SEDMIČNI HOROSKOP (07.09-14.09.2019)

SEDMIČNI HOROSKOP (07.09-14.09.2019)

 

 

 

 

OVAN

POSAO: U ovoj sedmici ste fokusirani na posao. Imate nalet kreativne energije. Potrudite se da je pravilno iskoristite. Krajem sedmice mogući su sukobi sa radnim kolegama ili nadređenima na poslu. Nemojte ishitreno reagovati! Potrudite se da ostanete hladne glave.

LJUBAV: Od ove sedmice može vam se dogoditi ljubav na radnom mjestu, pogotovo slobodnim Ovnovima. Želite ljubav, ali previše analizirate i kalkulišete. Zauzeti Ovnovi su previše fokusirani na posao. Posvetite se partneru!

ZDRAVLJE: Upalni procesi i probavne tegobe.

 

 

 

 

BIK

POSAO: Ovaj period vam je povoljan za posao. Početkom sedmice pazite na papirologiju. Može vas dočekati zaboravljeni dug ili neplaćeni račun koji će vam poremetiti financijske planove.

LJUBAV: Osjećate novi nalet strasti. Bez obzira na emotivni status, otvaraju vam se mogućnosti za nova poznanstva. Zauzetim Bikovima će ovo biti test njihove veze, a slobodnima pravo osvježenje na emotivnom planu. ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti i pazite šta jedete!

 

 

 

 

 

BLIZANCI

POSAO: Financijska situacija je u stagnaciji već neko vrijeme, ali sredinom sedmice možete očekivati financijski dobitak koji predstavlja početak oporavka vašeg budžeta.

LJUBAV: Partnerski odnosi su u “pozitivnom zaletu” od 11.08. Iako ste više fokusirani na posao i financije, partner vam je konstantna podrška. Poslovna situacija se smiruje, pa krajem sedmice počinje planirati zasluženi, zajednički odmor. Slobodni blizanci mogu ostvariti nova poznanstva na kraćem putu ili ljetovanju.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na hormonski status.

 

 

 

 

 

RAK

POSAO: Od srijede vam stiže dugo iščekivana isplata dugova. Iako nemate takav osjećaj, poslovna situacija je stabilna.

LJUBAV: Pred vama je sedmica pojačanih emocija, koju biste trebali iskoristiti. Zauzeti Rakovi treba u potpunosti da se posvete partneru. Slobodnim Rakovima se otvara mogućnost za iznenadni ulazak u vezu sa osobom iz njihovog neposrednog okruženja.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza koja se smiruje u drugoj polovini sedmice.

 

 

 

 

 

LAV

POSAO: Nagomilani financijski gubitci vas sve više pritišću, ali vi uporno bježite od odgovornosti. Prvu polovinu sedmice odmarate, ali ne predviđene okolnosti u drugoj polovini sedmice će vas natjerati da dobro razmislite o vašem financijskom stanju i trenutnom poslovnom angažmanu.

LJUBAV: Iako je ovo mjesec u kom treba da najviše uživate, ljubavna situacija je u stagnaciji već neko vrijeme. Stari problemi su došli na naplatu i unijeli veliko opterećenje u veze zauzetih Lavova. Ne brinite! Ovo je samo prolazna kriza, ukoliko ste spremni na kompromis. Početak sedmice iskoristite za razgovor. Slobodni Lavovi imaju mogućnost za kratak flert sa osobom iz inostranstva, koji može prerasti u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom i zglobovima. Čuvajte se infekcija.

 

 

 

 

 

DJEVICA

POSAO: Dok je svima do odmora, Djevice osjećaju pojačanu potrebu za radom. Iskoristie tu energiju na pravi način, fokusom na projekte od kojih ćete imati koristi. Financijska situacija bolja. Neočekivani novćani dobici krajem sedmice.

LJUBAV: Zauzete Djevice previše analiziraju.Spremni ste za svađu bez razloga. Ipak, ovo je za vas dobar period za ljubav. Ne preuveličavajte probleme, već se posvetite partneru i uživanju u zajedničkim trenucima. Slobodne Djevice već duže vrijeme ignorišu ljubavne signale osobe koja vam se predstavlja kao prijatelj. Okrente se oko sebe!

ZDRAVLJE: Povremene glavobolje.

 

 

 

 

 

VAGA

POSAO: U financijskoj ste krizi još od početka mjeseca, ali vašim brigama dolazi kraj. Od petka ulazite u period koji donosi nove poslovne mogućnosti i priliv novca.

LJUBAV: Iako vam je partner više fokusiran na posao, vaša emotivna veza je stabilna. Iskoristie zajedničo vrijeme na što bolji način! Slobodnim Vagama još nije došao trenutak za pravu ljubav. Ostavite prošlost u prošlosti. Slobodno vrijeme i ljubav poklonite sebi!

ZDRAVLJE: Osjetljiv želudac. Čuvajte se trovanja hranom!

 

 

 

 

 

ŠKORPIJA

POSAO: Početkom sedmice aktiviraju se nerealizovane poslovne prilike iz prošlosti. Posebnu pažnju obratite na one priče iz aprila ove godine. Nezaposlenim Škorpijama kraj mjeseca donosi nove poslovne ponude. Iskoristite ih!

LJUBAV: Slobodnim Škorpijama se udvara osoba sa radnog mjesta. Vi očigledno niste imuni na taj flert, ali svemu pristupate sa zadrškom. Opustite se, drage Škorpije, jer ovo je vaša sedmica ljubavi. Zauzete Škorpije su hladne prema partneru, što je velika greška. Ovo je prilika da popravite situaciju.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte!

 

 

 

 

 

STRIJELAC

POSAO: Strijelci su na pragu novih poslovnih pobjeda. Potrebno je još malo vremena da biste realizovali vaše planove. Srijeda i četvrtak su povoljni za poslovne pregovore kojima ćete unaprijediti svoju poslovnu i financijsku situaciju.

LJUBAV: Ovo je odličan period da zauzeti Strijelci iskažu svoju ljubav prema partneru. Mali ili veliki znaci pažnje će učvrstiti vašu vezu. Slobodni Strijelčevi imaju priliku da napokon uđu u vezu sa osobom sa kojom duže vrijeme komuniciraju.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro. Kod žena manji ginekološki problemi.

 

 

 

 

 

JARAC

POSAO: Ova sedmica je Jarčevima pozitivna za posao. Više ćete raditi, ali više i zarađivati. Kraj sedmice iskoristite za formulisanje dugoročnih poslovnih planova.

LJUBAV: Jarčevi nakon dužeg vremena uplovljavaju u mirnu emotivnu luku. Sredinom sedmice očekujte važne razgovore sa partnerom u vezi vaših zajedničkih planova. Vaše vrijeme tek dolazi. Slobodni jarčevi podsvjesno osjećaju da im se sprema veliki emotivni preokret, ali ipak ga neće biti u ovoj sedmici. Sačekajte kraj septembra! ZDRAVLJE: Bolovi u gornjem dijelu leđa i padovi imuniteta.

 

 

 

 

VODOLIJA

POSAO: Možda nemate taj osjećaj, ali financijski dobro stojite. Ova sedmica može donijeti povećan profit, pogotovo ako ste privatnik. Ako radite u kolektivu, potrudite se da izbjegavate svađe, pogotovo sa nadređenima. LJUBAV: Zauzetim Vodolijama je partner podrška u svemu što rade. Cijenite to i uzvratite istom mjerom. Slobodne Vodolije su spremna da se vrate na staru ljubavnu priču. Ponekad nije loše obnoviti gradivo. ZDRAVLJE: Problemi sa koljenima.

 

 

 

 

 

RIBE

POSAO: Ova sedmica je dobra za okončavanje velikih poslovnih projekata. U prvoj polovini sedmice se u potpunosti posvetite poslu, a u drugoj odmarajte! Krajem sedmice mogući su troškovi vezani za kuću.

LJUBAV: Vrijeme je da i u svojoj glavi stavite tačku na emotivne veze iz prošlosti i okrenete se novim pobjedama na ljubavnom planu. Vikend donosi mogućnost za novo uzbudljivo poznanstvo. Zauzete Ribe očekuju blage trzavice, ali ako je vaš odnos stabilan nemate razloga za brigu.

ZDRAVLJE: Spavajte i pijte više tečnosti!

 

 

 

 

 

(aura.ba)

 1,233 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *