PROGOVORILA JE KOLEGINICA MLADE LJEKARKE KOJA JE UMRLA OD PREHLADE 19 A BILA JE VAKCINISANA?! UMRLA JE SA PREHLADOM OD TROMBA?!

PROGOVORILA JE KOLEGINICA MLADE LJEKARKE KOJA JE UMRLA OD PREHLADE 19 A BILA JE VAKCINISANA?! UMRLA JE SA PREHLADOM OD TROMBA?!

Režimski mediji prenose da je mlada lekarka Ivana Latovljev (27), koja je mesecima na društvenim mrežama promovisala vakcinaciju, preminula sa korona virusom, ali od tromba.

Mejnstrim mediji, naravno, ne navode da je tragično preminula mlada žena zagovarala vakcinaciju, kao i da su njeni poznanici na društvenim mrežama objavili da je nedavno primila treću, buster dozu.

Sahranjena dr Ivana (27): U utorak bila pozitivna, u nedelju je nije bilo.  Verila se pre mesec dana - Telegraf.rs

Kako pričaju njene kolege, doktorka se verila prošlog meseca. Mlada lekarka osetila je jedan jedini simptom, izgubila je čulo mirisa, te se testirala. Test je u utorak bio pozitivan.

– Bila je odmah posle toga u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi, koliko ja znam. U subotu joj je pozlilo, počela je da povraća, bila je kod lekara, javila se hitnoj pomoći. U nedelju ujutru se ponovo javila rekavši da joj je opet loše. Merili su joj pritisak, donji nisu mogli da joj izmere. Počeli su da je gube – kaže prijateljica preminule za režimske medije.

 

 

 

Kako kaže, iz Crepaje, odakle je dr Latovljev, odvezena je u Pančevo na prijemno odeljenje.

– Intubirali su je, kiseonik, reanimacije. Sve se to dešavalo na putu do Pančeva. Lekar uspe da je podigne jednom, ona opet utone. Uspeo je da je oživi na nekoliko minuta i tako više puta. Ispred bolnice u Pančevu se izgubila poslednji put – objašnjava koleginica.

Pretpostavlja se, navodi, da je neki tromb krenuo i da je on doveo do katastrofalnog ishoda. Postavlja se pitanje zašto bi mladoj i zdravoj ženi krenuo tromb u 27. godini života?

Takođe, tragično nastradala je pored vakcinacije protiv korona virusa, bila promoter i Srpske napredne stranke na društvenim mrežama.

 

 

 

 

NultaTačka/SrbinInfo

 1,817 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *