Slučajnost ili vakcinacija?! SINDROM IZNENADNE SMRTI je nevjerovatno rasprostranjen!

Slučajnost ili vakcinacija?! SINDROM IZNENADNE SMRTI je nevjerovatno rasprostranjen!

Poslednjih nedelja, mediji širom sveta počeli su da ističu medicinski fenomen koji se zove „sindrom iznenadne smrti odraslih“ ili SADS, u onome što se čini kao jasan pokušaj da se zamagli stvarnost smrti od vakcina protiv COVID-a.

 

SADS je takođe skraćenica za „sindrom iznenadne smrti usled aritmije“ koji je prvi put identifikovan 1977. Osnovni faktori za SADS (i iznenadna smrt odraslih i verzija iznenadne smrti usled aritmije) uključuju nedijagnostikovani miokarditis, upalna stanja i druga stanja koja uzrokuju nepravilnosti u električnom sistemu srca, što izaziva srčani zastoj. Dok je bilo poznato da se SADS javlja i ranije, ono što je novo je prevalencija ovog ranije retkog događaja.

 

Vakcinacija ili slučajnost?! SINDROM IZNENADNE SMRTI

 

Istorijska rasprostranjenost SADS-a

Prema Britanskoj asocijaciji za srce, u Velikoj Britaniji svake godine ima oko 500 slučajeva SADS-a. Britanska kancelarija za nacionalnu statistiku, s druge strane, pokazuje daleko manje slučajeva. ONS navodi ukupno 128 slučajeva SADS-a (sve starosne grupe, bilo da su navedene kao povezane sa srčanim zastojem ili nepoznate) u 2016. godini, 77 slučajeva u 2017, 70 u 2018, 107 u 2019 i 139 slučajeva u 2020.

Iako je teško doći do podataka o učestalosti SADS-a za 2021. i 2022. godinu, incidencija je očigledno porasla dovoljno da izazove zabrinutost u nekim zemljama. Pre pandemije, SADS je bio akronim za sindrom iznenadne smrti od aritmije, koji je bio redak i sa oskudnim istraživanjima o njemu, osim što se napominje da je činio oko 30% neočekivanih smrti zbog srca među mladim ljudima.

Ali danas to više nije retkost i SADS je praktično na steroidima dok se broj iznenadnih smrti mladih odraslih gomila širom sveta. Brojke su toliko zabrinjavajuće da u Australiji, na primer, Melbourne Baker Heart and Diabetes Institute uspostavlja novi SADS registar „kako bi dobio više informacija“ o ovom fenomenu.

Prema rečima portparola, u Australiji ima oko 750 slučajeva SADS godišnje. U SAD se kaže da je prosečan godišnji broj smrtnih slučajeva od SADS-a oko 4.000.

Od uvođenja COVID vakcina, vesti su bile prepune izveštaja o mladim, zdravim i često sportistima koji umiru „bez razloga“, a doktori tvrde da su „zbunjeni“ zbog toga. Doktori i naučnici u Australiji čak pozivaju sve mlađe od 40 godina da pregledaju srce, čak i ako su zdravi i u formi.

Svaka osoba koja razmišlja, s druge strane, može jasno da vidi korelaciju između injekcija, koje su danas dobro poznate po svojoj sposobnosti da izazovu upalu srca, i porasta iznenadne smrti među mladim i zdravim ljudima.

 

 

 

Stotine sportista su kolabirali i umrli nakon vakcina

Među sportistima, učestalost iznenadne smrti se istorijski kretala između 1 na 40.000 i 1 na 80.000. Analiza 13 smrtnih slučajeva među takmičarskim sportistima između 1980. i 2006. godine u SAD identifikovala je ukupno 1.866 slučajeva u kojima je sportista iznenada kolabirao ili iznenada umro. To je 1.866 slučajeva koji se javljaju u periodu od 27 godina, što nam daje godišnji prosek od 69 slučajeva u SAD.

Podaci koje je prikupio Međunarodni olimpijski komitet pokazuju 1.101 iznenadnu smrt kod sportista mlađih od 35 godina između 1966. i 2004. godine, što nam daje prosečnu godišnju stopu od 29 iznenadnih smrti, u svim sportovima. U međuvremenu, samo između marta 2021. i marta 2022. — u jednoj godini — najmanje 769 sportista je pretrpelo srčani zastoj, kolaps i/ili umrlo na terenu, širom sveta.

 

 

 

Među EU FIFA sportistima iznenadna smrt se povećala za 420% u 2021.

Good Sciencing, koji beleži ukupan broj smrtnih slučajeva kod sportista nakon vakcine, stavlja trenutni broj srčanih zastoja na 1.090, a ukupan broj smrtnih slučajeva na 715. Još nekoliko desetina čeka potvrdu da je sportista zaista primio vakcinu.

Među EU FIFA sportistima, iznenadna smrt se povećala za 420% u 2021. Istorijski gledano, oko pet fudbalera je umrlo dok su bili na terenu svake godine. U periodu od januara do sredine novembra 2021. 21 igrač FIFA-e je preminuo od iznenadne smrti.

 

 

 

Vakcine protiv COVID-a jasno povezane sa povredom srca

Članak u časopisu Frontiers in Sports and Active Living, objavljen u aprilu 2022., naglašava korelaciju između upale srca izazvane vakcinama protiv COVID-a i iznenadne smrti usled srčanih zastoja kod sportista:

„Čini se da je povećan ISS povezan sa COVID-om [iznenadna srčana smrt] posledica, barem delimično, nedavne infekcije i/ili vakcinacije koja izaziva zapaljensko i imunološko oštećenje koje povređuje srce.

Nezdrav način života koji može uključivati lošu ishranu ili pretreniranost može verovatno biti faktor koji doprinosi. Naizgled povećana incidencija miokarditisa i perikarditisa tokom COVID-19 i u postvakcinalnom periodu i ISS, predstavlja ozbiljan rizik ne samo za sportiste već i za sve ostale i razlog je za uzbunu.

Kako stanovništvo stari i popularnost trčanja, biciklizma i drugih sportova izdržljivosti raste, teret rizika od ISS takođe može potencijalno rasti. Snažan fokus i na zdravlje i na fitnes trebalo bi da bude glasna i jasna poruka javnog zdravlja”.

 

 

 

Signal koji se ne može utišati

U članku Substack-a od 13. juna 2022., dr Pjer Kori je takođe prokomentarisao ovaj najnoviji pokušaj da se objasni smrt od vakcina protiv COVID-a:

„Nedavno sam postavio duboko referenciranu kompilaciju dokaza koji detaljno opisuju istorijsku humanitarnu katastrofu koja se polako odvijala u najnaprednijim zdravstvenim ekonomijama širom sveta. Izazvana globalnom kampanjom masovne vakcinacije koju su vodili farmaceuti iz BMGF/WHO/CDC koja je nelogično (ali profitabilno) ciljala na brzo mutirajući koronavirus.

Učinili su to sa onim što se pokazalo kao najtoksičniji protein u istoriji medicine koji se terapeutski koristi. U bočicama pomešanim sa lipidnim nanočesticama, polietilen glikolom i ko zna čime još.

Citirao sam studije i izveštaje koji pokazuju ogroman porast kardiovaskularnih smrti i neuroloških (i drugih) invaliditeta među odraslim osobama radnog uzrasta, počevši samo od 2021.

Uznemirujući signal koji vrišti iz originalnih podataka kliničkih ispitivanja, podataka VAERS-a, podataka o životnom osiguranju, podataka o invalidnosti, izveštaja o srčanim zastojima profesionalnih sportista, porasta broja poziva hitnoj pomoći zbog srčanih zastoja kod mladih ljudi, i masivno povećanje broja bolesti i manipulacija podacima u bazama podataka Ministarstva odbrane.

Kako ovi događaji postaju sve više prepoznati od prosečnog građanina (i povremeno novinara), pokrenuta je nova patetična ‘Kampanja dezinformacija’ kao odgovor pokušavajući da okrivi neiformisanost za sve mlade koji umiru kao jednostavno potrebu za povećanjem svesti o retkom stanju zvanom Iznenadni Sindrom smrti odraslih (SADS), a ne kao primer legija koje umiru od vakcina.

Proverivači činjenica su takođe izašli u prilog ovom narativu, označavajući svakoga ko misli da su vakcine uzrok SADS-a kao teoretičara zavere…

Ono što izaziva mučninu je ton navodne dobre namere u ovim člancima, koji obaveštava ljude da ako ste u srodstvu sa nekim mladim koji je iznenada umro, trebalo bi da odete kod kardiologa da biste bili sigurni da nemate abnormalan EKG.

Nakon što se ispostavi da je normalan EKG, sigurno će vam reći da se vakcinišete, što je apsurd na vrhu brda apsurda uzrokovanih našim bio-medicinsko-medijskim industrijskim kompleksom u poslednje 2+ godine”.

 

 

 

Vraćaju se bolesti koje je „potisnuo COVID“

Mediji takođe pokušavaju da otpišu porast drugih bolesti kao nešto što nije povezano sa vakcinama protiv COVID-a. „Bolesti potisnute tokom COVID-a se vraćaju na nove i neobične načine“, objavio je CNBC 10. juna 2022.

U članku se dalje govori o tome kako virusi koji nisu SARS-CoV-2 sada „podižu svoje glave na nove i neobične načine“. Influenca, respiratorni sincicijalni virus (RSV), adenovirus, tuberkuloza i majmunske boginje su „pojačani i pokazali su čudna ponašanja poslednjih meseci“, primećuje CNBC.

Međutim, ne pominje se činjenica da je vakcina protiv COVID-a povezana sa imunodeficijencijom stečenom vakcinom (smanjenom funkcijom imuniteta), što vas čini podložnijim infekcijama i hroničnim bolestima svih vrsta, uključujući autoimune bolesti. Naučnica MIT-a Stephanie Seneff objašnjava mehanizme za ovo u „COVID vakcine i neurodegenerativne bolesti“.

Takođe se pokazalo da COVID vakcina aktivira latentne viruse, uključujući hepatitis C, citomegalovirus, varičela-zoster i herpes viruse. Nije iznenađujuće što Moderna sada radi na novoj vakcini za „latentnu prevenciju citomegalovirusa“.

Ovo je još jedan slučaj da farmaceutska kompanija kreira „lek“ protiv zdravstvenog problema za koji je njihov sopstveni proizvod bio odgovoran. CNBC, u međuvremenu, citira „zdravstvene stručnjake“ koji pripisuju smanjen imunitet zatvaranju usled COVID-a, nošenju maski i propuštenim vakcinacijama u detinjstvu.

Amputacije ruku, nogu, prstiju na rukama i nogama — posledice krvnih ugrušaka nakon uboda — takođe se otpisuju kao nešto drugo. U ovom slučaju, mediji okrivljuju visok holesterol, potpuno ignorišući činjenicu da je visok holesterol bio preovlađujući decenijama, a tek sada ljudi gube ekstremitete u šokantnom broju.

U međuvremenu, za porast krvnih ugrušaka i moždanog udara okrivljuje se pušenje, trudnoća i kontraceptivna sredstva, iako su krvni ugrušci i moždani udari među najčešćim nuspojavama COVID vakcina. Najsmešnija od svega je, međutim, tvrdnja da se sumnja da „novootkrivena, visoko reaktivna“ hemikalija u zemljinoj atmosferi izaziva srčane bolesti.

Svakom ko ima pola mozga jasno je da vlasti i mediji čine sve što mogu da prebace krivicu sa onoga što je najočigledniji krivac, a to su vakcine protiv COVID-a.

Sve bolesti i stanja za koja sada okrivljuju sve, od holesterola do misterioznih atmosferskih hemikalija, poznati su kao neželjeni efekti vakcina. Slon u sobi je tako gigantski, da ga više ne možete ni zaobići. Pritiska nas uz zidove.

 

 

 

Izveštaji medicinskih sestara iz kovid bolnica

U svom članku na Substack-u od 13. juna 2022, Kori takođe deli insajderske informacije od više medicinske sestre na odeljenju intenzivne nege i hitne pomoći koja je pretrpela povrede zgrušavanja krvi, spontano nezaustavljivo krvarenje i povećanje cervikalnih limfnih čvorova nakon njene druge doze Pfizer-a.

Podnela je izveštaj Sistemu za izveštavanje o neželjenim efektima vakcine (VAERS), koji je od tada nestao. Brojevi serije za injekcije koje je primila bili su povezani sa lošim neurološkim odgovorima i zgrušavanjem. Takođe je izgubila svog hematologa-onkologa zbog neželjenih efekata vakcine.

Iako je tek u ranim 40-im, sada je previše povređen da bi radio. “Bio je ‘istinski vernik’ i poricao je sve dok on nije postao povređeni pacijent”, rekla je Koriju.

Glavna bolnica za rak u kojoj ona radi sada ima broj slučajeva „u hiljadama“, kaže ona, dok je ranije prosečan broj slučajeva bio između 250 i 400 u bilo kom kvartalu. Nemaju čak ni dovoljno kreveta ili prostora za infuziju da ih sve leče, a tretmani zračenjem kasne.

Pojavljuju se sve vrste karcinoma — mozga, limfe, želuca, pankreasa, krvi, pa čak i raka oka, „posebno kod mlađih ljudi koji su nedavno vakcinisani“. Moždani udari su takođe „veći” kod ljudi bez faktora rizika ili komorbiditeta. U mejlu Koriju napisala je:

„Pitajte me bilo šta. Reći ću vam sve informacije iznutra sa spratova i apartmana. Ovo mora da prestane. Treba da priznaju prevaru i zločin i PRESTANU. Obaveza mora biti ukinuta, nalozi za vakcinaciju okončani. ZNAJU SADA i mnogi su ZNALI ONDA.

Ne znam da li ćete ovo uopšte pročitati, ali pratim vas sve na substack-u i Twitter-u — one koji još nisu zabranjeni! — i pročitajte SVE podatke. I ja sam bila laboratorijski pacov zbog problema iz saobraćajne nesreće pre mnogo godina – znam proces. Toliko prevara”.

U dodatnom imejlu, neimenovana medicinska sestra je nastavila:

„Izgubili su 4 praktičara zbog ozbiljnih neželjenih efekata ’snažno ohrabrivanih’ bustera. 2 su hospitalizovana, jedan na MICU… Svi u ranim 30-im do sredine 40-ih. Nisu imali potrebe za busterima… Svi su imali prethodno COVID, N antitela koja su bila potpuno merljiva”.

Srčane anomalije su veoma rasprostranjene

Njene kolege na kardiološkom odeljenju takođe prijavljuju „mnoge anomalije… koje nikada ranije nisu postojale“, uključujući masivne trombove koji ispunjavaju celu arteriju. Neki obducenti su dokumentovali ovaj nikada ranije viđeni fenomen. Oni takođe jedva mogu da prate neviđeni broj srčanih zastoja. Kori piše:

„Rekla mi je… da u nekim noćnim smenama timovi medicinskih sestara primećuju više srčanih zastoja u jednoj smeni nego ikada ranije i kod pacijenata mlađeg uzrasta bez presedana.

U nekim smenama ih je bilo toliko da se kolica gotovo sudaraju od jednog srčanog zastoja do drugog jer apoteke, posebno u noćnim smenama, nisu u stanju da dovoljno brzo obnove zalihe. Ova situacija se desila možda jednom u mojoj karijeri, kada su se dva srčana zastoja desila na istom spratu ili jedinici u kratkom vremenskom periodu”.

I dok medicinsko osoblje još uvek ne govori javno, čini se da realnost situacije nastaje unutar bolničkih zidova, u privatnim razgovorima između osoblja. Čak i tamo, međutim, medicinske sestre govore šifrovano iz straha od odmazde, pozivajući se na povrede od vakcina protiv COVID-a samo kao na „to pitanje“.

Medicinska sestra je istakla da je sada status vakcinacije jasno označen na vrhu prvog ekrana pacijentovog medicinskog kartona kada se sumnja ili se zna da je vakcinacija povezana sa pacijentovim „misterioznim” ili „složenim” problemom. Možda je ovo znak da se odvajanje od stvarnosti polako prekida. Nadam se da je tako.

MARIO ZNA i NEDELJKO TODOROVIĆ- O ovome je ZABRANJENO pričati- Stručnjak rasturio KLIMATSKU AGENDU

Nulta Tačka/InfoWars

 1,682 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *