Sakrili smrtnost djece od nuspojava pelcovanja da bi „održali povjerenje javnosti“!!!

Sakrili smrtnost djece od nuspojava pelcovanja da bi „održali povjerenje javnosti“!!!

Australski regulator za lekove sakrio je od javnosti smrtne slučajeve od vakcina, jer su bili zabrinuti da bi „otkrivanje moglo da potkopa poverenje javnosti“, otkriveno je.

Među skrivenim smrtnim slučajevima je dvoje dece, sedam i devet godina, koji su oboje doživeli fatalni srčani zastoj za koji je Uprava za terapijsku robu (TGA) ocenila da je uzročno povezana sa vakcinacijom protiv Covida.

Otkrića dolaze na osnovu dokumenata dobijenih na osnovu zahteva za slobodu informacija (FOI) od strane dr Melise MekKen. Dr MekKen je podelila šokantno otkriće u svom obraćanju na Konferenciji o vakcinama protiv Covida, koju je tokom vikenda u Brizbejnu, Melburnu i Sidneju organizovala Stranka Ujedinjene Australije Klajva Palmera. Na događaju su učestvovali vodeći lekar intenzivne nege dr Pjer Kori, kardiolog i epidemiolog dr Piter Mekalou i Mekalouov saradnik, autor Džon Lik.

Obraćajući se publici, dr MekKen je podelila izuzetan rad koji je morala da uradi da bi izvukla dokumente o proceni uzročnosti u vezi sa istragom TGA o prijavljenim smrtnim slučajevima nakon vakcinacije protiv Covid-a, a koji su dobijeni na osnovu zahteva za FOI u procesu koji je trajao šest meseci. Dr MekKen je podnela zahtev nakon što je videla neočekivano veliki broj pacijenata koji prolaze kroz njenu kliniku i doživljavaju neželjene događaje nakon imunizacije (AEFI). Takođe je primetila veliki broj ozbiljnih AEFI izveštaja u bazi podataka DAEN, uključujući prijavu smrti 14-godišnjaka u oktobru 2021.

U svom prvobitnom zahtevu za FOI, dr. MekKen je zatražila procenu uzročnosti za sve prijavljene smrti u bazi podataka DAEN. Ovaj zahtev je odbijen zbog velikog obima, a u pregovorima sa TGA, dr MekKen je pristala da revidira zahtev na 11 dokumenata koji su na kraju predati, od kojih se 10 odnosilo na izveštaje o smrti DAEN-a.

Kada su dokumenti konačno dostavljeni doktorki MekKen u julu 2022., bila je zaprepašćena kada je otkrila da postoji više izveštaja za koje je TGA procenio da su uzročno povezani sa vakcinacijom protiv Covid-a, ali, sa izuzetkom jednog smrtnog slučaja, nisu prijavljeni u redovni izveštaj o bezbednosti TGA.

Sledi lista smrtnih slučajeva za koje je TGA-ov izveštaj ocenio da su uzročno povezane sa vakcinacijom protiv Covid-a:

 

 

 

21-godišnja žena
Slučaj 729139, dokument 1
Moderna buster. Fatalni AEFI, uključujući miokarditis, srčani zastoj, oštećenje bubrega, emboliju femoralne arterije, infarkt kičmene moždine.
Ishod procene: „Uzročno“
*Prvobitno utvrđeno kao „neklasifikovano“. VSIG (FOI 4049 Doc 5) ažurirao je ishod procene na „uzročno“.

 

 

 

9 godina star
Slučaj 724023, dokument 2
Pfizer vakcinacija. Fatalni AEFI, srčani zastoj.
Ishod procene: „Ishod procene uzročnosti“

 

 

24-godišnja žena
Slučaj 718277, dokument 3
Pfizer vakcinacija. Fatalni AEFI, srčani zastoj.
Ishod procene: „Uzročnost“

 

 

 

Dečak od 7 godina
Slučaj 719838, dokument 5
Pfizer vakcinacija. Fatalni AEFI, srčani zastoj.
Ishod procene: „Uzročnost“

 

 

 

21-godišnji muškarac
Slučaj 644148, dokument 6
Pfizer vakcinacija. Fatalni AEFI.
Ishod procene: „uzročnost”

 

 

 

Od gore navedenih pet smrtnih slučajeva, samo je prvi (21-godišnja žena, slučaj 729139) objavljen u TGA Safety Reports, koji je dodat 13. septembra 2022. Prijavljeni smrtni slučajevi su navedeni u DAEN-u, ali procena uzročnosti nije vidljiva javnosti.

TGA i zvanični zdravstveni predstavnici su lažno i obmanjujuće obavestili Australijance da je od 973 prijavljena smrtna slučaja, samo 14 procenjeno kao uzročno-povezano sa vakcinama protiv Covida (13 posle Astre Zeneke, jedan posle Moderne).

Izveštaji o proceni uzročnosti objavljeni u okviru FOI dokazuju da je ova izjava laž.

Izveštaj o bezbednosti vakcine TGA Covid 15. decembra 2022

Izveštaj o bezbednosti TGA iz novembra 2022. navodi da „nije bilo smrtnih slučajeva kod dece ili adolescenata za koje je utvrđeno da su povezani sa vakcinacijom protiv COVID-19“. Ali izveštaji o proceni koji ukazuju na uzročnu ulogu Pfizer vakcine u slučajevima sedmogodišnje i devetogodišnje dece objavljeni su dr Mekenu u julu 2022.

Izveštaji o proceni uzročnosti dokazuju i da je ova izjava laž.

Izveštaj o bezbednosti vakcine TGA Covid 3. novembra 2022

Čitajući procene uzročnosti koje su joj date u okviru FOI, dr MekKen se osećala šokirano i zbunjeno. „Zašto ove informacije nisu dostavljene zdravstvenim radnicima i javnosti koji donose odluke o saglasnosti? Deca se i dalje vakcinišu i to je nešto što roditelji zaslužuju da bi mogli da izvagaju“, rekla je dr MekKen za Dystopian Down Under.

Postaje gore. Dr MekKen je bila iznenađena kada je otkrila da dokumenti 1-10 od ukupno 11 dokumenata sa FOI nisu učitani u dnevnik javnog objavljivanja TGA, prema redovnom protokolu. Ona je poslala e-poštu TGA da se raspita zašto su dokumenti 1-10 zadržani iz evidencije obelodanjivanja, i obaveštena je u komunikaciji 24. avgusta 2022:

Donosilac odluke za ovaj zahtev odlučio je da ne objavi dokumente 1-10 u skladu sa članom 11c(1)(a) Zakona o slobodnom pristupu informacijama jer sadrže osetljive lične podatke o preminulim osobama. Kao što biste shvatili, konsultacije sa porodicama preminulih nisu smatrane prikladnim, i kao takve, konsultacije sa tim porodicama nisu sprovedene. Dalje, donosilac odluke je utvrdio da bi obelodanjivanje dokumenata moglo da ugrozi poverenje javnosti i smanji spremnost javnosti da prijavi neželjene događaje TGA.

Čini se da je TGA pretpostavio da porodice preminulih neće želeti da ih čuju. Naprotiv, Deb, majka 21-godišnje Natali (slučaj 729139), rekla je za Jab Injuries Australia da je nedostatak kontakta sa TGA bio „sramotan tretman ožalošćene majke koja je mogla dati značajan doprinos njihovim istragama“. Deb kaže da je TGA nikada nije kontaktirala i da je otkrila ishod procene uzročnosti smrti svoje ćerke samo preko TGA-ovog izveštaja o bezbednosti (23. septembra 2022.), kojem je pristupila onlajn.

Što se tiče tvrdnje TGA da bi obelodanjivanje dokumenata moglo da ugrozi poverenje javnosti, vrlo lako bi se moglo tvrditi suprotno. Uočeni nedostatak transparentnosti izaziva nepoverenje javnosti. Poslednja stvar koju TGA treba je sumnja javnosti da zakopava smrtne slučajeve od vakcine. Potpuna transparentnost je jedini način da se stvori i održi poverenje u javno zdravlje. Dr MekKen je iznela ovaj argument u daljoj komunikaciji, ali odluka TGA da se ne učitavaju dokumenti 1-10 u dnevnik javnog objavljivanja bila je konačna.

Za to vreme, dr MekKen je, u saradnji sa drugim zainteresovanim lekarima, više puta pisala ministrima zdravlja i pomoćnom profesoru Džonu Skeritu iz TGA da ih obavesti o zabrinutostima u vezi sa bezbednošću vakcine i da pozove na hitnu obustavu uvođenja vakcine da bi se mogao preduzeti hitan pregled izveštaja o neželjenim događajima.

Ove korespondencije su naizmenično naišle na ćutanje, netransparentnost ili potpuna uveravanja da TGA pažljivo prati bezbednost i da su vakcine bezbedne i efikasne.

Pismo profesora Džon Skerita doktorki Melisi MekKen, 22. novembar 2021.

TGA dosledno izveštava da je samo 14 od 973 prijavljenih smrtnih slučajeva uzročno povezano sa vakcinacijom. Ali sadržaj FOI 3727 postavlja pitanja:

  • Kako izjava TGA može biti istinita? Sopstvene procene uzročnosti TGA pokazuju da postoje još najmanje četiri smrtna slučaja koje je TGA uzročno povezao sa vakcinacijom (dve odrasle osobe, dvoje dece) koji nisu uračunati u zvaničan broj od 14.
  • Koliko od 959 smrtnih slučajeva za koje TGA implicira da nisu uzročno povezani sa vakcinacijom je uopšte istraženo? Da li je 900 izveštaja „u toku“? Koliko je za njih utvrđeno kao „nije uzročno povezano“? Dr MekKen je zatražila od TGA da navede broj izveštaja o proceni uzročnosti koji su završeni, ali je njen zahtev odbijen.
    Dr MekKen je zabrinuta zbog implikacija po javno zdravlje i bezbednost: „Ako svi rade na osnovu toga da su sve ove smrti istražene i da je utvrđeno da nisu uzročno povezane, pa ne možemo biti sigurni da je to slučaj”.

Za sada, dr MekKen usmerava svoje napore na klasnu akciju protiv Covid vakcine, za koju se očekuje da će biti podneta u roku od mesec dana. Klasna akcija je primila preko 350 iskaza interesovanja, a broj i dalje raste.

„Nadajmo se da će ova grupna tužba dovesti do neke transparentnosti tako da će biti više jasnoće oko toga kako se pregledaju neželjeni događaji i koliko će ih verovatno biti povezano sa vakcinama“, kaže dr MekKen.

Nedavno je savezni poslanik Rasel Broadbent uložio dodatni pritisak na TGA, pozivajući se na FOI 3727 dr. MekKen u parlamentu: „Zašto TGA nije odgovorio doktorima koji su pokrenuli ova pitanja sa vama pre šest meseci, uključujući i skretanje vaše pažnje na te izveštaje o slučajevima? Ove informacije su izuzetno alarmantne i zahtevaju hitan odgovor TGA“.

Advokat iz Sidneja Toni Nikolić iz AFL Solicitors-a zastupao je roditelje dece koji osporavaju neophodnost vakcinacije njihovog deteta protiv Covid-a, a sada se susreće i sa slučajevima u vezi sa povredom od vakcine protiv Covid-a kod dece. Gospodin Nikolić je za Distopian Down Under rekao:

U okolnostima kada su smrti dece i ozbiljne dugotrajne povrede navedene u bazi podataka TGA DAEN koja se odnosi na nove i nezadovoljavajuće testirane tehnologije vakcine, ne bi trebalo biti drugog odgovora osim potpune obustave injekcija dok nezavisni advokati i medicinski stručnjaci ne sprovedu detaljnu istragu, koja bi trebalo da uzme u obzir sve građanske nepravde, zločine ili druge prekršaje povezane sa uvođenjem injekcija širom Australije.

Pozivaju se australijski roditelji koji sumnjaju da je njihovo dete povređeno vakcinom ili je podvrgnuto prinudi da uzme vakcinu protiv Covid-a da se jave gospodinu Nikoliću.

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 1,824 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *