ŠOK U KANADI: U zadnja 24 sata u rodilištu u Vancuveru rodilo 13 mrtvih beba a sve žene su bile cijepljene sa najmanje dvije doze.

ŠOK U KANADI: U zadnja 24 sata u rodilištu u Vancuveru rodilo 13 mrtvih beba a sve žene su bile cijepljene sa najmanje dvije doze.

Dr. Daniel Nagase izvještava da se u zadnja 24 sata u rodilištu u Vancuveru rodilo 13 mrtvih beba. Zanimljiva je činjenica da su sve žene bile potpuno cijepljene sa najmanje dvije doze.

Obitelj je već preko društvenih mreža poručila da će tužiti državu, jer je bila prisiljena uzeti cjepivo kako bi mogla ići u barove i restorane.

Dr. Daniel Nagase dao je 20.11.2021. ovaj kratki intervju na Worldwide Freedom Rally (Svjetski skup za slobodu) okupljanju informaciju koju je dobio kroz razgovore sa kolegama liječnicima (posebice dr. Mel Bruchet) i dao nam informaciju koju garantirano nećete čuti na mainstream vijestima: 86 mrtvorođenih beba u razdoblju između siječnja i srpnja ove godine, tj. nekih 6 mjeseci, u Kanadi.

Standard u Kanadi, odnosno u Waterloo, Ontario, ili bolje rečeno godišnji prosjek je 5-6 mrtvorođene djece godišnje.

Ove godine je, ako je vjerovati informacijama danima u ovom videu, u Kanadi u samo jednom danu zabilježeno 13 slučajeva mrtvorođene djece.
Pitam se, što se to desilo u Kanadi i u svijetu što bi moglo objasniti takav porast mrtvorođene djece?

 

Kompletan video možete pogledati ovdje

 

 

 

Foto: Youtube

 11,019 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *