo je do sličnih zaključaka kao i ova, a nedavno su izašle dvije koje su potvrdile u suštini istu stvar – ova cjepiva zapravo uzrokuju više bolesti nego što sprječavaju.

 

 

 

 

IZVOR: thegatewaypundit.com

studija:

https://www.researchgate.net

 902 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *