SA OVIH 5 OPASNIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA NE SMIJETE DA ZAGUŽVATE

SA OVIH 5 OPASNIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA  NE SMIJETE DA ZAGUŽVATE

Prema astrologiji, neki znakovi su agresivniji i zastrašujući od drugih, a znajući svoj znak Zodijaka možete odrediti i gde se vaše astrološke osobina nalaze na skali agresivnosti. Pogledajte koji su to najagresivniji i najopasniji znakovi Zodijaka sa kojima nikada ne bi trebalo da se kačite. Da li se možda vaš znak nalazi na ovoj listi? Nastavite da čitate i saznaćete.

1. Ovan

Ovan

Prvi znak Zodijaka, Ovan, jedan je od najtvrdoglavijih, najimpulsivnijih i najagresivnijih znakova koji postoje. Ovi ljudi nisu agresivni zbog zlobe, ali ako se petljate sa njima, sigurno ćete izgubiti tu bitku.Oni se lako iznerviraju, pa ćete lako reći nešto što će ih naljutiti. Jednom kad se naljute, postaju dramatični i ne mogu se lako smiriti. Iako Ovnovi obično imaju kontrolu nad svojim temperamentom, ako uradite nešto što će ih stvarno naljutiti, nećete moći da pobegnete od njihovog besa. Kada se suoče sa konfliktom, odgovoriće besom jer nemaju mnogo strpljenja. Sa druge strane, ako ste im odani, mogu vam biti najbolji prijatelj celog života.

2. Lav

Lav

Osobe rođene u znaku Lava, veoma su odvažni, otvoreni i samouvereni. Ne vole pretnje i neće ustuknuti kada ih izazovete, zbog čega ne želite da se borite sa ovim znakom.Teško im je da ostanu hladnokrvni i kada su ljuti ili se jednostavno ne slažu sa vama, postaju agrsivni i spremni su na svađu. Oni su veoma glasni, žestoki i može ih naljutiti i sitnica. Znaju biti nemilosrdni, arogantni i prilično grubi na jeziku kada se svađaju. Međutim, ako im se izvinite pre nego što stvari eskaliraju, možda ćete izbeći veliku dramu.

3. Škorpija

Škorpija

Škorpije su poznat kao surov, žestok i samouveren znak sa kojim ne želite da se upustite u svađu. Kada stvari ne idu ka njihovom, lako se naljute i postaju veoma agresivni i nasilni.

Nije da su oni najagresivniji znak Zodijaka, ali teško im je da puste stvari kada se one jednom dogode. To znači da ako se ikade posvađate sa Škorpijom, neće to zaboraviti i vrištaće, lomiti stvari i staviti vam do znanja da su stvarno ljuti. Čak i sitnice mogu da ih razljute i posvađaće se sa svakim ko se usudi da im igra po nervima. Zato budite veoma pažljivi kada se sledeći put zamerite Škorpiji!

4. Strelac

Strelac

Strelci su veoma samouvereni i otvoreni. Oni nemaju granice i ne plaše se da kažu bilo u trenutku ključanja.Oni misle da su uvek u pravu, pa čak i ako zapravo ne žele da povrede osećanja drugih, ponekad im je teško da isključe agresivni režim. Sa ovim znakom je teško raspravljati se, jer će uvek naći najlogičnije rešenje kako bi pobedili u raspavi. Međutim, bolne stvari koje izađu iz njihovih usta, često su razultat njihove nestrpljivosti i potrebe za slobodom i nezavisnošću, nego zlobe.

5. Jarac

Jarac

Jarac je izuzetno tvrdoglav i znak koji ne oprašta i kome je teško da prihvate razlike drugih ljudi. Iako je potrebno mnogo da bi se Jarac naljutio jer su obično smireni i razboriti, budite pažljivi ako ih provocirate.Ako ste spremni da se svađate sa ljudima u ovom znaku, znajte da će svađa potajati neko vreme i da ćete na kraju vi biti iscrpljeni. Jednom kada se odluče za nešto, teško će promeniti mišljenje i neće slušati savete drugih ljudi. Oni veruju da znaju najbolje i tokom svađe znaju biti veoma zlobni sa rečima. Iako im često fali saosećajnosti, ne moraju pribegavati nasilju kako bi vas postavili na mesto – uradiće to svojim bogatim rečnikom.

fokuzz.com
Image source: pinterest.com

 1,299 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *