SENATOR RAND PAUL TRAŽI “PET GODINA ZATVORA” ZA FAUČIJA JER JE LAGAO OKO FINANSIRANJA LABORATORIJE U VUHANU!

SENATOR RAND PAUL TRAŽI “PET GODINA ZATVORA” ZA FAUČIJA JER JE LAGAO OKO FINANSIRANJA LABORATORIJE U VUHANU!

Pojavljujući se u sredu uveče na Hanitiju, senator Rand Paul odgovorio je na pojavu još jednog dokaza da je Entoni Fauči lagao Kongres u vezi sa finansiranjem istraživanja povećanja funkcije koronavirusa, podsetivši publiku da je ovo krivično delo kažnjivo kaznom zatvora u trajanju od pet godina.

„Teško mi je da poverujem da bismo i dalje imali nekoga sa tako lošim procenama, koji veruje da bi čak i pandemija vredela toga, da je ta osoba zadužena za istraživanje angažovana od naše vlade, i to me zapanjuje“, izjavio je Paul .

„Procena da treba da nastavimo da finansiramo ovu laboratoriju i da je virus najverovatnije došao iz laboratorije. Mislim da je to tako neverovatno loša procena da ga treba odmah ukloniti”, dodao je Paul.

Senator je dodao: „Uputili smo to Ministarstvu pravde. Mislim da Bajdenovo ministarstvo pravde neće ništa učiniti s tim, ali da, vrlo je opasno imati javne zvaničnike kojima moramo verovati, a oni nas lažu, a Fauči je lagao desetine puta”.

Paul je nastavio:

„Obično nam govori da je to za naše dobro, ali da, raščlanio je, zamrsio – postoje i druge lepše reči – ali je definitivno lagao američku javnost i trebalo bi da snosi odgovornost, ali ne samo to”.

Nadovezujući se na Paul-ove komentare, senator Tom Cotton pozvao je na krivično gonjenje protiv Faučija „u najvećoj mogućoj primeni zakona“.

Cotton je rekao „Znate, već 18 meseci osedlava svog moralnog konja i grca jezikom po deci sa fakulteta koja žele da proslave fudbalsku utakmicu na otvorenom stadionu po lepom jesenjem danu ili roditeljima koji ne žele da njihova deca moraju da nose maske sve vreme u vrtićima, govoreći vam da morate da nosite tri maske, dok je sve vreme lagao, ne samo Kongres, već i američki narod o svojoj ulozi u finansiranju veoma bezobzirnog, opasnog istraživanja u kineskoj komunističkoj laboratoriji koja je izazvala ovu pandemiju u svetu”.

“To je sramota i vreme je da Toni Fauči odgovara”, dodao je Cotton.

U međuvremenu, Fauči se pojavio i na MSNBC-u i na CNN-u, pri čemu nijedna televizija nije ni pokušala da postavi jedno pitanje o novom izveštaju u kojem je detaljno opisano kako je Fauči finansirao kinesko istraživanje, a zatim lagao o tome.

 

 

 

 

 

Nulta Tačka/ZeroHedge

 690 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *