Sami provjerite da li ste pod uticajem štetnih zračenja – Evo kako..

Sami provjerite da li ste pod uticajem štetnih zračenja – Evo kako..

Radiestezija i štetna zračenja vode mogu naškoditi zdravlju, učenju i koncentraciji. Simptomi mogu biti i da se budite s glavoboljom, trncima, da ste umorni i znojni

 

 

 

 

Radiestezija proučava podzemna štetna zračenja i kako ona mogu utjecati na čovjeka, njegov svakodnevni život, rad, učenje, snove? Jačina tog zračenja i opasnost za čovjeka zavisi od vrste tla kroz koje protječe voda.

I sami možete, uz pomoć viska ili rašlja „vidjeti” da li ste pod utjecajem štetnih zračenja.

 

 

Tehnička zračenja dolaze iz aparata i uređaja koji nas okružuju, a nisu jednake snage. Najopasnija su zračenje radara, trafostanica, dalekovoda, radio stanica i gromobrana, rendgena i sličnih aparata. Kada se takva zračenja povežu s prirodnim zračenjem, ona mnogostruko povećaju svoju snagu i djeluju razarajuće na ljudski organizam, posebno na nwervni sistem.

Ovo su simptomi spavanja na lošem mjestu: ako se jako znojite, budite se s glavoboljom ili bolom u kralježnici, trnu vam ruke ili noge, suše vam se usta, imate pojačanu potrebu za mokrenjem

 

 

 

Sve su to simptomi koji pokazuju da se čovjekov krevet ne nalazi na dobrom mjestu.Osobama koje imaju takve tegobe radiestezija preporučuje da pokušaju promijeniti mjesto spavanja, tada će se vjerovatno osjećati mnogo bolje.

Evo kako visak „upozorava“ na štetna zračenja:

Ako se visak počne na jednom mjestu vrtjeti obrnuto od smjera kazaljke na satu, znači da se tu nalazi podzemni vodeni tok ili lažni signal vodenog toka.

 

 

 

Na mjestu gdje nema štetnih zračenja, visak se okreće u smjeru kazaljke na satu, a kako se budete približavali vodenom toku, visak će se gibati pravolinijski, poput ljuljačke.

Opasni Kerijev čvor visak pokazuje tako što se okreće obrnuto od smjera kazaljke na satu, a vrti se eliptično. Hartmannov čvor pokazuje također vrtnjom na negativnu stranu, ali više u trokut.

Tehnička zračenja određuju se na isti način, ali treba odrediti i pravac iz kojeg dolaze.

 

 

 

Njihov pravac određujem tako da dignete lijevu ruku uspravno u zrak, s otvorenom šakom. Okrećete se oko svoje ose.Ako se visak počne gibati pravolinijaski, ali dijagonalno u odnosu na tijelo, to se nalazi neko štetno zračenje!

 

 

 

 

aura.ba

 1,519 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *