Skandal!!! Direktor Pfizera tajno snimljen priznao da sami stvaraju mutacije virusa da zarade na cjepivima!

Skandal!!!  Direktor Pfizera tajno snimljen priznao da sami stvaraju mutacije virusa da zarade na cjepivima!

Projekt Veritas ponovno udara! Ovaj puta su namamili i tajno snimili direktora za razvoj u Pfizeru po imenu Jordon Trishton Walker. S obzirom da se radi o homoseksualcu ovoga puta umjesto ženkskog koristili su muški mamac. U razgovoru u restoranu koji je tajno snimljen, on je priznao potpuno šokantne činjanice koje potvrđuju da Pfizer razvija mutacije Corona virusa (što je američkim zakonom strogo zabranjano) kako bi zaradio na cjepivima.

Pfizer - Mutacije virusa - Zarada

On je opisao korak po korak kako se to radi pomoću majmuna i time potvrdio još jednu teoriju zavjere – da cjepivo nije napravljeno zbog virusa, nego je virus napravljen zbog cjepiva.

Pfizer se za sada ne oglašava o ovom pitanju, Walkera su pobrisali sa svojih stranica kao direktora, a Jordon Trishton Walker briše sve svoje podatke na društvenim mrežama. Ovaj ogromne skandal dešava se dok maistream mediji zasada u potpunosti šute, a Google panično briše i cenzurira rezultate pretrage o ovoj temi.

Pogledajte video (sa prijevodom):

Jordon Trishton Walker, Pfizerov direktor za istraživanje i razvoj: „Jedna od stvari koje istražujemo jest, zašto ga sami ne bismo mutirali [COVID] kako bismo mogli stvoriti — preventivno razviti nova cjepiva, zar ne? Dakle, moramo to učiniti. No, ako ćemo to učiniti, postoji rizik od sličnog, kao što možete zamisliti — nitko ne želi imati farmaceutsku tvrtku koja mutira jebene viruse.”

Walker: “Nemoj nikome reći. Obećajte da nećete nikome reći. Način na koji bi to [eksperiment] funkcionirao jest da stavimo virus u majmune, i uzastopno ih uzrokujemo da nastave zaraziti jedni druge, te skupljamo serijske uzorke od njih.”

Walker: “Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus [COVID] koji mutirate ne stvori nešto što ide posvuda. Što je, pretpostavljam, način na koji je virus počeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To je sranje.”

Walker: “Koliko sam čuo, oni [znanstvenici Pfizera] ga optimiziraju [proces mutacije COVID-a], ali idu sporo jer su svi vrlo oprezni — očito ga ne žele previše ubrzati. Mislim da oni također samo pokušavaju to učiniti kao istraživačku stvar jer očito ne želite reklamirati da shvaćate buduće mutacije.”

Walker je povukao paralele između ovog trenutnog Pfizerovog projekta i onoga što se moglo dogoditi na Institutu za virusologiju Wuhan u Kini.

“Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus [COVID] koji mutirate ne stvori nešto što ide posvuda. Što je, pretpostavljam, način na koji je virus počeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To je sranje”, rekao je.

“Ne biste trebali provoditi istraživanje povećanja funkcije s virusima. Redovito ne. Možemo napraviti ove odabrane strukturne mutacije kako bismo ih učinili snažnijima. U tijeku su istraživanja o tome. Ne znam kako će to funkcionirati. Bolje da više ne bude izbijanja bolesti zbog Isusa Krista”, rekao je.

Walker je također rekao novinaru Veritasa da je COVID bio ključan za Pfizerov nedavni poslovni uspjeh:

Walker: Dio onoga što oni [znanstvenici Pfizera] žele učiniti jest, u određenoj mjeri, pokušati shvatiti, znate, kako postoje sve te nove vrste i varijante koje se samo pojavljuju. Dakle, to je kao da ih pokušavamo uhvatiti prije nego što se pojave i možemo razviti cjepivo profilaktički, kao, za nove varijante. Dakle, zato oni vole, rade to kontrolirano u laboratoriju, gdje kažu da je to novi epitop, pa ako kasnije izađe u javnost, mi već imamo cjepivo koje radi.

Novinar Veritasa: Bože moj. To je savršeno. Nije li to ipak najbolji poslovni model? Samo kontrolirati prirodu prije nego što se priroda uopće dogodi? Pravo?

Walker: Da. Ako radi.

Novinar Veritasa: Kako to mislite ako radi?

Walker: Zato što se ponekad pojave mutacije za koje nismo spremni. Kao kod Delte i Omikrona. I takve stvari. Tko zna? U svakom slučaju, bit će to velika muzara novca za nas. COVID će nam neko vrijeme ubuduće biti krava muzara. Očito.

logicno

 674 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *