Pripremite se za vladavinu Djevice od 23.08. – OVO su najvažniji dani, evo što donose!

Pripremite se za vladavinu Djevice od 23.08. – OVO su najvažniji dani, evo što donose!

Tijekom vladavine Lava (traje još do 22.08.), imali smo priliku ojačati samopouzdanje, a sada to koristimo kao gorivo koje nas pokreće da budemo produktivni i osvijestimo svoje sposobnosti. Saznajte što vas očekuje tijekom vladavine mudre Djevice, od 23. kolovoza/avgusta do 22. rujna/sembtembra, obratite pažnju na 8 sudbonosnih datuma!

Horoskop otkriva da vladavina Djevice počinje nakon punog Mjeseca u Vodenjaku, 23. kolovoza/avgusta i donosi nam nešto potpuno drugačije od energije vatrenog Lava koju smo osjećali u prethodnih mjesec dana. Očekuje nas jedan mirniji i staloženiji tempo.

Djevica je simbol neovisnosti, inteligencije i unutrašnje snage. Ona nas poziva da promatramo stvari iz šireg kuta, da gledamo na svijet cjelovito. Ona je najsnalažljiviji znak Zodijaka, a njeni darovi su u tome što nas uči kako da na praktičan način postignemo željeno.

Tijekom vladavine Lava (od 23.07. do 22.08.) imali smo priliku ojačati samopouzdanje, a sada to koristimo kao gorivo koje nas pokreće da budemo produktivni i osvijestimo svoje sposobnosti.

Evo ključnih datuma, aspekata i energetskih zapisa koji nas očekuju dok je Sunce u znaku Djevice, od 23. kolovoza/avgusta do 22. rujna/sembtembra:

22. kolovoz/avgust

Sunce ulazi u Djevicu ubrzo nakon punog Mjeseca u Vodenjaku. Dok se Sunce probija do Djevice, a vatrena energija Lava se počinje rasipati, možda ćemo se usporiti i suziti fokus.

Sezona Djevice je dobro vrijeme da se organizirate, očistite nered i stvorite zdrav odnos sa sobom i svime što vas okružuje.

Djevica: Kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima? - Elegant.hr

23. kolovoz/avgust

Trigon Venere i Saturna donosi nježnu energiju koja čini da se osjećate izuzetno lijepo! Venera vlada novcem, a Saturn može biti uzemljujuća, stabilna sila, što ukazuje na uspjeh u financijama.

Ova energija je posebno povoljna za stvaranje “profita” pa ako ste razmišljali o prodaji nečega ili investiranju, ova energija može ponuditi dodatnu dozu podrške.

To je također lijepa energija za stvaranje ravnoteže i stabilnosti u vašim odnosima, posebno na radnom mjestu ili s klijentima.

29. kolovoz/avgust

Merkur u Vagi i promjene Mjesečevih čvorova: Merkur, koji je vladar Djevice, seli se u Vagu i omogućava da komuniciramo na način koji je obazriv, smislen i diplomatski.

Također nas može inspirirati da promijenimo izgled našeg doma ili način oblačenja.

Na današnji dan imamo i kolebanje Mjeseca, koje se događa kada se Sunce poravna s lunarnim čvorovovima, što može izazvati određenu nestabilnost.

06. rujan/septembar

Mlad Mjesec u Djevici donosi pomiješane energije. Možda ćemo se osjećati energično, spontano i spremno da isprobamo nešto što smo oduvijek željeli. To se događa zahvaljujući energiji Marsa i Urana koji su aktivni pod ovim mladim Mjesecom.

S druge strane, postoji i dublja energija zbog koje se možemo povući u sebe kako bismo zacijelili neke stare rane ili se suočili s našom sjenom.

Suočit ćemo se s našim najmračnijim sjenama, učit ćemo kako da se nosimo s traumama predaka i da se oslobodimo tih negativnih stanja.

10. rujan/septembar

Venera u Škorpionu donosi pojačanu osjetljivost i može probuditi energiju koja nam olakšava povezivanje s našom seksualnošću i senzualnim željama.

14. rujan/septembar

Ulazak Marsa u Vagu bit će ključna astrološka tema u narednih mjesec dana. Tijekom boravka Marsa u Vagi, on će spojiti Sunce i biti glavni igrač u kozmičkoj energiji od kraja rujna/septembra do listopada/oktobra.

Teška energija Marsa može nas učiniti produktivnim, energičnim i neustrašivim. S druge strane, to također može izazvati uzavrele emocije i dovesti nas do sagorijevanja ako maksimalno iskoristimo svoje resurse.

Kako će Mars veći dio ovog perioda biti u Vagi, definitivno smo pozvani da pronađemo ravnotežu kada je u pitanju način na koji radimo s ovom vatrenom, muškom energijom.

20. rujan/septembar

Pun Mjesec u Ribama poziva nas da budemo nježni prema sebi i da provodimo vrijeme razmišljajući o vlastitom životnom putu. Stvari možda nisu onakve kakve izgledaju ili bi mogla postojati neka maglovita energija koja zamagljuje našu svijest.

Ovo je naš podsjetnik da zavirimo unutra i vjerujemo svojoj intuiciji.

Možda nemamo sve odgovore koji su nam potrebni iz vanjskog svijeta, ali kretanje po našem unutrašnjem svijetu može dovesti do velikog broja otkrića.

22./23. rujan/septembar

Sunce ulazi u Vagu i sezona Djevice se završava, a istovremeno događa se i ravnodnevica, dan kada jednako traju noć i dan. Ovo je trenutak kada priroda pokazuje svoje iscjeliteljske moći.

Obavezno provedite neko vrijeme u prirodi, upijajte njene mirise, zvukove i energiju.

Na ovaj način se spremite za nov period pred nama – za vladavinu Vage.

 

 

 

 

 

sensa.mondo

 1,797 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *