Smrti od ”nepoznatog uzroka” sada su vodeći uzrok smrti u Kanadskoj pokrajini Alberta

Smrti od ”nepoznatog uzroka” sada su vodeći uzrok smrti u Kanadskoj pokrajini Alberta

Smrti od “nepoznatih” uzroka sada su vodeće ubojice u Alberti, Kanada, nakon uvođenja mRNA cjepiva – 2021. Ukupan broj znatno je veći nego 2019, čak sedmerostruko.

Službenici za javno zdravstvo u kanadskoj provinciji Alberta oglašavaju uzbunu nakon što su zabilježili dosad neviđeni porast smrti od “nepoznatih” ili “loše definiranih” uzroka u 2020. i 2021. Ukupan broj tih smrti počeo je rasti na početku Pandemije Covida i stvarno je počeo izmicati kontroli nakon uvođenja mRNA cjepiva.

Smrti od ''nepoznatog uzroka'' sada su vodeći uzrok smrti u Kanadskoj pokrajini Alberta 1

Prema najnovijim podacima koje je objavila vlada Alberte, smrti iz “nepoznatih” uzroka postale su vodeći ubojice u pokrajini – odnijele su više života nego srčane bolesti, dijabetes i moždani udari, ZAJEDNO – u 2021. U usporedbi s prije pandemije, podaci pokazuju da je ukupan broj smrtnih slučajeva bez poznatog uzroka nevjerojatnih 7 puta veći nego što je bio 2019.

Ukupno je 2021. bilo 3362 tih smrtnih slučajeva, što je više nego dvostruko u odnosu na 1464 u 2020. U 2019. bilo ih je samo 522.

 

 

Nema podataka u ovoj kategoriji prije 2019.

Prema Calgary CTV Newsu, zdravstveni dužnosnici provincije rekli su da proučavaju podatke, ali “još nisu dali objašnjenje za iznenadni porast smrti nepoznatih uzroka”.

 

 

 

Vodeći uzroci smrti u pokrajini sada su sljedeći, putem Calgary CTV News:

  • Loše definirani i nepoznati uzroci (3362)
  • Demencija (2.135)
  • Covid-19 (1950)
  • Kronična ishemijska bolest srca (1.939)
  • Zloćudne neoplazme dušnika, bronhitisa i pluća (1.552)
  • Akutni infarkt miokarda (1.075)
  • Kronična opstruktivna plućna bolest (1028)
  • Dijabetes melitus (728)
  • Moždani udar (612)
  • Slučajno trovanje i izloženost lijekovima i drugim tvarima (604)

 

 

 

Unatoč tome što su ”stručnjaci” odugovlačili s objašnjenjem, postoji zapanjujuća količina dokaza koji povezuju eksperimentalna cjepiva s naglim porastom neočekivanih smrti. Otkako je cjepivo prvi put uvedeno krajem 2020., osiguravajuća društva diljem svijeta izvijestila su o velikom porastu od 40 % u smrtnim slučajevima, od kojih mnogi uključuju radno sposobne pojedince.

Također je zabilježen nevjerojatan porast smrtnosti među milenijalcima u dobi od 25 do 34 godine u posljednjih godinu i pol. Nakon uvođenja eksperimentalnog cjepiva, smrtnost od svih uzroka skočila je za 84 % u ovoj dobnoj skupini.

Slučajno – ili ne – porast neobjašnjivih smrti u Alberti savršeno se podudara s uvođenjem mRNA cjepiva protiv COVID-a. Nadalje, neuspjeh birokracije javnog zdravstva da klasificira uzrok smrti za gotovo 3500 slučajeva – posebno s današnjom modernom tehnologijom – potpuno je neoprostiv, iako nas nažalost ne iznenađuje.

 

 

 

 

logicno

 972 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *